Günaydın arkadaşlar
Daha önce eşimin beni 2 tane çocukla bırakıp kendi memleketine dükkan açtığından bahsetmiştim.
2 gün önce eşimle ilgisizliği yüzünden tartıştık ben ağlayarak ona bize sevgisini göstermesini ilgi beklediğimizi söyledim yok eğer olmuyorsa ayrılalım dedim.Bu gayet sakin olmaz 2 tane çocuğumuz var senin sinirlerin boşalmış sabah konuşalım dedi ama samimi değildi konuşmalrında yada ben öyle anladım.Ertesi gün bu aradı ama ben meşgule aldım.
Ve dün, babam rahatsızlandı babam kalp hastası ve annemden ayrı benle kalıyor.Babamı özel hastaneye götüreceğimi söyleyerek para istedim.O da hani korkmuyordu ölümden falan dedi ben sinirlendim ne kadar duygusuz olduğunu, beni anlamadığını bari yorum yapmamasını söyledim.Paran varsa gönder yoksa canın sağolsun dedim kapattık bana kızdı tabi.
Dün gece 11 de eve geldi hiç bişey yokmuş gibi karşıladım aç mısın dedim ben yerim bişeyler dedi bir tripler beyfendide.Sorun ne dedim sorun çıkaran benmişim onu istemeyen benmişim. Oraya göçmek istemediği mi söyledi.Ayrılalım dedi ve biz birbirimize uygun değiliz nişanlıykenden beri sorunlar olduğunu söyledi.Kredisi devam eden ev almıştık evi çocuklara bırakalım ben evin taksitlerini öderim çocukların ihtiyaçlarını karşılarım arabayıda verim sana benden nafaka alma dedi ben kendim sıfırdan başlarım dedi.Herşeyi düşünmüşsün git dilekçeni ver o zaman dedim ben açmam diyor.Bende nafaka isteyeceğimi söyledim.Evliliğimizi düzeltmek için çaba sarfetmediğini söyledi.İkimiz içinde doğru olan bu dedi.Ailene çok düşkünsün hep bu yüzden oldu dedi.Halbuki hep benim ailem destek verdi bize nankörlük ediyor.Elbiselerini almasını söyledim sonra almaya gelirim dedi.ağlayarak çocukları öptü çıktı gitti.Hala ellerim titriyor. Ne yapmak istiyor.
1-Beni zora koşarak kendi memleketine göçmemi mi istiyor.
2-Yoksa artık gerçekten bıktımı bitirmek mi istiyor.
3-Ne yapmalıyım?