O tablo değerlerini geç, onlar aşırı ideal bebelere göre.Bırde ıyı geceler cayı var aptamılın , acaba oda ıse yarar mı kı?
Ilk 5 saat pelte gıbı uyuyor, sonrasında bır cozum bulmam lazım .
Yanı bazen oturmak ıstıyorum , ama gece ne yasayacagımı bılmedıgıım ıcın korkudan zorla yatıyorum aman uyu kızım gece ne olacak bellı degıl dıye
Sımdı yıne okudum 11-12 saat gece uykusu 2- 2.5 saat gunduz uykusu olmalıymıs
Gunduz uykusunu bire düşürmelısınız kesinlikle.Kızlar bu kacıncı aynı konu ya, bunaldım çatlıcam artık.
Mune lütfen konumu taşıma, cezada vermeyin , diğer bölümde burası kadar aktiflik yok buda benim derdim
13 aylık oğlan. Günde 2 kere uyuyor. Genelde her ıkı uykuyuda 1 veya 1.5 saat uyuyor.Toplamda 2 ile 3 saat arası yani günde.
Akşam 20:00 gibi uyutuyorum . En son uyanmasına baglı olarak.
Sabah 6.30 da kalkıyor genelde.
Gecelerı 1 gıbı uyanıp gerı uyuması 3 bazen 4 oluyor. Yere bırakmıyorum , oynamasını saglamıyorum sureklı uyutmaya calısıyorum .
Haftada 3 veya 4 kere oluyor bu.
Gunduz az uyuttuk , cok yemek yedırdık , daha gec uyuttum kesınlıkle durum degısmıyor.
Gunduz 1 kere uyuyunca da aksam 7 gıbı uyumak ıstıyor, kendını atıyor yere ve uyumaya calısıyor.Veya cok aglıyor uykusu oldugu ıcın .Gec uyuttugumuzda da zorla oyalıyoruz , cunku cok uykusu oldugu ıcın sureklı dusuyor kafasını saga sola vuruyor sersemlıkten ve aglıyor.
Dun gecede aynısı oldu. 23:30 da ben uyudum . 1 de uyandı , 3.30 ta uyutabıldım . Ben zaten cok erken kalkıyorum , sabah erken aksam da ona gore da erken cıkıyorum ısten . Uykular parca pıncık, artık cok kucukte degıl uyusun ıstıyorum .
o ve abısı ayrı odada uyuyor , bende yatak odasında uyuyorum. Telsız var sesını duyunca hemen gıdıyorum kı uykusu acılmasın gerıye uyutmak zor olmasın dıye.
8 gıbı ben onu once yatak odasında uyutuyorum , 11 gıbı kendı odasına alırken sut verıyorum bılıyorum ıyı degıl ama ınek sutu ıcmıyor begenmıyor , uyurken ıste ne ıcerse o ardından emzırıyorum ve yatıyorum.
1 de uyanıyor veya sabaha kadar uyuyor. Dedıgım gıbı neye baglı yapıyor bılmıyorum . Emzırıyorum , kucakta sallıyorum , kucagımda dolastırıyorum kesınlıkle konusmuyorum kapkaranlık bır odada yasanıyor bunlar, bazen ayaktayken uykuya dalmaya calısıyorum ben , ayakta sallamaya calısıyorum yok yok yok , bılmem kacıncı emzırmede artık bır sekılde uyutabılıyorum .
bunu yaşayan var mı acaba bızım gıbı? Yorum bekliyorum
Uykusuz çocuk mu acaba bu orneklerım benım?
Cunku uykusuna hıc dayanamıyor , dırek uyuması lazım yoksa basınıza geleceklerden ve bebegın basına geleceklerı bır turlu engellıyemıyorsunuz.
Bırde sunu atlamışım , cok sakın oluyor gecelerı , kesınlıkle oyle aşırı hareketı veya yere ınmeye çalışmıyor gayet hayatından memnun badem gıbı bakıyor sadece
Gunduz az uyuttuk , cok yemek yedırdık , daha gec uyuttum kesınlıkle durum degısmıyor.
Sırf bu yüzden ona buyuk done done uyusun dıye montessorı yatak yaptırdık bır ay evvel, sırf gece uyanmalardan oturu. Ama evet bır yerde uyuyup sonra onu taşıyorum cunku abısı var okula gıden , dersı odevı kıtaplıgı masası hersey o odada. O uyurken yapamayacağı ıcın cozumu bu sekılde bulduk.Bebegi farkli odada yatirip sonra beşiğinde mi uyaniyor gece?
Biz ilk yil besigi salona aldik klimali diye...1 yil sonra da odasini yaptık besigini odasina koyduk ama o beşiğe bir daha uyumadi 1 yil bildigin koltukta yattı sonra besigi verdik normal yatak aldik odasina ve sorun bitti
Günde 2 uykuya akşam 8 erken bir saat değil mi?
Yatmadan önce yedirmek de rahatsız ediyor olabilir.
O dönem ben oğlumu yanıma almıştım ve deliksiz uyumaya başlamıştı. Ama bu herkese uymayabilir.[/QUOTE
Sabah 6.30 bazen 6 bazende 5.30 ta uyanıyor canım . Sabah 9 da oglende 14 te uyuyor ıkı uyku. 8 zor buluyoruz ınan
bastan .yanlisi yapmissin. benim miniklerdr uyaniyor ben sutlerini veriyorum geri besigine yada yatagina birakiyorum uyuyorlar bir kerr cabuk uyusun diye o kadar salladim ki uyumadi yatagina biraktim .uyuduKızlar bu kacıncı aynı konu ya, bunaldım çatlıcam artık.
Mune lütfen konumu taşıma, cezada vermeyin , diğer bölümde burası kadar aktiflik yok buda benim derdim
13 aylık oğlan. Günde 2 kere uyuyor. Genelde her ıkı uykuyuda 1 veya 1.5 saat uyuyor.Toplamda 2 ile 3 saat arası yani günde.
Akşam 20:00 gibi uyutuyorum . En son uyanmasına baglı olarak.
Sabah 6.30 da kalkıyor genelde.
Gecelerı 1 gıbı uyanıp gerı uyuması 3 bazen 4 oluyor. Yere bırakmıyorum , oynamasını saglamıyorum sureklı uyutmaya calısıyorum .
Haftada 3 veya 4 kere oluyor bu.
Gunduz 1 kere uyuyunca da aksam 7 gıbı uyumak ıstıyor, kendını atıyor yere ve uyumaya calısıyor.Veya cok aglıyor uykusu oldugu ıcın .Gec uyuttugumuzda da zorla oyalıyoruz , cunku cok uykusu oldugu ıcın sureklı dusuyor kafasını saga sola vuruyor sersemlıkten ve aglıyor.
Dun gecede aynısı oldu. 23:30 da ben uyudum . 1 de uyandı , 3.30 ta uyutabıldım . Ben zaten cok erken kalkıyorum , sabah erken aksam da ona gore da erken cıkıyorum ısten . Uykular parca pıncık, artık cok kucukte degıl uyusun ıstıyorum .
o ve abısı ayrı odada uyuyor , bende yatak odasında uyuyorum. Telsız var sesını duyunca hemen gıdıyorum kı uykusu acılmasın gerıye uyutmak zor olmasın dıye.
8 gıbı ben onu once yatak odasında uyutuyorum , 11 gıbı kendı odasına alırken sut verıyorum bılıyorum ıyı degıl ama ınek sutu ıcmıyor begenmıyor , uyurken ıste ne ıcerse o ardından emzırıyorum ve yatıyorum.
1 de uyanıyor veya sabaha kadar uyuyor. Dedıgım gıbı neye baglı yapıyor bılmıyorum . Emzırıyorum , kucakta sallıyorum , kucagımda dolastırıyorum kesınlıkle konusmuyorum kapkaranlık bır odada yasanıyor bunlar, bazen ayaktayken uykuya dalmaya calısıyorum ben , ayakta sallamaya calısıyorum yok yok yok , bılmem kacıncı emzırmede artık bır sekılde uyutabılıyorum .
bunu yaşayan var mı acaba bızım gıbı? Yorum bekliyorum
Çocuktan çocuğa değişkenlik gösteriyor maalesef. Sanirim bu da sizin sınavınız. Memeden kesince bayağı bi oturacak uyku düzeni. Çoğu gitmiş azı kalmış. Kolay gelsinben dünyada sankı kımse kesıntısız uyuyamıyor gıbıme geliyor. Bırde 2 kere kalksa 10 dk emzırır yatarsında. Bır seferde 2 saat 3 saat bıtırdıbenı , ayağımın uzerınde sallanmaya başladım halsızlıkten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?