- 20 Mart 2014
- 830
- 1.021
- 63
- 47
- Konu Sahibi artemisasia
-
Aynen dedigin gibi her agladiginda vermiyim diyorum amadrlar 4.aydan sonra bebekler gece emzirmeye muhtaç değillerdir diyor.bizimki de 4-5 aylıkken 5 hatta 6 saat emmediği oluyordu,ilk zamanlar uykusundayken emzirmeye çalışırdım ama işin aslını öğrenince hiç uyandırmadım.ama ne yazıkki 9 aylık ve 2 saatte bir emziriyorum.uykuya yenik düşmesem yöntem belli.ben anlatıyım belki siz yenik düşmezseniz de yaparsınız.iyice karnını doyurduktan sonra yatırın.gece belli saatler edinin mesela gece 1 ve 6 gibi...bu 2 saat dışında her uyandığında emzikle, pışpışlayarak, su içirerek, sarılarak vs.uyutun.mümkünse beşiğinden çıkarmayın.ilk zamanlar bir uyanmasında emzirip diğer uyanmasında böyle yapın isterseniz.yani yarı yarıya azaltın,zamanla giderek emzirme sayısını düşürürsünüz.ahhh anlatırken kolay da o uyku haliyle ver memeyi o da uyusun sen de diyorsun o ayrı
Biberondan su bile icmiyor malesefSanırım artık çok geç muhtemelen böyle devam edecek sen sütten kesene kadar.. Sağıp biberona koysan gece yatmadan dolu bi biberon içse sabaha kadar uyur bence
Merhaba hanimlar,
Kızım 14 aylik oldu. Geceleri bir bucuk saatte bazen saat başi emmek istiyor. Çok yoruldum artik. Okula giden kizim var sabah erkenden uyaniyorum. Gece nasil keserim memeden var mi bunu başaran. Bir akil verin bana.
Ben de bu hafta kesicem galiba. 15 ayı bitiyor. Artik yemek de yemiyor. Yemek gorunce mama diye goguslerime saldiriyor. Dun gece 5 kere uyandi . Sonunda yatirip emzirdim bir saat boyunca. İyice bagimli oldu.Ben 17 aylıkken tamamen kestim geceleri çok uyaniyodu meme için gece tuz surdum gogsume emmek istemedi artık süt veriyorum artık bi kere uyanıyor süt içip uyuyor
Nasil kestigini zaten yazmissinBen 17 aylıkken tamamen kestim geceleri çok uyaniyodu meme için gece tuz surdum gogsume emmek istemedi artık süt veriyorum artık bi kere uyanıyor süt içip uyuyor
Nasil kestigini zaten yazmissin
Bu sabah ben de senin gibi yaptim. İki kere istedi bakti tuz var emmedi. Biraz mahsunlaşti ben hircin olacagini dusunmustum. Geceyi merakla bekliyorum.Ben inanılmaz kolay oldu kesmemn tuz surdumn artık emmek istemedi gece uyanınca tuz surun ve verin almaz doğal olarak mecbur biberon dan süt icicek benim oglu!m öyle alıştı artık geceleri sütte içmiyor uyuyor
4.gunde unuttu meme istemeyi biraz huysuzluk vardi 6.gunumuzde o da kalmadi ve dun gece ilk defa 6.30 a kadar deliksiz uyuduk. İştahi da acildi. Tavsiyen icin tesekkurler.İnşallah benim gibi kolay olur sizinde kesmeniz :)
Rica ederim canım ne mutlu sabaha kadar rahat uyuyabildiyseniz bizde deliksiz uyuyoruz artık :)4.gunde unuttu meme istemeyi biraz huysuzluk vardi 6.gunumuzde o da kalmadi ve dun gece ilk defa 6.30 a kadar deliksiz uyuduk. İştahi da acildi. Tavsiyen icin tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?