Tabiki hemen güvenme belliki kendini uyanık sanıyor beyimizsen ondan daha uyanık ol ve bu fotoğraf olayını da sor yeri gelince
Diğerini terketmemiştir ki, ya küsmüştür yada ay aşkım instagramımı kapattım demiştir basmıştır engeli. Balık baştan kokar...Özet geçiyorum kızlar. Bugün kuzenimin ısrarıyla yengesine gidecektik misafirliğe. Sosyal medyadan gösterdi profilini. Bakarken oğluyla bir resmini gördüm. Profiline girdim ve bir kızla resmi vardı love tagıyla. Neyse. Gittik onlara. Oğlu da ordaydı filan. İyi hoş biri. Kuzenim ve yengesi büyük ihtimal zaten bizi bir araya getirmek için böyle bir şey yaptılar. İşte 2–3 saat durduk. O bir ara baya bir tel'de uğraştı. Sonra akşam bana takip isteği göndermiş. Profiline girdiğimde o kızla olan tek fotoyu silmiş ve takip ettikleri bir kişiyle azalmış. Bu olayda benim payım var mı acaba? İstemeden de olsa acaba bir ilişkiyi bitirmiş olabilir miyim? Ve siz böyle bir insana insan olarak güvenebilir misiniz? Kafam karışık çünkü bu adamda gerçekten tanımaya değecek bir şeyler var olduğunu hissediyorum. Ama öte yandan istemeden de olsa bir kadının terk edilmesine sebebiyet vermiş olmam ihtimali inanılmaz derecede beni rahatsız ediyor.
Asla güvenmezdim bu ne böyle yarın öbür gün başka geleni de görünce sizi silsin..Özet geçiyorum kızlar. Bugün kuzenimin ısrarıyla yengesine gidecektik misafirliğe. Sosyal medyadan gösterdi profilini. Bakarken oğluyla bir resmini gördüm. Profiline girdim ve bir kızla resmi vardı love tagıyla. Neyse. Gittik onlara. Oğlu da ordaydı filan. İyi hoş biri. Kuzenim ve yengesi büyük ihtimal zaten bizi bir araya getirmek için böyle bir şey yaptılar. İşte 2–3 saat durduk. O bir ara baya bir tel'de uğraştı. Sonra akşam bana takip isteği göndermiş. Profiline girdiğimde o kızla olan tek fotoyu silmiş ve takip ettikleri bir kişiyle azalmış. Bu olayda benim payım var mı acaba? İstemeden de olsa acaba bir ilişkiyi bitirmiş olabilir miyim? Ve siz böyle bir insana insan olarak güvenebilir misiniz? Kafam karışık çünkü bu adamda gerçekten tanımaya değecek bir şeyler var olduğunu hissediyorum. Ama öte yandan istemeden de olsa bir kadının terk edilmesine sebebiyet vermiş olmam ihtimali inanılmaz derecede beni rahatsız ediyor.
Özet geçiyorum kızlar. Bugün kuzenimin ısrarıyla yengesine gidecektik misafirliğe. Sosyal medyadan gösterdi profilini. Bakarken oğluyla bir resmini gördüm. Profiline girdim ve bir kızla resmi vardı love tagıyla. Neyse. Gittik onlara. Oğlu da ordaydı filan. İyi hoş biri. Kuzenim ve yengesi büyük ihtimal zaten bizi bir araya getirmek için böyle bir şey yaptılar. İşte 2–3 saat durduk. O bir ara baya bir tel'de uğraştı. Sonra akşam bana takip isteği göndermiş. Profiline girdiğimde o kızla olan tek fotoyu silmiş ve takip ettikleri bir kişiyle azalmış. Bu olayda benim payım var mı acaba? İstemeden de olsa acaba bir ilişkiyi bitirmiş olabilir miyim? Ve siz böyle bir insana insan olarak güvenebilir misiniz? Kafam karışık çünkü bu adamda gerçekten tanımaya değecek bir şeyler var olduğunu hissediyorum. Ama öte yandan istemeden de olsa bir kadının terk edilmesine sebebiyet vermiş olmam ihtimali inanılmaz derecede beni rahatsız ediyor.
Olabilir. Geceleri, hele bir de uyku tutmazsa, abartma olasılığım fazla. Ben 22 o 26o kadar da abartmissin bildigin annesiyle senin arani yapmak istedigini biliyor ve sevgilisini/gorustugu kizi gizlemeye calismis iste, karaktersizin teki bosver salla gitsin. hem kac yasindasiniz ki siz ?
Bunlari yaparken kuzen yaninizda miydi? O da gordu mu resmi?Bakarken oğluyla bir resmini gördüm. Profiline girdim ve bir kızla resmi vardı love tagıyla. N
HayırBunlari yaparken kuzen yaninizda miydi? O da gordu mu resmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?