Gece gece bu konu beni düşündürüyor?

EcceA

Başlangıç: 77.6/ Hedef:65/Boy:179
Kayıtlı Üye
16 Mayıs 2014
454
1.899
113
Özet geçiyorum kızlar. Bugün kuzenimin ısrarıyla yengesine gidecektik misafirliğe. Sosyal medyadan gösterdi profilini. Bakarken oğluyla bir resmini gördüm. Profiline girdim ve bir kızla resmi vardı love tagıyla. Neyse. Gittik onlara. Oğlu da ordaydı filan. İyi hoş biri. Kuzenim ve yengesi büyük ihtimal zaten bizi bir araya getirmek için böyle bir şey yaptılar. İşte 2–3 saat durduk. O bir ara baya bir tel'de uğraştı. Sonra akşam bana takip isteği göndermiş. Profiline girdiğimde o kızla olan tek fotoyu silmiş ve takip ettikleri bir kişiyle azalmış. Bu olayda benim payım var mı acaba? İstemeden de olsa acaba bir ilişkiyi bitirmiş olabilir miyim? Ve siz böyle bir insana insan olarak güvenebilir misiniz? Kafam karışık çünkü bu adamda gerçekten tanımaya değecek bir şeyler var olduğunu hissediyorum. Ama öte yandan istemeden de olsa bir kadının terk edilmesine sebebiyet vermiş olmam ihtimali inanılmaz derecede beni rahatsız ediyor.

Çok arabesk bakmışsınız, bir kadının terk edilmesine sebep olan bir durum yok ortada, ilahi.

Aranızda ne geçti de iki üç saatlik bir görüşmeyle ilişkisini bitirecek.

Kaldı ki sosyal mecradan silmeyle olmuyor o işler, o kadar iyimser bakacağınıza "oltaya yeni yem takıldı, öncekini salayım" deme ihtimalini düşünün yoksa sizi çok üzerler.

Diğerini terketmemiştir ki, ya küsmüştür yada ay aşkım instagramımı kapattım demiştir basmıştır engeli. Balık baştan kokar...

Asla güvenmezdim bu ne böyle yarın öbür gün başka geleni de görünce sizi silsin..

Belki sadece arkadaşıydı.

Sevgilisiyse , gorusulecek bir adam değil.

o kadar da abartmissin bildigin annesiyle senin arani yapmak istedigini biliyor ve sevgilisini/gorustugu kizi gizlemeye calismis iste, karaktersizin teki bosver salla gitsin. hem kac yasindasiniz ki siz ?

o kadar da abartmissin bildigin annesiyle senin arani yapmak istedigini biliyor ve sevgilisini/gorustugu kizi gizlemeye calismis iste, karaktersizin teki bosver salla gitsin. hem kac yasindasiniz ki siz ?
Olabilir. Geceleri, hele bir de uyku tutmazsa, abartma olasılığım fazla. Ben 22 o 26

Güven telkin etmedi hiç
Ama başka bir şey takıldı aklıma, o fotoğrafın tarihi neydi acaba? Acaba yeni bir ayrılık yaşadı da, sosyal medyadan vs silme aşamasına gelememişti, ailesi de üzülüyor vs diye yeni bir kız bulmaya niyetlendi, o da sizi görünce bir cesaret kızı ve delillerini hemen yok mu etti? Biliyorum, çok iyimserce ama biraz zorlayarak olsa da, olmayacak ihtimal değil sanki.

Ama bu işin içyüzü nasıl anlaşılır, bilmem. Sorsanız karaktersizin tekiyse zaten tek ayak üstünde bin tane yalan sıralar. Yok dediğim gibi bir hikaye varsa (tabi fotoğraf biraz eskiyse) o zaman da söylediğine siz inanır mısınız mesela? Ben bu ihtimali kendim dillendirdiğim halde sana bunu dese inan tabi diyemem şahsen

Her halükarda, benim hikaye ihtimal dahilinde olsa bile, silmeye kıyamadığı kızın resmini sizle tanıştı diye silmesi de bir şey ifade etmez, kalbinde o olduktan sonra...

İyice çorba ettim meseleyi ama neticede en iyi ihtimal yeni bir ayrılık yaşamıştır ve ilişki için doğru zaman değildir onun için, arada siz harcanabilirsiniz. Daha muhtemel ihtimal ise güvenilmez adamın tekidir. Yine siz harcanabilirsiniz.

Bunca laf kalabalığının ardından sonunda vardığım sonuç: Ben olsam uzak dururdum

Son düzenleme:
Ben mi ayırdım konusuna hiç girmemişim. Daha neler, siz neden ayırasınız?
Bir ilişki sağlamsa ya da adam karakterliyse, başka kadın zorlasa bile ayıramaz. Çok karaktersizse ve mevcut ilişki de iyi kötü sürüyor olsa da, yine ayıramaz kimse, adam ikisini idare etme yolları arar.
Yani her halükarda siz kimseyi ayırmış değilsinizdir, rahat olun.

Son düzenleme:
Böylelerinden hiç hoşlanmıyorum don değiştirir gibi sevgili değiştiriyorlar.ben olsam dikkatli adım atardım.

Belkide arkadasidir? Ben durduk yere bi arkadasla resmimin altina loovve yazmam tabi. Ama yapan var. Yada belkide eski sevgilisi, kapatmasi zor olan bi mevzudur? Seni sevebilicegini dusundugu icin eskileri eskide birakmistir.

Ya bende adamin avukati kesildim haa.
Sorsana kuzenine kimmis o kiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…