Gece gece canımı yaktı

Evli erkeklerin bekar arkadaşlarıyla toplanıp alkol alması hoşuma gitmediği için ben olsam eşime böyle birşeyden hoşlanmayacağımı söylerdim. Zaten eşim de böyle birşeyi teklif bile edemez.
Eğer istemediğim halde giderse aramazdım ve gelse de konuşmazdım.
Bence hiç uğraşma.

Ben boyle sorun cikaracak olsam bastan yollamam adami. Madem yolladiniz rahat birakin.

Bir de erkeklere bir şeyi zorla yaptırmak sizi mutlu etmez hiçbir zaman.
Siz lafınızı söyleyin, sakince açıklayın durumu, yapıp yapmamak ona kalsın
Sonrasında daha iyi tepki alırsınız, o zaman daha suçlu bile hissediyorlar

Bencede madem baştan izin verdiniz ve baktınız söylediğiniz saatte gelmedi eve gelmesini bekleseydiniz sürekli aramanız çok yanlış haklıyken haksız duruma düşürmüşsünüz kendinizi maalesef...

Siz arkadaşlarınızın yanında acar misiniz hani gürültülü bi ortamda

Bende mesgule atardım sonra başka biyere geçip arardim

Sürekli rahatsız etse aynı eşinizin yaptığını yapardım

Sonra eve gelince konusurdum neden bu kadar sık boğaz ettiğini
Sizi yaptığınızı yanlış buldum

Allah Allah geç olmuş, karısı evde yalnız.

Sen hesap sormak için değil acil bir durum için de arayabilirdin.
Telefon açmamak ne demek!

Evli adam rahat gezmesin o kadar bir zahmet, sorumluluğunu bilsin.
Dediği saatte dönmeyecekse, sen aramadan arayıp haber versin.

Hiç takma kafana gayet de o hatalı. Artistlik yapıyor bir de.

Ben olsam bin beterini yaparım.
Arkadaşlarının numarasını bir şekilde alır.
O açmazsa onları arar, ulaşamadım kusura bakmayın diye rezil ederim.
Tersim pistir.

Baştan gitmesine izin vermeyecektiniz, adam gidip de alkol alırsa orada tabiki sana ne der, adamın kafası güzel, ortamda arkadaşları var, ben her şekilde alkol alımına karşıyım bunu belirtmiştim mesela sözlüme ki o zaten hayatında alkol almamış biri, böyle şeyleri iş bu hale gelmeden konuşun, bundan sonra yapılacak şey eve geldiğinde onunla konuşmanız ve ben bir daha gitmeni istemiyorum diyebilecek cesareti göstermenizdir.

Fotograf baska bır ortamda olmadıgını ispatlamak ıcın arkadaşlarıyla cekıldıgı fotograf

Sen bide fotorafmi istedin delil olarak??

Güvenmedigin insan ile neden berabersin? Bende mesela esim ile konustugumda ayri odaya gecerim, bunda ne var simdi? Adam ayda yilda bi gezmek, kafa dagitmak istemis arkadaslari ile, burnundan getirmisin. Esinin yerinde olsam günlerce küs kalirdim. Yaptigin cok ayip.

Evli adamlarin bekar arkadaslariyla takilmalarini pek tasvip etmesem de siz de biraz fazla agrasif davranmissiniz.

Bıraksan da bekar arkadaşlarıyla 1 gün takılsa ne olacak yani anlamadım...zaten bir ömur birliktesiniz...

Bence haklısın. Zaten gitme desen de sorun çıkacaktı. Aklinin onda oldugunu da biliyor. Madem söz verdiği saatte gelseydi. Sen müsammaha gösteriyorsan o da gostersin bi zahmet. Şu erkekler hep banacı. Sen o saatte arkadasinda olsan alkol alacagini da bilse ve açmasan ne düşünürdü. Ama onu boğan sensin ve sen bir kadinsin. yapamazsin oyle seyler. Sen de yap diye demiyorum ama hep bi ayrimcilik. Empati yok. Sen bunlari esine yaptığını ve esinle tartistigini yazsan herkes seni suclayacakti iste.

(Ben olsam gitmesini de istemem o ayrı mesele)

Adamı boğmuşsun o da tepki vermiş.bu ne güvensizlik? Eşim arkadaşları ile çıkar dışarı belirli petiyotta.Çok çok acil bir şey olmadıkça aramam,mesaj atmam,geldiğinde neredeydin kiminleydin diye sormam.tek kuralımız vardır dışarı çıkan en geç 02:00'de evde olacak.bebekten önce aynı şekilde ben de çıkardım.

Eşim arkadaşlariyla giderse hiç aramam. Kendisi arayana kadar beklerim. Ama o da beni habersiz bırakmaz. Sizin yerinizde olsam aramazdım saat daha ilerlerse mesaj atar " sesin çıkmadı merak ettim, iyi misin." Der tekrar tekrar aramazdım.

Herkes e kadarda rahatmis yahu eşleri konusunda masallah kizlar kusura bakmayında hepiniz yanlissiniz konu sahibi haklisin arkadasm yüz verme 11 de evde olurum demis pasam bide arayinca cevap vermiyor kızıyor!!!
geç kalicaksa arayip haber vericek arkadasim evdeki bostan korkulugumu boguyorsunuz bilmem ne demişsiniz arayip gecikicegini soglemek yerine birde firca atmis masallah dışardaki erkek degilde kadjn olsaydi neler yazilip cizilirdi allah bilir

Her gün neler okuyoruz burada bekar arkadaşlarla içme deyip telefon açılmamalar cevap vermek için oda değiştirmeler rahatsız olmakta haklısınız.
Sevgili değilsinizki evlisiniz hadi bişey oldu eşinizi arıyorsunuz yardıma.
Teli açıp efendim canım demenin nesi zor.
Bu işler bana ters güvenmek güvenmemek ayrı konu. 11 dediyse 11 de gelsin yada siz arayıp sormadan o arayıp geç kalacağını haber versin.
Bazı erkekler ergen çocuk gibi

Aslinda gitmesine engel olmak isteyip ses cikarmayarak sorunu icinizde baslatmissiniz.. Ama esinizin bundan haberi yok :)

Sonrasinda hic ses cikarmayarak buyuk bir sabirla saatin 11 olmasini bekleyip 11 oldugunda merak ederek aramissiniz . Bunda bir sorun yok . 11 de evde olacagini soylediyse merak edip aramaniz normal..

Ama sonrasinda neden nicin naptin ne ettin ne zaman gelceksinvs gibi sorular sorarak tartismayi baslatmissiniz

Ve sorguya cekilen bir cok erkegin verecegi tepkilerle karsilasmissiniz...

Biraz rahat birakmayi deneyin ama ufak ufak kontrol edin

Arkadaslariyken mesaj cek mesela hayatim iyi misin egleniyor musun keyfin nasil gibilerinden

Hesap sorar gibi degilde daha yumusak mesajlarla kontrol etmeyi deneyebilirsiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…