Gece gece canımı yaktı

Eşinden korkmuyorsan,geciktiği için yada merak ettiğin için aradığını söylersin.bir daha ki sefer olursa senin içinin rahat olmasını sağlasın,yapsın..sinirin geçtikten sonra konuş...sakin ol üzme kendini.bi pislik olsa bugün olmasa on güne çıkar.gelir ipin ucu. sen yorulmana gerek yok

Ben size hak verdim konu sahibi.Çünkü siz baskıcı biri olsaydınız en başında gitme derdiniz.
Size 11 de evde olacağını söylemiş.O zaman ya dediği saatte gelecekti ya da arayıp hayatım böyle böyle beni merak etme diyecekti.
Yahu adam karısına sanane demiş hala sen haksızsın diyorsunuz ilginç.
Yani kadın kocasını aradı diye neden zabıta memuru oluyor ben anlamıyorum.Burada konu sahibini haksız bulanlar size soruyorum kaçınız gece arkadaşlarınızla alkol almaya çıktığınızda gece 11 de eve dönebiliyorsunuz?Ya da sanane diyip posta koyabiliyorsunuz?
Burası newyork mu sex and the city dizisi mi çekiliyor ya hayırdır ben mi kaçırdım?

Bekar gibi arama sorma olur mu? Bayanlarda takılsın geç saate kadar kocaları aramasın. Geçiniz bunları. Evliysen sorumluluklarını bileceksin yoksa evlenmeyeceksin. Sen haklısın arkadaşım. Güzelce konuş sen meşgule atınca falan ben de aramadan duramadım de. Ki çoğu bayan yapar o saatte eşi gelmezse.

Fotograf baska bır ortamda olmadıgını ispatlamak ıcın arkadaşlarıyla cekıldıgı fotograf

rezil ettiniz yani adamı arkadaşlarının yanında.. birde foto göndermek zorunda kalmış.. amma alay konusu olmuştur şimdi üzüldüm adama..

Ayy bence sen haklisin zaten alkon alan insanin akli yerinde olmuyo o anda herseyi yapabilir pozisyona geliyorlar yani zaten evli veya bekar arkadas farketmez muhabbet belli illaki ucu kadinlara gelir sen eve geldiginde bisi deme ayildiginda konus eger kendini hakli buluyorsa aynisini sende yap enniyisi bence onjn yaptigini ona yapmak

Aldatsa engel olamazsın, bir erkek neyapar eder aldatır.Buna sen engel olamazsın.bu yüzden sen her zaman rahat ol.beynini sürekli aldatacsk diye düşünmekten yakarsın bi süre sonra psikolojin bozulur.Ortaya cıkarsa o zaman dilediğini yapAma bu surecte hayatını mahvetme

annesi gibi aramışsın tabi sinirlenir.
koca tarafı tutan üyelerden değilim, aynısını eşim bana yapsa sinirlenirim. empati kurun biraz.

bence de haklısınız. 11 de gelicem dediyse sözünde durmalı. eşim söylediği vakitte gelmese bende ararım nerdesin nerde kaldın gel diye. bugüne kadar da hiç tepki vermedi niye arıyosun rahatsız ediyosun diye. sende çık bi gün dışarı gece vaktinde gelme bskalım o seni rahat mı bırakıyor. ayrıca insan istediği zamanda istediği kadar eşini arayabilmeli. ay korka çekine arayacağım adamı hiç çekemem.

ayrıca gece çıkıcak meşgule atacak eve almam ben o adamı.

Karisnizdaki cocugunuz degil kocaniz.Saat 11;15 de ararsin basina birsey geldi mi gelmedi mi ne haldir diye merak edebilirsin ancak ondan sonrasi tamamen sen haksizsin adami bogmussun.Cocugun degil o senin.Sen boyle yapinca surekli telefonla arayinca yani taciz edince seni aldatmasina mani olabilecegini mi dusundun?Ne kadar da basit olmamis mi?Biraz daha akilli dusunmeye calisin.Eve gelmesini bekleyip konusabilirdiniz.Adam sabirli bile davranmis , ben 1. gorusmeden sonra direk kapardim telefonu.Elinizde olsa kocalarinizin ruyasina bile mudahele edeceksiniz ve bu kafalarla mutlu evlilik hayalleri kuruyorsunuz ustelik.Erkek tabiatina aykiri.Bugun eyvallah der ama bu durum birikirse iste o zaman korkularinizi bizzat kendiniz davetiye ile cagirmis duruma gelebilirsiniz.

Bu ne ya bazı yorumlar korkunç :s
Bu nasıl ele geçirici bir hayat tarzı, evliyse evli
O da hala bir insan, evli olunca über ekstrem birbirine bağımlı olmak gerekmiyor
Bağlı demedim bak bağımlı dedim. Ona dikkat.

Korkunç bir evlilik anlayışı... :s

Ya lutfen eslerinizi bukadar bunaltmayin herkesin nefes almaya ihtiyaci var. Kari kocayiz diye illa herseyi beraber yapilcak diye bisey yok. Onun ayri arkadaskari olur onlarla cikar senin ayri ben esimin bu tarz seylerine karismiyorum oda okadar anlayisliki her gittigi yeri haber eder gelmeden once geliyorum bisey istiyomusun der eve gelincede oturur benimle sohber eder eger arkadaslariyla espirili bisey olmussa anlatir ayni sekilde bende arkadaslarimla ayri takilabilirim ikimizde birbirimizi hic hadi gel diye rahatsiz etmedik daha eger zirt birt arayip hadi hadi gel yapan bi kadin olsaydim hep kavga tartisma ve gittigi geldigi yeri soylememeye gizli is cevirmeye kalkardi habersiz giderdi bi arkadasim cok karisiyo kocasina o adamda hic soylemiyo karisina yan yana okuyoruz benim esim ariyo isten ciktik suraya gidiyoruz bilmemnenin kocasiyla diyo bende arkadasima benimkiyleymis seninki diyorum kadinin oyle haberi oluyo ve bosu bosuna uzuluyo ama bu durumu kendisi yaratti lutfen birbirinize tapulu mal muamelesi yapmayin.

Bende gecen esimin kuyrugu gibiyim heryere benide surukluyor sanayiye bile birlikte gidiyoz diye söyleniyordum ama cidden boyle bir adamı çekmektense benimkini cekmek 10 kat daha iyimiş.Ne demek bekar arkadaslarla gece gece icmek birde telefonu kapatmak sanane filan diye konuşmak.
Bazıları diyecek ayri sosyal ortam bilmem ne ama ne alaka benim esimin sadece 1 tane evli arkadasi var geri kalan herkes bekar ve onlarla gorusuyor haliyle bende gidiyorum.Video oyunumu oynuyorlar bende oynuyorum onlarla,masa oyunlarimi ne varsa katiliyorum gayet keyifli.Eşi dışlamak ne demek oluyormuş.Esinin girmesini istemedigi ortamda kendisi napacak?

bekar eviyms icki faln bna t ers geln seyler bizde oyle bir sikinti yok ama sorun yaratacksn bastn gondermeycktn erkek milleti bu ne yapcklari belli belirsz

bazıları neden boğuyorsun neden arıyorsun işte benim erkek arkadaşımda öyle böyle demişte tuhaf geldi bana
1.) erkek arkadaş başkadır koca (eş) başkadır
2.) ne demek sanane?
3.) bekar arkadaşlarla içmek nedir,evde toplanmalar filan?!
(alkole karşıyım)
konu sahibesi arkadaşım evli insanın evli barklı arkadaşı olması gerektiğine inanıyorum ben yoksa çok pürüz yaşarsınız eşinizin yularını da iyice bi çekin siz onun ev arkadaşı değil hayat arkadaşınız.

bence yanlış davranmışsın. evli olabilirsiniz ancak ikinizin de kendi arkadaşlarına vakit ayırması, ayrı zaman geçirmesi gerekiyor bence. boğmaya gerek yok adamı. biraz güven, biraz anlayış... hem erkekler arkadaşlarının yanında hesap veren konumda olmak istemezler. eminim ki sizin konuşmadınızdan sonra arkadaşları dalga geçmiştir eşinizle, bu durum da hoş değil. bu kadar sıkmayın bence.

adam sözünde durmamış. madem gecikecek bi haber verir insan. bir de sanane ne demek .hiç hoş olmamış.

adamı bunaltmayın falan diyenler ne kadar çok. bu bunaltmak değilki. saygısızlık karşılıklı gelişmiş.

adam 11de gelirim diyince kadın 10da aramamış ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…