Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mesaj atarsa da cevap yazmicam yaDuygusal boşlukta
Sizi cepte gibi gördü demek ki
Testesteron da tavan yapınca öp beni öp beni...
mesaj atarsa da cevap yazmicam ya![]()
erkekten arkadaş olmaz..çocuk sana aşık..eğer birazda kafayı çekmişse yani içmişse bu içindekileri sana yazmış..Arkadaşlar benim ara ara konuştuğum bir erkek ardkaşım var yani normal erkek arkdaşım.Arada konuşuruz hal hatır sorarız çok da severim kendisini.Dün gece bana bir mesaj attı.Aynen şu
Ne eksikse sen tamamla,
Son derece yorgunum,
Çok uykum var öp beni,
Öpersen ne güzel uyurum..
Ardından da bu sıralar zihnen ve bedenen çok yorgunum yazmış.Yani normal sıradan bir arkdaşın atacağı bir mesaj mı ya.? Sabahtan beri aklım burda. Kafam karıştı :S
severim kendisini gerçekten yaa uzun zamandır görüşemedik kendisi başka yerde çalışıyor.bayramda gelecem görüşürüz falan demişti.2 sine almş bilet bi hafta önce kadar telefonda konuştuk gece havadan sudan ben hiç aksi bişey hissetmemiştim.taki dün geceye kadarAhahah dur ya doldurma boyle kendini :))) Sen ti'ye almaya devam et. En rahat o sekilde siyrilirsin bu durumdan. Saka yollu konus, mesela ayni mesaj bir daha gelse "ay ay uzulmus mu benim dostum, gel opeyim ne olacak" falan de, ciddiye almadigini da belli et. Adamin niyeti ne olursa olsun zarar gormezsin boylece. 6 senelik dostum diyorsun, hemen bilenip mesajlarina cevap vermemezlik falan yapma sen![]()
kafayı çekti mi bilmiyorum ama işten 10 da çıkmış pert oldum resmen dedi :)erkekten arkadaş olmaz..çocuk sana aşık..eğer birazda kafayı çekmişse yani içmişse bu içindekileri sana yazmış..
kızım içmemişse bu çocuk sana resmen yanık o zaman..içmiş olsaydı içkinin etkisiyle duygularına hakim olamamış derdim ama...ali ayşeyi seviyoooooorkafayı çekti mi bilmiyorum ama işten 10 da çıkmış pert oldum resmen dedi :)
bazıları böyle toplu mesajlar atabiliyor,ciddiye alma bence.
Bana da bir kere 'Keşke sevgilim olsa da bir çay yapsa..' diye mesaj gelmişti,toplu mesajmış...![]()
hayır değil 26 yaşındayım ben :)canım merakımı mazur gör...
nickindeki 99 doğum yılın mı acaba?
yok bilmiyor oNe saçma ya . Canı sıkılmış onun belli.
Ve hoşlandığın biri varmış ondan haberi olarak bunu yapıyorsa ayıp yani.
yanlışlıkla olduğunu sanmıyorum çünkü arkasına böyle işte sadece bu sıralar zihnen ve bedenen yoruldum ve kafam karışık gibi şeyler yazdı.uyuyacaktım bende neyse uyuyalım dedim o kadarilk düşündüğüm mesaj yanlışlıkla size geldi diyeydi. sorun bence, yani ben olsam ertesi gün sorardım, haberin olsun mesajın yanlış geldi derdim. yok eğer temel atmaya çalışıyorsa da uzak durun, dostluğunuz da bozulur.
hayır değil 26 yaşındayım ben :)
bi an dicektim:" 99da hala doğuluyomuydu ya..99 model araba olur, insan olmaz..."
konuşursak söyleyim :)ya şimdi düşündükçe aklıma geliyor..ya burcu biz seninle hiç kopmuyoruz sanki yıllar yılı da kopmayacağız vs tarzında şeyler söylüyodu.Hmm söylesene kapak olsun![]()