• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece gece gelen mesaj...

erkekten arkadaş biraz zor oluyor. zamanla işler değişiyor. kızlar saftrik anlamıyo pek ama erkek arkadaşlar "uyudun mu" "ben uyumadım" havasına giriveriyorlar :D

Bu msjın arkadaşça oldugu söylenemez
Benimki de elinden zehir olsa yerim demişti «arkadasça»
Sonuç olarak: Nişanlıyız :-)

Kafam karismadi desem yalan olur.Bu zamana kadar ona karsi hep arkadascaydim.Ama simdi bilemiyorum ya.Ben mesaj atmiyorum simdilil o da napiyosun diye soruyor arada.Mesaj konusuna gelince neden boyle bir mesaj attigini sordum.Burcu seninle yillardir knusuyoruz benim hayatimda biri yok.Seninde olmadigini biliyorum.Hep hayatimda olacakmissin gibi geliyor.Gelince goruselim yazmis.Ben cevap vermedim

bazıları böyle toplu mesajlar atabiliyor,ciddiye alma bence.
Bana da bir kere 'Keşke sevgilim olsa da bir çay yapsa..' diye mesaj gelmişti,toplu mesajmış...:KK53:
Ahahaha bütün kızlara toplu mesaj mı yoksa :p Ay çok güldüm erkek olsam yapmazdım değil ha :KK53::KK53:

Kafam karismadi desem yalan olur.Bu zamana kadar ona karsi hep arkadascaydim.Ama simdi bilemiyorum ya.Ben mesaj atmiyorum simdilil o da napiyosun diye soruyor arada.Mesaj konusuna gelince neden boyle bir mesaj attigini sordum.Burcu seninle yillardir knusuyoruz benim hayatimda biri yok.Seninde olmadigini biliyorum.Hep hayatimda olacakmissin gibi geliyor.Gelince goruselim yazmis.Ben cevap vermedim
Sen ne düşünüyorsun? Belki haklıdır belki güzel bir aşk başlar :)

Sen ne düşünüyorsun? Belki haklıdır belki güzel bir aşk başlar :)
Simdilik bise demdim.gelince bulusmayi dusunebilirm tabiki.benim son iliskim cok ciddiydi.Kasimda nisanim olacakti.Simdi kendimi ister istemez geri cekiyorum her seyden.kafam cok karisti

Simdilik bise demdim.gelince bulusmayi dusunebilirm tabiki.benim son iliskim cok ciddiydi.Kasimda nisanim olacakti.Simdi kendimi ister istemez geri cekiyorum her seyden.kafam cok karisti
Hakkında hayırlı olan olsun inşallah :)

diyen olmuştur muhakkak da cem yılmazın gece on ikiden sonra gelen mesajları beynin yönlendirmediğini iddia ettiği söyleşisi geldi aklıma..
-uyudun mu?
-biz uyumadıkta:KK70::KK70::KK70:

herkesin aklına gelmiş bu muhabbet :KK70::KK70::KK70: çok mu fesatız ne :KK22::KK22::KK22:
bizden önce birileri bu fesatlığı düşünmüş ki Fundamentals diye showunu çıkarmış artık bu muhabbetin showu çıktığına göre b...unu çıkarmakta bize kalmış:KK70::KK70::KK70:

Arkadaşlar benim ara ara konuştuğum bir erkek ardkaşım var yani normal erkek arkdaşım.Arada konuşuruz hal hatır sorarız çok da severim kendisini.Dün gece bana bir mesaj attı.Aynen şu

Ne eksikse sen tamamla,
Son derece yorgunum,
Çok uykum var öp beni,
Öpersen ne güzel uyurum..

Ardından da bu sıralar zihnen ve bedenen çok yorgunum yazmış.Yani normal sıradan bir arkdaşın atacağı bir mesaj mı ya.? Sabahtan beri aklım burda. Kafam karıştı :S
Ya bana nedense gülme krizi geldi :KK70::KK70:

Arkadaşlar benim ara ara konuştuğum bir erkek ardkaşım var yani normal erkek arkdaşım.Arada konuşuruz hal hatır sorarız çok da severim kendisini.Dün gece bana bir mesaj attı.Aynen şu

Ne eksikse sen tamamla,
Son derece yorgunum,
Çok uykum var öp beni,
Öpersen ne güzel uyurum..

Ardından da bu sıralar zihnen ve bedenen çok yorgunum yazmış.Yani normal sıradan bir arkdaşın atacağı bir mesaj mı ya.? Sabahtan beri aklım burda. Kafam karıştı :S
Ay çok güzel yazmış, çok hoşuma gitti.. Böyle mesaj normal arkadaşa atılmaz bence, size muhakkak ilgisi var.

Back
X