- 2 Nisan 2013
- 4.796
- 5.397
- 248
- 33
- Konu Sahibi _bilgehan_
-
hak verdim size, ben de gelemem saçma sapan tv programlarına bi de üstelik kapılar çarpmış kumandalar fırlatmış
sadece şiddet içerikli bu tavırları için bile trip yapardım ben olsam...
ama diziyle kendi değerinizi eş tutmayın
aşırı hassasiyet gösteriyorsunuz o konuda...
Benimki de sabah 6dan çıkmış ailesinin işlerine koşturuyor. Ne yapsam kapıyı açmasam mı diye düşünüyorum
Kadınlar çiçektir sulamak gerek kendimiz mi dökek suyumuzu da alala yaazcık ilgi ya
Aynen oyle adi batsin. Sinirlerim hopluyor vallaMuhtemelen Eşkıya dünyaya Hükümdar olmaz dizisi :)) bence gereksiz gerişmişsiniz. Değmez bunun için kavga etmeye
Boykot edelim herifleriAlma eve tum erkeklere gicigim suandaa
Bir keredee o gelseeKabul edelim ilişkide hep bi taraf Daha yapıcıdır simdi olmasa yarın yine siz gideceksiniz böyle ufak şeyler için kalp kırmaya değmez gidin yanına sokulun sizde :)
Ben çözümü deliden daha deli olmakta buldum.
Tatlım bosversene işini bilcen. Benim eşimde izliyo mesela. Bende oturuyorum yanına. Ayy yazık,adam güya Karısını aldatıyo ama burnundan geliyo pehh. Aman ben Karısını aldatana adam demem o silahlar boşa. Bak karısı adamı eziyordu ben olsam sağa kaçarsan sağa kırar muhakkak ezerim seni falan diye şakayla karışık Gözdağı veriyorum :)))) dizi basladiğından beri adam aldatmadan iyice tırstı :)Aynen oyle adi batsin. Sinirlerim hopluyor valla
Gönlünü almıyor muAyy bu adamlar yok muuuu.. bende 2 3 gundur kusum kendisiyle ayni odada bike oturmuyorum kitap okuyorum yatakodasnda. Bakiyorum tv den dizi sesi geliyor. Yani ben yaninda olunca hep haber siyaset ben yokum ya dizi acar
Seninde konun dizi degil aslinda ilgiogrenebilirse bu sekilde ne ala. Icinden nasi geliyorsa oyle davran canim
Hakli olabilirsiniz belkide ilgisizlik yuzunden tepkim öyle olduEşiniz Breaking Bad izlese uyuşturucu mu yapıp satacak ? Dexter izlese seri katil mi olacak ? Türk dizilerinden nefret ediyorum ama dizide aldatma, yasak aşk var diye adama çemkirmek çocukça geldi kusura bakmayın
Ay çok şekersiniz yaAynen oyle adi batsin. Sinirlerim hopluyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?