Gece gece ne yapayım

berlingoes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2019
525
145
103
33
Merhaba hanımlar

bayramda eşimin köyüene gideceğiz. 1 hafta kalacağız. Benm kendi köyümlede yakın bu köy. Eşime dedim ki bizim köye ne zaman gideriz. Allah bi bağırmaya başladı. Yok sen evin gelinisin gezmeyi düşünüyorsun , anne babasıda daha genç , bizim evde o gün çok iş oluyor. Falan demeye başladı. Sonra herhalde o gün mü gideriz bilmiyorum dedi. bende oraya gidince tartışmayalım ayarlayalm dedim. He birde Benim için bayram ailemin yanında olmaktır dedi. Benim ailem ailede değil mi Allah aşkına? Her sene aynı 1 hafta kvlerleyiz , 1 gün benim ailemleyiz. Bana diyor ki ben senin her dediğini yapıyorum seni 3 yere tatile götürüyorum. Götürme o zaman dedim.
Zaten bayramda akrabaları kalmalı geliyor, 1 gün bizim köydeyken geliyor bazen. Eve gelince senin yüzünden akrabalarımı göremiyorum diyor.
Açıklama yap diyorum neden benim ailemin yanına geç gidiliyor diyorum. Bişey demiyor

Allah yardımcınız olsun. Esiniz çok anlayışsız. Akrabalarını görmeden yapamıyorsa o zaman herkes Kendi ailesiyle geçirsin bayramı. Siz evlenene kadar ne yapiyorlarmis pis evde oturup misafiri aç mi gonderiyorlarmis
Aminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?

Ne diyim ne yapayım böyle birisine?
Sen evin gelinisin hizmet etmek zorundasın
Evlendin bi kere artık eşinin emirlerine tabisin
Unut aileni git bir gün gör gel
Aksi baş kaldır rest çek olmuyorsa sen kendi ailende bende kendi ailemde
Bende bir bireyim aynı haklara sahibiz dersen anlayacak mı

Ay bu erkekler evlenince bi garip bayramci aileci oluyolar o yüzden nefret ederim bayramlardan hiç tartişmayin tartiştikça daha fazla düşüyolar gideceksiniz bayram değil gibi davranacaksiniz ben kiyafetime bile özenmem normal gün gibi oturur akrabalari gezer evime gelirdim ama simdi esim de gitmiyor ama biz evleneni 15 yil oldu 10 bayram orda gormusumdur artik benim de sitkim siyrildi normal gunden sayiyorum kafam rahat bayram bitince beni koyume birak deyin ailemi gormem icin bayrama gerek yok deyin ben olsam öyle yaparim madem yakin köyler

Aminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?
Böyle de insanlar birşeyler diyor ki dilini tutamiyorsunuz. Biz eşimle adil bir şekilde geçirmeye çalışıyoruz bayramı bizde sıkıntı yok ama bizim oralarda bu çokta anormal değil. Evin gelini bile olsa birinci gün sabah erkeğin ailesinde olurlar sonra akşam gelin kendi annesine götürülür muhakkak ve ister annesinde kalır ister gelir kimse de neden annende kaldın demez.

Merhaba hanımlar

bayramda eşimin köyüene gideceğiz. 1 hafta kalacağız. Benm kendi köyümlede yakın bu köy. Eşime dedim ki bizim köye ne zaman gideriz. Allah bi bağırmaya başladı. Yok sen evin gelinisin gezmeyi düşünüyorsun , anne babasıda daha genç , bizim evde o gün çok iş oluyor. Falan demeye başladı. Sonra herhalde o gün mü gideriz bilmiyorum dedi. bende oraya gidince tartışmayalım ayarlayalm dedim. He birde Benim için bayram ailemin yanında olmaktır dedi. Benim ailem ailede değil mi Allah aşkına? Her sene aynı 1 hafta kvlerleyiz , 1 gün benim ailemleyiz. Bana diyor ki ben senin her dediğini yapıyorum seni 3 yere tatile götürüyorum. Götürme o zaman dedim.
Zaten bayramda akrabaları kalmalı geliyor, 1 gün bizim köydeyken geliyor bazen. Eve gelince senin yüzünden akrabalarımı göremiyorum diyor.
Açıklama yap diyorum neden benim ailemin yanına geç gidiliyor diyorum. Bişey demiyor
Onun için önemliyse ailesi herkes ailesinde gwçirsin ozaman bayramını bak nasıl geliyo senin ailene ozaman

Ama siz kendi ailenizle de bayram gecirmek isteyen değil misiniz?Adam açıkça sizin ailenizle bayram gecirmek istemedigini ,bayramı kendi ailesi ile geçirilen zaman olarak gördüğünü söylüyor.Siz gidin ailenizle vakit geçirin ,o ailesi ile gecirsin gayet güzel bir cozum bulmuş esiniz

Merhaba hanımlar

Ben de bayramı kaya'da geçireceğim deyin. Hangi kaya derse, yarığından çıktığım kaya dersiniz...

Kurbanınızı kayınvalidelerde kesiyorsanız, bayramın ikinci günü kendi ailenizin yanına gideceğinizi şimdiden söyleyin.Gelmek istemiyorsa gelmesin. Siz kendiniz gidin. Otursun akrabalarını doya doya görsün.

Merhaba hanımlar

Herkes kendi ailesine gitsin o zaman.

İnsanların ne diyeceğini düşünürsen daha çoook sıkıntı yaşarsın. Eşin bayramını akrabalarıyla geçirmek istiyormuş sana da git kal diyor. Bence fazla uzatma. Bıraksın seni ailesine. Herkes mutlu olsun. Yanı bir de eşin bunu dedikten sonra hala uzatıyorsan sorun çıkaran sen olursun bence.

Back
X