- 22 Ocak 2013
- 41.704
- 210.623
- 798
- Konu Sahibi berlingoes
Bir de eşinize deyin ki, yetimhanede büyümüş biri ile neden evlenmedin? Kimsesiz değilim ben, ailesi, akrabası olan tek sen değilsin.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende en iyisi ben olsam tabikide kabul ederim onun ailesiyle geçirmektense siz eşinizinde sizinle annenlere glsin istiyorsun buda çok doğru değil bence madem köyünüze gidiyorsunuz herkes annesinin babasının yanındma olsun iki ailenin de günlü olmuş olur yani ben olsam öyle yapardmAminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?
Eşi seni istersen ailene bırakayım orada geçir diyormuş. Bu durumda eşinde ben hata görmedim pekBir de eşinize deyin ki, yetimhanede büyümüş biri ile neden evlenmedin? Kimsesiz değilim ben, ailesi, akrabası olan tek sen değilsin.
Konu sahibesi bu ayrıntıyı konuya eklememeniz insanları farklı yönlendiriyor.Aminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?
Aminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?
Ahhh iste en sevdigim ben bazi bayramlar evimde bile kaliyorum tek yolluyorum esimi kaliyorum cocuklarla..Orda ona buna hizmet edecegime temizlik yapacagima dinlenirim.2cocugumla gidersem zaten is yaparken cocuklarima kim bakacak..Aminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?
Cidden her bayram böylemi geçiyor? Hiç üzülmüyormusun çocuklar bayramı böyle öğreniyor? Mecburmu eşin her bayram ailesine gitmeğe? İnanki iyi niyetle soruyorum. Ben olsam yapamazdım sanırım..Ahhh iste en sevdigim ben bazi bayramlar evimde bile kaliyorum tek yolluyorum esimi kaliyorum cocuklarla..Orda ona buna hizmet edecegime temizlik yapacagima dinlenirim.2cocugumla gidersem zaten is yaparken cocuklarima kim bakacak..
Biz esimle bu sistemi oturttuk karsi taraf da alisti küsmüyor..esim de rahat kafa bayramini ailesiyle yapiyor.Bu surekli dip dibe olalım elalem ne der saçma. Kocanizi takdir ettim ne güzel demis seni ailene birakayim.
Aaa. Güzelmiş. İki tarafta birbirinin ailesi ile bayramlaşsın. Kalan zamanı kendi ailesi ile geçirsin. En güzeli.Eşi seni istersen ailene bırakayım orada geçir diyormuş. Bu durumda eşinde ben hata görmedim pek
En guzeli oyle yap ne oyle yapisik ikiz misinz de hep beraber olacaksiniz, sen bayramda kendi ailene git o kendi ailesine ne olacak yaniAminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?
olur. insanlar istediklerini desin.Aminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?