Gece gece ne yapayım

Bir de eşinize deyin ki, yetimhanede büyümüş biri ile neden evlenmedin? Kimsesiz değilim ben, ailesi, akrabası olan tek sen değilsin.

Herkes kendi ailesine gitsin sonra misafir olarak gidin birbiriniziin ailesine neden kendinizi ona muhtaçmış gibi hissedesiniz ki onunki anne baba da seninki davul zurna mı sen de git annene sen de gör akrabalarını

Aminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?
Bende en iyisi ben olsam tabikide kabul ederim onun ailesiyle geçirmektense siz eşinizinde sizinle annenlere glsin istiyorsun buda çok doğru değil bence madem köyünüze gidiyorsunuz herkes annesinin babasının yanındma olsun iki ailenin de günlü olmuş olur yani ben olsam öyle yapardm

Aminnnn. Bana diyor ki bırakayım seni sen ailenle geçir. Olur mu öyle sizce insanlar ne der?
Ahhh iste en sevdigim ben bazi bayramlar evimde bile kaliyorum tek yolluyorum esimi kaliyorum cocuklarla..Orda ona buna hizmet edecegime temizlik yapacagima dinlenirim.2cocugumla gidersem zaten is yaparken cocuklarima kim bakacak..
Biz esimle bu sistemi oturttuk karsi taraf da alisti küsmüyor..esim de rahat kafa bayramini ailesiyle yapiyor.Bu surekli dip dibe olalım elalem ne der saçma. Kocanizi takdir ettim ne güzel demis seni ailene birakayim.

Seni ailene bırakayım demiş adam, o seninle olayım,bayramı beraber geçirelim ortak yolu buluruz demiyorda sen insanlar ne der diyemi düşünüyorsun? Git ailene oda elinin körüne.. eskiden bizde sizin gibiydik sonra dedim herkes kendi ailesine hadi yallah şuan tam tersi oldu 3gün benim ailemdeyiz ara ara 2saat onun köyüne geçip geri geliyoruz bize. Fazla yüz verme.

Ahhh iste en sevdigim ben bazi bayramlar evimde bile kaliyorum tek yolluyorum esimi kaliyorum cocuklarla..Orda ona buna hizmet edecegime temizlik yapacagima dinlenirim.2cocugumla gidersem zaten is yaparken cocuklarima kim bakacak..
Biz esimle bu sistemi oturttuk karsi taraf da alisti küsmüyor..esim de rahat kafa bayramini ailesiyle yapiyor.Bu surekli dip dibe olalım elalem ne der saçma. Kocanizi takdir ettim ne güzel demis seni ailene birakayim.
Cidden her bayram böylemi geçiyor? Hiç üzülmüyormusun çocuklar bayramı böyle öğreniyor? Mecburmu eşin her bayram ailesine gitmeğe? İnanki iyi niyetle soruyorum. Ben olsam yapamazdım sanırım..

bizde de ilk gün erkeğin ailesine gitmek adettir. ama kızın ailesine kimse yüz çevirmez. ilk gün erkek tarafındaysan ikinci gün kızda olunur. yada gündüz erkek tarafıysa akşam kız tarafı.

düşüncesiz insanla yaşamak çok zor olsa gerek... Allah kolaylık versin.

Esim kendi ailesinin yanında şu an ben kendi ailemin yanındaym. Bayramdan sonra gelecek. Orta yolu bulamıyorsanız siz de kendi ailenizin yanında bayramı geçirin.

Biz hep ayrı geçiririz bayramı ben kendi ailemde eşim kendi ailesinde öyle sandığımız gibi kimse bir şey demiyor diuorsada ben tınlamıyorim haberim bile olmuyor önemli olan mutlu olmak bayramda napıyım yanında o ailesiyle geçirmek istiyor diye bayramı yabancıya gider gibimi gideyim aileme

Neden hayatı bu kadar dar ediyorsunuz kendinize eşimle bizim köylerimiz birbirlerine çok yakın bıkac gün eşimin ailesiyle kalıyorum ordan kendi aileme akrabalarimin yanında kalıyorum çocuklarla kim ne dicek ne diyebilir millete ne

Geçen sene kurbanı eşimin ailesiyle kesecektik, hem de orada düğün vardı. Benim ailemin yanında da 3 gün, onun ailesinin yanında da 3 gün kaldık. Bu sene gidersek yine eşit şekilde kalacağız ki benim ailemle normalde aynı sitede yaşamamıza rağmen. Evlilik demek anlayışlı olmak demektir, eşinizin bunu anlaması gerekir. Sonuçta eşinizin ailesi onun için ne kadar kıymetliyse sizin aileniz de sizin için o derece kıymetli.

Back
X