Gece gece şok oldum!

Bukre11

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
1.698
2.428
133
16 yasımdan tanıştığım ilk başlarda pek yakın olmadığım fakat büyüdükçe birbirimizi kendimize yakın hissettikçe dosta yakın arkadaşlık kurduğum 12 senelik arkadaşımın nikah storyleri ile gece gece şok oldum. Şaşırdım,kahkaha attım sinirim bozuldu en son ağlayacak noktaya kadar geldi durum tabi ki de ağlamadım. Birbirimizin en özel konularını bilip, saat kaç olursa olsun buluşup dertleşir eğlenir ve karşılıklı olarak külfetli sorumluluklar altına girerdik bazen birbirimiz için. Tek kopukluğumuz pandemi dönemi oldu onda da bir kaç defa konuştuk görüşemedik.
Birbirimizi kıracak üzecek en ufak bir diyalog geçmedi aramızda. Kişi kısıtlaması olduğunu düşünmüyorum bir hotelde yapılmışve hayli kalabalık görünüyordu.İstenmediğim veya düşünülmediğim gayet belli bilincindeyim bunun. Empati yapacak olursanız bu arkadaşınıza nasıl bir tavır sergilerdiniz? ( Olay çok taze ve şokta olduğum için mantıklı düşünemiyor veya doğru aktaramamış olabilirim lütfen kusura bakmayın.)

Benzer bir durumla geçen yıl karşılaştım ve sonra konuşmadım. Hala konuşmuyoruz. Siz de öyle yapabilirsiniz. Onun da çok umrunda olmaz sanırım. Değer verse haberiniz storyle olmazdı malesef.

Ben şunun hesabini yapardım sadece aile çevresi mi cagirilmis yoksa arkadaş varmydi... belki sadece aile cagirilmistir diye dusunuyorsam umursamam ...

Ama arkadaş cevresi varsa daha konuşmazdim. .

Şuan evlendiği erkek arkadaşı ile arasını bozmak için uğraşan bir arkadaşı,nikaha davet edilecek kadar kalabalık bir organizasyon gördüm.

Sebepsiz böyle yaptıysa,zaten sizinle arkadaş kalmak istemiyordur bu da sizin bunu anlamanız size anlatmak için iyi bir olay olmuş. Bunu yapan kisi zaten bilerek yaptığı için pesinize düşmez. Düştü var sayalım tamamen yapmacık olur. Sizi ve arkadaşlığınizi hiçe sayan arkadaşınıza el sallayın baska da bir şeye gerek yok

Ben olsam hicbirsekilde arayip sormam. Kendisinin bir aciklamasi varsa arar. Ki ben sanmıyorum bence artık sizi arayacagini. Öylece birakin

Hayatımda kendimi hiç böyle dışlanmış hissetmemiştim haklısınız.

Sevgili bulunca dostunu unutanlardan belli ki. Aramayın bence

Bende buna benzer bir durum yaşadım ama cenazeydi benimki. Çok kötüydüm yaslanacak omuz aradım gözüm kapıda onu bekledim ama gelmedi hatta çok yakın Bi yere kadar gelip bana uğramadı. Bende anında uzaklaştım hatta o dönemler baya soğuktum. Geçmişteki emeklerinden dolayı ne küstüm ne kötü söz ettim ama tavrın yeter zaten anlayana

Yemin ederim aynısını yaşadım. Inanılmaz üzülmüş ağlamıştım. Çok yıllar geçti muhattap bile olmadım.

Üç kuruşluk insana beş kuruş değer verirsen kalan iki kuruşa seni satar... Bizde de o hesap...

Hayatımda kendimi hiç böyle dışlanmış hissetmemiştim haklısınız.
Bende arkadaşlarimdan benzer şeyler cok gördüm ne yazikki çokta soğudum.
Mesela lise de yedigim ictigim ayri gitmeyen arkadaşımla ben evlenince biraz kopukluklar oldu ama hep ben adim atar gorusurduk. Sonra 2019da birden onun isteksiz olduğunu farkettim. Laf arasinda birisiyle nişan arifesinden döndüğünü söyledi. Üzüldüm ama birşey demedim. Ve en son gorustugumuzde daha da net anladimki o lisans mezunu ve cevresinde kendi gibi okumuş, mevki sahibi insanlar istiyor. Ben önlisans mezunu, 2 çocuklu ev hanimiyim şuan. Bunu da farkedince artik sessiz kalmayi seçtim. Düğünü olur da çağırırsa giderim o kadar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…