Gece gece şok oldum!

bahaneleri neydi dugununuze gelmemek icin?

yani bu kişi bu saatten sonra arkadaşınız değil orası kesin.
insanlar böyle. gerçekten böyle.

İsteme-söz-nişan bu tarz bir merasim olmadan nikah olduğu için acaba farklı bir durum mu var diye de düşünüyorum. O süreçleri olmadı. Tabi ki beni ilgilendirmez ve benim açımdan bir bağlantısı olamaz işin o tarafının.

Ben de buna benzer bir durum yaşadım ve o arkadaşımla iletişimi kesmeye karar verdim. Ama bunu fark ettiğini bile sanmıyorum :) Siz de hayatınızdan çıkarın, bunlara üzülerek tek zarar gören biz oluyoruz maalesef.

yani bu kişi bu saatten sonra arkadaşınız değil orası kesin.
insanlar böyle. gerçekten böyle.
İnsanlar gelir ve giderler buna alışmam lazım.
Arkadaş manyağı değilim bir çok insan var etrafımda ama yine de nadirde olsa hoş karşılanmayacak davranışlarla karşılaşınca insan üzülüyor.Haklısınız.

1 haftada mevzuyu unuturum bendeki sorun kinimin geçmemesi.

Verdiğiniz değerin karşılığını görememişsiniz, iletişime geçerse tavrınızı belli edin mutlaka yada direk görüşmeyin ayıp yaptığı

Arkadaşları varsa ve ben yoksam sorun olurdu fakat sadece akrabalar varsa ve az sayıda ise pandemiye bağlardım. Yine de yakınsanız bunu önceden söylemeliydi. Ama sizin adınıza da şu açıdan sevindim bu salgında o kalabalığa girmediniz.

Hiç uğraşmaz direk engellerdım .Buyuk bır ayıp .

Hayırlı olsun diye yazar neden haberim olmadığını sorar ona göre mesafe. Koyardım

Kişi kısıtlaması varsa bile arayip çağırmak isterdim ama durum böyle demesini beklerdim.madem o kadarini yapmamış irtibatı kesin gitsin
Konu dışı ama sizin hamile takviminizi gördüğüme çok ama çok sevindim. Yıllar önceki konularınızdan tanıyorum. (benimde tedavi sonucu oldu) Sizi tanımıyorum ama o kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu sağlıkla gelsin kuzunuz

Düşünceniz için teşekkür ederim. Evime araba ile 5 dakikalık bir mesafedeki hotelde yapılmış organizasyon. İsteseydi 5 dakika bile uğrar tebrik eder dönerdim.
12 Yıllık arkadaşlığımızda 7 yıldır bırlıkte oldugu kişi idi evlendiği insan. Ayrıldıklarında 2 kez ben barıştırmıştım çok saçma sapan şeylerden kavga ettikleri için. Bir araya gelmelerini istemeyen bir diğer arkadaşını ise nikah şahidi yapmış. Atladığım herhangi olumsuz bir anımız veya davranışım gerçekten yok(Neden boyle davranmış olabilir ki bir şey yapmışsınızdır derseniz sdiye ekliyorum.)
Yoğun bir kalabalık gördüm storylerde.

Mesela o da kaç yıllık arkadaşım düğünüme gelmedi diye bozulmuşmuş, iletişimi kesmeye karar vermişmiş. Bence tebrik etmek için arayıp kibarca en azından haber verseydin diyin, önce biraz utansın. Sonra isterseniz bi daha görüşmezsiniz.

Haberim olmadan nasıl gideyim ki ne isteme oldu ne söz ne nişan pat diye nikah oldu

Kimse yakın arkadaşına durup dururken bunu yapmaz. Farkında bile olmadiginiz bi adilik yapmissiniz demek ki :) ya da sandiginiz gibi arkadaş falan degilsiniz ben böyle bisey ne duydum ne gördüm.

Kimse yakın arkadaşına durup dururken bunu yapmaz. Farkında bile olmadiginiz bi adilik yapmissiniz demek ki :) ya da sandiginiz gibi arkadaş falan degilsiniz ben böyle bisey ne duydum ne gördüm.
Adilik mi ne kadar kolay yazabiliyorsunuz bu kelimeyi.
Bu tarz bir şey yapsam gelip burada konu neden açayım oh der kenarıma çekilirim.
Yakın arkadaş değilmişim kendim o şekilde sanmışım evet.
Şuan ilk defa görüp şahit oldunuz ne mutlu buna sebep oldum.

Ya neye aliniosun ki hangi kelimeyle daha iyi ifade edebilirdim :) bilmeden kalbini mi kırdın ki? Böyle hafif oluo işte onun gözünden olani yansitmak icin öyle diyorum. Illa yaptın diye degil biseyi yanlis anladi belki ama vardir bi nedeni kimse nedensiz böyle bisey yapmaz senin aklina sahiden bisey gelmio mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…