Üzgünlüğümden dolayı alıngan olup fazla tepki göstermiş olabilirim kusura bakma.Ya neye aliniosun ki hangi kelimeyle daha iyi ifade edebilirdim :) bilmeden kalbini mi kırdın ki? Böyle hafif oluo işte onun gözünden olani yansitmak icin öyle diyorum. Illa yaptın diye degil biseyi yanlis anladi belki ama vardir bi nedeni kimse nedensiz böyle bisey yapmaz senin aklina sahiden bisey gelmio mu?
Sadece 1 yıldır yüzyüze görüşemedik 2/3 kez konuşmuşuz doğum günlerimizi unutmamışız.
Öncesine bakıyorum 2020/Ocak ve mart arası bulusmusuz mesajlasmalarımız vs dolu dolu.
2019 Yılı her ay cafelerdeyiz gezmişiz.(Sabah 6da bile bulusmusuz hikayelerde var saati eklemişim)
2018keza aynı şekilde.
2017 sevgilisi ile ayrılma noktasına gelinmiş ,sevgili farklı şehirde diye uçak bileti alınmış barıstırmak için gitmişiz.
2016 falan böyle 2015 ocağa kadar gidiyor yakınlığımız.
Herhangi bir isteme merasimi vs olmadı. Olsa en azından orada görürdüm arardım tebrik ederdim o aile arasındadır olabilir zaten pandemi var kimse kutu kadar eve 15/20 kişiyi sokmak istemez.(Olsa kesin paylaşırdı.)Söz nişan kına vs olmadı. Bugün pat diye nikahı görünce şok oldum evde çalışıyordum boşluk buldum instagrama gireyim dedim karşımda story e böyle olunca kalakaldım.