Gece gece şok oldum!

Ya neye aliniosun ki hangi kelimeyle daha iyi ifade edebilirdim :) bilmeden kalbini mi kırdın ki? Böyle hafif oluo işte onun gözünden olani yansitmak icin öyle diyorum. Illa yaptın diye degil biseyi yanlis anladi belki ama vardir bi nedeni kimse nedensiz böyle bisey yapmaz senin aklina sahiden bisey gelmio mu?
Üzgünlüğümden dolayı alıngan olup fazla tepki göstermiş olabilirim kusura bakma.
Sadece 1 yıldır yüzyüze görüşemedik 2/3 kez konuşmuşuz doğum günlerimizi unutmamışız.
Öncesine bakıyorum 2020/Ocak ve mart arası bulusmusuz mesajlasmalarımız vs dolu dolu.
2019 Yılı her ay cafelerdeyiz gezmişiz.(Sabah 6da bile bulusmusuz hikayelerde var saati eklemişim)
2018keza aynı şekilde.
2017 sevgilisi ile ayrılma noktasına gelinmiş ,sevgili farklı şehirde diye uçak bileti alınmış barıstırmak için gitmişiz.
2016 falan böyle 2015 ocağa kadar gidiyor yakınlığımız.

Herhangi bir isteme merasimi vs olmadı. Olsa en azından orada görürdüm arardım tebrik ederdim o aile arasındadır olabilir zaten pandemi var kimse kutu kadar eve 15/20 kişiyi sokmak istemez.(Olsa kesin paylaşırdı.)Söz nişan kına vs olmadı. Bugün pat diye nikahı görünce şok oldum evde çalışıyordum boşluk buldum instagrama gireyim dedim karşımda story e böyle olunca kalakaldım.

Valla mesaj atardım direk, "beni davet etmemiş olmanın özel bir sebebi var mı, çok merak ettim" diye
Saçma bir cevap vereceğine o kadar eminim ki. Sinirimi daha da yükseltmek istemiyorum. Pandemi,kişi sayısı vs derse 150/200 kişiyi gördüm storyde diyemem.

En azından instagramdan engelleyip silmemiş sizi o kadarını yapmamış😅 Çok tuhaf davranışı arkadaşınızın gerçekten ama eğer aranızdaki samimiyetten eminseniz bence mutlaka açık açık konuşun belki bilmediğiniz aranızda yanlış anlaşılan, aktarılan bi durum olmuştur.

En azından instagramdan engelleyip silmemiş sizi o kadarını yapmamış😅 Çok tuhaf davranışı arkadaşınızın gerçekten ama eğer aranızdaki samimiyetten eminseniz bence mutlaka açık açık konuşun belki bilmediğiniz aranızda yanlış anlaşılan, aktarılan bi durum olmuştur.
Kendi samimiyetimden eminim ama artık onunkinden değil. Son bir yıldır birbirimizin yüzünü görmediğimiz için nikaha davet etmeye tenezzül etmemiş birisi saçma sapan bir yanıt vererek canımı daha da sıkabilir bu nedenle aramadan aramayı düşünmüyorum. Son zamanlardaki paylaşımlarından daha üst ekonomik düzeyde çevresi olan insanlardan oluşuyordu. (Sevgilisinin işi dolayısıyla cemiyetten kişiler ile sıklıkla paylaşımlarda bulundu.) Ortamını değiştirerek yeni bir sayfa açmış olabilir sanırım kendisine. Önceden vefalı idi ama para ve gücü hep sever bunları dengede tutardı. Şirazesi kaymış olabilir sanırım. Sakinleştikçe taşlar yerine oturmaya başladı.

Sizi sadece dert yastığı olarak görmüş.
Yanında her istediğinde bulabileceği, istediği zaman ulaşabileceği kankamatik gibi olmuşsunuz onun gözünde sanki.
Maalesef bazısı böyle.
Ne yazıkki siz onun hayat standartına ! uymuyorsunuzdur.
Böyle görüştüğü birini niye cagirmasin yoksa.
Ya da son zamanlarda sizden arayıp sormanizi bekledi.
İstediği ilgiyi göremeyince de bahaneyle uzaklaştı.
Birçok ihtimal olabilir tabi.
Ama tek bir sonuç var sizi hayatında istemiyor.
Bosverin takmayın.

Sizi sadece dert yastığı olarak görmüş.
Yanında her istediğinde bulabileceği, istediği zaman ulaşabileceği kankamatik gibi olmuşsunuz onun gözünde sanki.
Maalesef bazısı böyle.
Ne yazıkki siz onun hayat standartına ! uymuyorsunuzdur.
Böyle görüştüğü birini niye cagirmasin yoksa.
Ya da son zamanlarda sizden arayıp sormanizi bekledi.
İstediği ilgiyi göremeyince de bahaneyle uzaklaştı.
Birçok ihtimal olabilir tabi.
Ama tek bir sonuç var sizi hayatında istemiyor.
Bosverin takmayın.
Bende hayat standartlarını yükseltirken artık aynı ortamlarda bulunamayacağımızı düşünerek iletişimini kestiği kanaatine vardım. Teşekkür ederim yorumunuz için.

Acaba özel mı yapıldı.1. düzey akrabalık bağı ve eşrafı mi davet edildi..
Böyle bir durum yoksa şayet ben de sormazdim.Olurda bir yerlerde denk gelirseniz kendisi suçluluğun vermiş olduğu telaşla anlatır zaten.

Sonuçta samimi iseniz araması davetli kısırlamadı var ama seni yanımda isterdim vs demesi gerekirdi

Lakin bu süreçte hiç görüşmemişsiniz yani nikah öncesi de muhabbet olmamış ki şu tarihte nikah olacak, yasak çıktı, oldu olmadı süreçlerinde yokmuşsunuz

Evlilik öncesinde kadınlara bir güncelleme geliyor eskileri değil de tüm hayatı o sirecevdahil olanlardanım gibi davranıyor sonra o güncellemenin süresi doluyor ( bazı oyunlarda Paskalya vs geliyor ya öyle) her şey eskiye dönüyor ama o arada kırdığı eski arkadaşlarla ilişki tekrar tamir olamıyor

Boş verin geçmişe değil geleceğe bakın

Konu dışı ama sizin hamile takviminizi gördüğüme çok ama çok sevindim. Yıllar önceki konularınızdan tanıyorum. (benimde tedavi sonucu oldu) Sizi tanımıyorum ama o kadar mutlu oldum ki gözlerim doldu sağlıkla gelsin kuzunuz❤️❤️❤️
Ya çok teşekkür ederim güzel dileğiniz ayri hatırlamanız ayri mutlu etti beni❤ gebelik var çok şükür ama bir iki sıkıntım var insallah kucağıma almak nasip olur.

Beni de en yakın arkadaşım Nişanina cagirmadi, hatta tarihi öğrenince bilet alacaktım açık açık ev nişanı olacagini, virüsten cekindiklerini, sayıyı az tutanaklarını söyledi, gelme dedi.
Ben de gitmedim:)
Şimdi nikahı var,özellikle davet etti erken gel kuaföre çekime de gel diye,
Ben de uzak sehirde olmasına rağmen gideceğim:)
Yani sana sonsuz empati yapabilirim,aynısı benim başıma geldi . Hiç de alınmadım, gücenmedim. Gönül de koymadım, ki tekrar gidiyorum:))
Yani insanların stresini anlamak lazım.
Lütfen bir düşünsene;
Millet şu pandemide evleniyor,devamlı salonları-kaporalari iptal oluyor, nikah yapsa bile insanların 'biz evden çıkamıyoruz sizin yüzünden,lanet olsun size' beddualarina tanık oluyorlar, düğün sektörü batmış, ayakta kalabilmek için her şeye fahiş zam yapılmış, altın iki sene öncekinden 3x zamlanmis,ailesi bunca yıl taktığını pandemi bahanesiyle geri alamayacak, gelinlik provasina, ev tutmaya, hali almaya bile sokağa çıkma yasaklari yüzünden gidemiyorlar... zaten evlilik hazırlığı stresli bir sey,bir de bu pandemide zehir oluyor hesapta 'en Mutlu günleri' olması gereken günler.
Bu hengamede yani millet değil arkadaşını,kardeşini bile düşünemez bence detaylı detaylı.
Belki de arkadaşınızın aklına bile gelmediniz.
Yani hayat bu. Kendimizi bu kadar da onemsemeye , 'beni nasıl cagirmaz' diye dellenmeye gerek yok.
Düğüne çağırılmadim diye üzülme,altınım bana kaldı diye sevin:))
Bir gün yine yüzyüze gelirseniz o zaman sorarsın neden cagirmadigini,o da bulur bir bahane
İyi de size güzel güzel açıklama yapmış arkadaşınız ,böyle acıklama yapılsa zaten konu sahibi de kırılmazdı bence.
Arayıp söyleyebilirdi kişi kısıtlaması var diye ama o bile olmazmış bu konuda zira alakasız ,konu sahibinden daha uzak birileri bile varmış düğünde.
Konu sahibi gayet haklısınız ,yerinizde olsam hayırlı olsun bile demezdim, görmemezlikten gelirdim,illaki bir şekilde iletişim kuracaktır sizinle o zaman gerekeni söylersiniz.

ilk aklıma gelen şey

Gönülsüz ve acele bir evlilik mi yaptı acaba ?

Çünkü evleneceğim diye içinde mutluluk olan biri 12 senelik arkadaşını neden aramasın.

Zorunlu bir evlilik olabilir diye düşündüm.

Lise den beri çok yakın bi arkadaşım düğününe beni davet etmedi bi anda sosyal medya dan gördüm çok kırıldım ama aramadım, bir yıl sonra kendisi aradı ( ben yakında olsa arkadaşlarını çok sık arayan bir insan değilim bunu anlayan arkadaşlarımla yola devam ederim genelde) onu aramadığım için onunla görüşmek istemediğim fikrine kapıldığını yanlış yaptığını söyledi özür diledi, dert etmedim kırgınlıgım da geçti farklı şehirler de de olsak arada konuşur eskisi gibi sohbet ederiz. Başka çok yakın bi arkadaşım düğününe kuaförüne kadar Her şeyine kadar davet etti evlendi hemen çocuk yaptı veeee mutlu son:)) iletişimimiz tamamen bitti ki on beş yıldır beni sürekli arayan tatil planlarını yapan hep kendisidir. Artık bana ihtiyacı kalmadıysa demek ki..Biliyorum şimdi arayıp neden böyle diye sorsam der ki sen beni aramıyorsun ,sanki geçirdiğimiz on beş yıl ben aynı insan değildim.. Sonuç olarak bu arkadaşıma karşı çok soğudum arasa da sanırım eskisi gibi konuşmam asla..İnsan içinden nasıl geliyorsa öyle davranmalı arkadaşınıza karşı soğuduysanız bırakın kendi hayatına salın onu gitsin ve üzülmeyin bazen insanlarla yolları ayırmak gerekir..

Ya çok teşekkür ederim güzel dileğiniz ayri hatırlamanız ayri mutlu etti beni❤ gebelik var çok şükür ama bir iki sıkıntım var insallah kucağıma almak nasip olur.
aaaa 😃

Artık gelsen diyorum yazmıştınız değil mi ?

Çok uzun sene beklediniz 😍

İnan’ın kendim kucağıma almış kadar sevindim 🥰

Sağlıkla doğsun inşallah 🙏

Lisanstan bir arkadaşıma master ile ilgili yardımcı olmaya çalışırken, ertesi gün nişanlandığını öğrendim :) Benim için sıradan biriydi ve yaptığı şey bana koymadı.
Ama sözde yakın olduğu arkadaşlarına da söylememiş, storylerine kadar gizlemişti. Başka birinin paylaşımlarında görmüşlerdi. Onlara çok koymuştu. Pandemi diye açıklama yapsa herkes anlayışla karşılardı ama tamamen gizlemeyi tercih etmişti. Hepsinin arkadaşlığını kaybetmiş oldu.
Siz de boş verin gitsin. Demek ki o kadar kıymet verilecek bir insan değilmiş..

Aynı durumu yaşadım, çocukluk arkadaşıma dedimki düğünden bir süre önce haber verirsen izin günümü ona göre ayarlarım, çünkü ben belli saatlerde günlerde çalışan biri değilim ama haftalık izin tarihimi istediğim güne belirleyebilirim ve şehirdışından gelecektim
Bana son gün bile haber vermedi
Hiçbsy olmamış gibi mesaj yazdı 6 ay sonra, konuşmuyorum
Sizi de anlıyorum, mutlu gününü insan neden arkadaşıyla paylaşmaz, benim olay olduğunda pandemi de yoktu
Siz de misafir kısıtması olsa da bunu da haber verebilirdi kibarca, pandemiden sonra telafi ederiz diyebilirdi

Acaba özel mı yapıldı.1. düzey akrabalık bağı ve eşrafı mi davet edildi..
Böyle bir durum yoksa şayet ben de sormazdim.Olurda bir yerlerde denk gelirseniz kendisi suçluluğun vermiş olduğu telaşla anlatır zaten.
İnşalllah denk geliriz.

Sonuçta samimi iseniz araması davetli kısırlamadı var ama seni yanımda isterdim vs demesi gerekirdi

Lakin bu süreçte hiç görüşmemişsiniz yani nikah öncesi de muhabbet olmamış ki şu tarihte nikah olacak, yasak çıktı, oldu olmadı süreçlerinde yokmuşsunuz

Evlilik öncesinde kadınlara bir güncelleme geliyor eskileri değil de tüm hayatı o sirecevdahil olanlardanım gibi davranıyor sonra o güncellemenin süresi doluyor ( bazı oyunlarda Paskalya vs geliyor ya öyle) her şey eskiye dönüyor ama o arada kırdığı eski arkadaşlarla ilişki tekrar tamir olamıyor

Boş verin geçmişe değil geleceğe bakın
teşekkür ederimm

Back
X