- 18 Kasım 2020
- 20.753
- 49.927
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Açıklama yapmış mıydı arkadaşınız?Aynı durumu yaşadım, çocukluk arkadaşıma dedimki düğünden bir süre önce haber verirsen izin günümü ona göre ayarlarım, çünkü ben belli saatlerde günlerde çalışan biri değilim ama haftalık izin tarihimi istediğim güne belirleyebilirim ve şehirdışından gelecektim
Bana son gün bile haber vermedi
Hiçbsy olmamış gibi mesaj yazdı 6 ay sonra, konuşmuyorum
Sizi de anlıyorum, mutlu gününü insan neden arkadaşıyla paylaşmaz, benim olay olduğunda pandemi de yoktu
Siz de misafir kısıtması olsa da bunu da haber verebilirdi kibarca, pandemiden sonra telafi ederiz diyebilirdi
Son 1,5 yıldır bende yemeden duramıyorum ama en çok kıran bu oldu.bende hep dost kazığı yerim alışık olduğum bir konu![]()
bak gülüyorum artık alışkanlık oldu o derece ama şunu anladım benden değerli kimse yokSon 1,5 yıldır bende yemeden duramıyorum ama en çok kıran bu oldu.
Maalesef ki evet.Lisanstan bir arkadaşıma master ile ilgili yardımcı olmaya çalışırken, ertesi gün nişanlandığını öğrendim :) Benim için sıradan biriydi ve yaptığı şey bana koymadı.
Ama sözde yakın olduğu arkadaşlarına da söylememiş, storylerine kadar gizlemişti. Başka birinin paylaşımlarında görmüşlerdi. Onlara çok koymuştu. Pandemi diye açıklama yapsa herkes anlayışla karşılardı ama tamamen gizlemeyi tercih etmişti. Hepsinin arkadaşlığını kaybetmiş oldu.
Siz de boş verin gitsin. Demek ki o kadar kıymet verilecek bir insan değilmiş..
27 yaşımdayım son bir yılda 4 arkadaşım evlendi hatrı sayılır ve böyle terbiyesizlikler yapmayan insanlardı ama gerçekten bir güncelleme geliyor gibi hepsine öncelikleri değişiyor haklı olarak ama sonuç hüsran ağlayıp sızlanmaya başladılar 6 ayda. Elbet düşecektir gelecektir modundayım.bak gülüyorum artık alışkanlık oldu o derece ama şunu anladım benden değerli kimse yok![]()
ben en yakınımdan yedim darbeyi 1.5 sanedir konuşmuyorum nişanlımla aramı bozmaya kalktı ikli oynadı en yakım ama bak altını çizdim27 yaşımdayım son bir yılda 4 arkadaşım evlendi hatrı sayılır ve böyle terbiyesizlikler yapmayan insanlardı ama gerçekten bir güncelleme geliyor gibi hepsine öncelikleri değişiyor haklı olarak ama sonuç hüsran ağlayıp sızlanmaya başladılar 6 ayda. Elbet düşecektir gelecektir modundayım.
İsteme,söz nişan kına vs hiç biri olmadı evet. Davetiye bile görmedim storyde bunları olsa paylaşırdı kesinlikle es geçmezdi. Gönülsüz değil de acele olduğunu düşünüyorum bende.ilk aklıma gelen şey
Gönülsüz ve acele bir evlilik mi yaptı acaba ?
Çünkü evleneceğim diye içinde mutluluk olan biri 12 senelik arkadaşını neden aramasın.
Zorunlu bir evlilik olabilir diye düşündüm.
Ay evet bide o var27 yaşımdayım son bir yılda 4 arkadaşım evlendi hatrı sayılır ve böyle terbiyesizlikler yapmayan insanlardı ama gerçekten bir güncelleme geliyor gibi hepsine öncelikleri değişiyor haklı olarak ama sonuç hüsran ağlayıp sızlanmaya başladılar 6 ayda. Elbet düşecektir gelecektir modundayım.
Daha önce hiç bu tarz olay yaşamadığım için abartmışta olabilirim belki. Düğünden vs pek hoşlanmam bunu en uzak arkadaşlarım bile kına günü nerdesin diye mesaj atarlardı. Gelmemi beklerlerdi. Keza kuzenlerimde öyle. Anlam veremedim ve beklemediğim bir evlilik olduğu için de şokluydum dün gece. Teşekkür ederim.Engellemem karşı taraftan adahada önemsenmek olarak algılanabilir. Arayana kadar aramam ararsa da illaki açıklama beklediğimi dile getiririm.Şaşırmadım
Benzer iki olay yaşadım
10 senelik arkadaşım bunu yaptı bana.Instada gördüm nişanını falan
Tebrik bile etmedim
Bana haber verme zahmetinde bulunmadı zaten öncesinde anlam veremediğim bir şekilde irtibatı kesmişti
Bir sürü anımız vardı birlikte tatillere gittik her sıkıntımızı derdimizi paylaştık
Ben aptal gibi en ufak flörtümü bile anlatırdım ona
O evleniyormuş haberim olmadı
Sonra düğün kına falan yaptı çağırmadı tabi zaten gitmezdim de
Kınasına ona benim kadar yakın olmayan arkadaşlarını çağırmıştı öyle arada görüştüğü insanları
Kendimi enayi gibi hissettim o an
Ama geçti tabi
Bazı insanlar hayatlarında boşluk olunca arkadaşlık yapıyorlar demek ki
Bende her yerden sildim engelledim
Benim hayatımı takip etmesine gerek yok artık
Böyle şeylere üzülme
Sana değer vermeyene sende verme
demek ki bir şey varİsteme,söz nişan kına vs hiç biri olmadı evet. Davetiye bile görmedim storyde bunları olsa paylaşırdı kesinlikle es geçmezdi. Gönülsüz değil de acele olduğunu düşünüyorum bende.
Şuan evlendiği erkek arkadaşı ile arasını bozmak için uğraşan bir arkadaşı,nikaha davet edilecek kadar kalabalık bir organizasyon gördüm.
İyi ki erken fark edip hayatından çıkartmışsın.ben en yakınımdan yedim darbeyi 1.5 sanedir konuşmuyorum nişanlımla aramı bozmaya kalktı ikli oynadı en yakım ama bak altını çizdim
çok şükür evet kafama dank etti ama üzülüyorum bir yandan senin gibi işte rüyalarıma geliyor hepİyi ki erken fark edip hayatından çıkartmışsın.
Dinliyorum onları ama yardımcı olamıyorum karı koca ilişkileri,dertleri boğuyor beni çünkü hep 3.kişi mevzuları oluyorAy evet bide o var
Ağlanmak için ararlar
Valla hiç işim olmaz
Bazen böyle olabiliyoruz kazıkta yesek kötülüğümüz dokunmasa da kötülük yapan insanları da özleyebiliyoruz iyi anları düşünüp. Ama bende kin olayıda var malesef ki intikamcıyım.çok şükür evet kafama dank etti ama üzülüyorum bir yandan senin gibi işte rüyalarıma geliyor hep
Bence bu kişiyle asla görüşmeDaha önce hiç bu tarz olay yaşamadığım için abartmışta olabilirim belki. Düğünden vs pek hoşlanmam bunu en uzak arkadaşlarım bile kına günü nerdesin diye mesaj atarlardı. Gelmemi beklerlerdi. Keza kuzenlerimde öyle. Anlam veremedim ve beklemediğim bir evlilik olduğu için de şokluydum dün gece. Teşekkür ederim.Engellemem karşı taraftan adahada önemsenmek olarak algılanabilir. Arayana kadar aramam ararsa da illaki açıklama beklediğimi dile getiririm.
Büyük bir hotelde yapılmış. Çoğu cemiyetten.. sınıf yükselince yasaklar azalıyor biliyorsunuz.Kişi sınırlaması var, yanılmıyorsam 100 kişi. Nasıl o şekilde çok kalabalık yapabilmisler ?