Gece gece şok oldum!

Bazen böyle olabiliyoruz kazıkta yesek kötülüğümüz dokunmasa da kötülük yapan insanları da özleyebiliyoruz iyi anları düşünüp. Ama bende kin olayıda var malesef ki intikamcıyım.
bende hiç yok intikam alma huyu rabbimin adaletine bırakıyorum bir süre sonra o kin de bitiyor ama insan yaşadıklarını unutamıyor

Bence bu kişiyle asla görüşme
Yalnızken senle arkadaşlık yapmış paylaşımlarınız olmuş
Ama sevgili bulup evlenince sana ihtiyacı kalmamış artık kesip atmış
Ne olursa olsun evleneceğini söylemesi gerekir
Seni davet edemese bile en azından açıklama yapması gerek
Dostluk bu demek değil
Ben sildim engelledim valla benim hayatımı niye takip etsin ki
Onu önemsemiyorum artık ama hayat dersi oldu benim için
Artık insanlar için o kadar fedakar olmam mesela
Yarın kocasıyla sorun yaşayınca seni arar anlatır
İşte bu insan kullanma oluyor
Kuzenimde böyle birşey yaptı bana
Sözü olacağını diğer kuzenimden duydum
Mesafe koydum valla
Evlendikten sonra çok aradı sordu ama istemiyorum soğudum
Samimi olmayan insanlarla işim olmaz
Dertlerini psikoloğa anlatsınlar
genelde insanlar hayatlarını birini alınca unutuyor herkesi bu karakterde çok insan var

Bence bu kişiyle asla görüşme
Yalnızken senle arkadaşlık yapmış paylaşımlarınız olmuş
Ama sevgili bulup evlenince sana ihtiyacı kalmamış artık kesip atmış
Ne olursa olsun evleneceğini söylemesi gerekir
Seni davet edemese bile en azından açıklama yapması gerek
Dostluk bu demek değil
Ben sildim engelledim valla benim hayatımı niye takip etsin ki
Onu önemsemiyorum artık ama hayat dersi oldu benim için
Artık insanlar için o kadar fedakar olmam mesela
Yarın kocasıyla sorun yaşayınca seni arar anlatır
İşte bu insan kullanma oluyor
Kuzenimde böyle birşey yaptı bana
Sözü olacağını diğer kuzenimden duydum
Mesafe koydum valla
Evlendikten sonra çok aradı sordu ama istemiyorum soğudum
Samimi olmayan insanlarla işim olmaz
Dertlerini psikoloğa anlatsınlar
Şuan evlendiği insanla 6/7 yıldır beraber. Zaman zaman ayrıldılar 2 kez ben barıştırdım. Birinde çocuk farklı şehirde idi uçakla gittik. Ayrılmaları için uğraşan başka arkadaşını nikah şahidi yapmış ben ise telefondan gece yarısı gördüm nikahını.

genelde insanlar hayatlarını birini alınca unutuyor herkesi bu karakterde çok insan var
Evet çünkü kocalarından başka hayatları kalmıyor
Bizim kadınımız kendini geliştiremiyor bir türlü
Hayatta dostun da sevgilininde aileninde kocanın da yeri ayrı olmalı
İlişkiler denge üzerine olmalı
Evlenince 1 tık daha soyutlarsın kendini sosyal hayattan tabi ona birşey demiyorum sorumluluk fazlalaşıyor ama herkesi silmek doğru değil
Sonra işte kocam arkadaşlarıyla gece çıkıyor ben evde onu bekliyorum diye konu açarlar burda
E arkadaş senin hiç çevren yok mu?
O çevreyi evlenince terk ettiği için bir kahve içip derdini paylaşacak insan kalmıyor
Kendi adıma güzel dostluklar biriktirdim hayatta
Zaten bana yeter
Bir gün evlenirsem de aynı şekilde devam edecek

Düşünceniz için teşekkür ederim. Evime araba ile 5 dakikalık bir mesafedeki hotelde yapılmış organizasyon. İsteseydi 5 dakika bile uğrar tebrik eder dönerdim.
12 Yıllık arkadaşlığımızda 7 yıldır bırlıkte oldugu kişi idi evlendiği insan. Ayrıldıklarında 2 kez ben barıştırmıştım çok saçma sapan şeylerden kavga ettikleri için. Bir araya gelmelerini istemeyen bir diğer arkadaşını ise nikah şahidi yapmış. Atladığım herhangi olumsuz bir anımız veya davranışım gerçekten yok(Neden boyle davranmış olabilir ki bir şey yapmışsınızdır derseniz sdiye ekliyorum.)
Yoğun bir kalabalık gördüm storylerlde.
bende çok üzülür kinlenirdim açıkçası
hani arkadaşlar demiş ya aile içi olmuştur arkadaş yoktur
öyle olsa bile ki varmış arayıp böye böyle demeliydi
yakın olduğunuzu söylediğiniz için söylüyorum

Şuan evlendiği insanla 6/7 yıldır beraber. Zaman zaman ayrıldılar 2 kez ben barıştırdım. Birinde çocuk farklı şehirde idi uçakla gittik. Ayrılmaları için uğraşan başka arkadaşını nikah şahidi yapmış ben ise telefondan gece yarısı gördüm nikahını.
Boşver üzme kendini
Değer vermezsin artık
Ders olsun sana

16 yasımdan tanıştığım ilk başlarda pek yakın olmadığım fakat büyüdükçe birbirimizi kendimize yakın hissettikçe dosta yakın arkadaşlık kurduğum 12 senelik arkadaşımın nikah storyleri ile gece gece şok oldum. Şaşırdım,kahkaha attım sinirim bozuldu en son ağlayacak noktaya kadar geldi durum tabi ki de ağlamadım. Birbirimizin en özel konularını bilip, saat kaç olursa olsun buluşup dertleşir eğlenir ve karşılıklı olarak külfetli sorumluluklar altına girerdik bazen birbirimiz için. Tek kopukluğumuz pandemi dönemi oldu onda da bir kaç defa konuştuk görüşemedik.
Birbirimizi kıracak üzecek en ufak bir diyalog geçmedi aramızda. Kişi kısıtlaması olduğunu düşünmüyorum bir hotelde yapılmışve hayli kalabalık görünüyordu.İstenmediğim veya düşünülmediğim gayet belli bilincindeyim bunun. Empati yapacak olursanız bu arkadaşınıza nasıl bir tavır sergilerdiniz? ( Olay çok taze ve şokta olduğum için mantıklı düşünemiyor veya doğru aktaramamış olabilirim lütfen kusura bakmayın.)
Bu dönemde yapılan nikah düğün vs belli bir kişiye kadar oluyor. Akrabalara da öncelik veriliyor maalesef ki. Bence altında hinlik olduğunu düşünmeyin. Zira bende nikahıma herkesi çağırmayıp sonrası yemeğe sadece çekirdek aile o da eş çocuklar derken 30 kişiyi bulmuştu. Gelipte birbirlerine bulaştırmasından diye kimse öyle bir sorumluluğa girmek istemiyor.

Evlenince 1 tık daha soyutlarsın kendini sosyal hayattan tabi ona birşey demiyorum sorumluluk fazlalaşıyor ama herkesi silmek doğru değil
Sonra işte kocam arkadaşlarıyla gece çıkıyor ben evde onu bekliyorum diye konu açarlar burda
O çevreyi evlenince terk ettiği için bir kahve içip derdini paylaşacak insan kalmıyor
Zaten bana yeter
genel yazdığım gibi kazık yerim ama liseden bu yana bir dostum var heran koşar yardıma bende öyle inanki çok yakın olmak istemiyorum lanetlenmiş gibi kazık yiyorum ama haklısın insanın eşi arkadaşı ayrı olacak

Zaten bana yeter
Katılıyorum. Çünkü geneli bundan dolayı mutsuz.

Bu dönemde yapılan nikah düğün vs belli bir kişiye kadar oluyor. Akrabalara da öncelik veriliyor maalesef ki. Bence altında hinlik olduğunu düşünmeyin. Zira bende nikahıma herkesi çağırmayıp sonrası yemeğe sadece çekirdek aile o da eş çocuklar derken 30 kişiyi bulmuştu. Gelipte birbirlerine bulaştırmasından diye kimse öyle bir sorumluluğa girmek istemiyor.
Bir hayli kalabalıktı 100/150 kişi üzeri idi tabikide sayamadım ama sosyal medyadan gördüklerimdi.

genel yazdığım gibi kazık yerim ama liseden bu yana bir dostum var heran koşar yardıma bende öyle inanki çok yakın olmak istemiyorum lanetlenmiş gibi kazık yiyorum ama haklısın insanın eşi arkadaşı ayrı olacak
İnsanlar gelir insanlar gider kimse kalıcı değil benim bunu öğrenmem için iyi bir ders oldu bu.

Ekonomık olarak bıraz farklıyız evet ben ortanın bir tık ustuyum o ise zengin sayılabılecek cevrede. Keza erkek arkadası da o sekılde. Ve cevresı de.. Utanıp çağırmadıysa o dahada yaralar düşününce.

ne alaka canım
ama ben olsam sorardım yani neden beni çağırmadın çok şaşırdım falan derdim açıkçası

bende çok üzülür kinlenirdim açıkçası
hani arkadaşlar demiş ya aile içi olmuştur arkadaş yoktur
öyle olsa bile ki varmış arayıp böye böyle demeliydi
yakın olduğunuzu söylediğiniz için söylüyorum
Ben yakınız sanıyormuşum. Yorumların içerisinde de belirttim evlendiği insanla barıştırmak için uçağa atlayıp farklı şehire gitmişliğimiz bile vardı. Sadece 1 yıldır yüzümüzü görmüyoruz diye yaptıysa helal olsun.

ne alaka canım
ama ben olsam sorardım yani neden beni çağırmadın çok şaşırdım falan derdim açıkçası
Saçma bir cevap vereceğine çok eminim şuan balayındadır açıkçası rahatsız etmek istemem. İstenmediğim açıkca belli. Bir gün olur da ararsa sorarım.

Sizi ne zaman arar başı sikisinca konusacak birini bulamayinca.bence tepki bile vermeyin her yerden silin.

Peki o kadar kalabalığın içine gidecek miydiniz gerçekten ?

En yakın akrabamın düğününe gitmedim.

Peki o kadar kalabalığın içine gidecek miydiniz gerçekten ?

En yakın akrabamın düğününe gitmedim.
Evime araba ile 5 dakika uzaklıktaydı. Uğrayıp töreni izleyip tebrik edip hediyemi vererek dönerdim.Düğün nikah bu tarz ortamlarda maksimum yarım saat durabiliyorum normal zamanlarda da sonra çok sıkılıyorum zaten.

görünen köy kılavuz istemez
Muhtemelen ekonomik ve statü kaynaklı sebeplerdir gibi geliyor bana

Back
X