Gece gece stalk yapmak

Bende kalp yapan el ten rengi yuvarlak kalp yapan el ten rengi yuvarlak var
Popon kalp ben mi demek şimdi :deli:

Ayrıca adam terkettiyse neden hala hesabında duruyor konu sahibi ?

Neden düşünsün ki ayrılmış?
Sende silmelisin niye sildin diye sorarsa öyle gerekti, ayrıldığım kişileri hesabımda tutmayı doğru bulmuyorum dersin
Hesabında tutman çok saçma
Ben ergenken sevgilimle ayrılmanın 1.dksında silerdim ciddiyetimi anlasın diye
Şimdi adam seni görüyor sen onu görüyorsun foto atıyor nispet gibi
Çantada kekliksin
Bi gün evlenecek olsam o sen olurdun demiş kitlemiş seni
Bi köşede pusuya yatmışsın nasıl olsa evleneceği zaman o ben olcam diyip araya karışan kızların gbtsine bakıyorsun
Kendini cimcikle ve kendine gel
Böyle olmayacağının farkındayım tabiki, daha çok yeni bir olay ve henüz atlatamadım. Birde üstüne daha dün gece beni aradı.. Benden ayrılırken söylediği şeyler yalanmış meğer diye düşündüm o yorumu görünce..

Böyle olmayacağının farkındayım tabiki, daha çok yeni bir olay ve henüz atlatamadım. Birde üstüne daha dün gece beni aradı.. Benden ayrılırken söylediği şeyler yalanmış meğer diye düşündüm o yorumu görünce..
Neden telefonunu açıyorsun ya da neden şu an silmiyorsun hala hesabından?

Normal veya değil sizi ilgilendirmez ki
Ben beni ilgilendirir demiyorum ki. Neden anlamıyorsunuz. Ben bunu görünce üzüldüğümü çünkü yalan söylediğini anladığımı ayrıca daha dün beni aramışken böyle bişey görmek beni iyice garip bi duruma sürükledi. Kolay bağ koparan biri değilim karşı tarafa bunu belli etmem gidip hesap soracak halim yok böyle kendi kendimi yiyorum işte

Bende kalp yapan el ten rengi yuvarlak kalp yapan el ten rengi yuvarlak var
Popon kalp ben mi demek şimdi :deli:

Ayrıca adam terkettiyse neden hala hesabında duruyor konu sahibi ?

Neden düşünsün ki ayrılmış?
Sende silmelisin niye sildin diye sorarsa öyle gerekti, ayrıldığım kişileri hesabımda tutmayı doğru bulmuyorum dersin
Hesabında tutman çok saçma
Ben ergenken sevgilimle ayrılmanın 1.dksında silerdim ciddiyetimi anlasın diye
Şimdi adam seni görüyor sen onu görüyorsun foto atıyor nispet gibi
Çantada kekliksin
Bi gün evlenecek olsam o sen olurdun demiş kitlemiş seni
Bi köşede pusuya yatmışsın nasıl olsa evleneceği zaman o ben olcam diyip araya karışan kızların gbtsine bakıyorsun
Kendini cimcikle ve kendine gel

Eller kalp sonra popon güzel mi?eller kalp popon güzel mi?
Örüntü bu şekilde devam etmis🙈

kızlar bende eller hiç gözükmüyor iki tane nude lop var sadece ... : )

kızlar bende eller hiç gözükmüyor iki tane nude lop var sadece ... : )
Screenshot_20220808-105423_Chrome.webp

Aha da böyle 🤣

Kalp yapan el emojisi sadece
Anladım. Ayrılıktan hemen sonra olduğuna göre demek ki öncesinden başlamış bir şeyler. Üzülme etme vs demicem çünkü elinde değil biliyorum ama kendini yıprattığına değmez. Biliyorum stalk yapmamak elinde değil ama her hamlesinde daha çok kırılacaksın. Buradaki herkes ne derse desin teselli olmayacak.
Zamana bırak her şeyi. Fakat rica ediyorum hiçbir şekilde iletişime geçme. Geçersen hem onun totosunu kaldırırsın hem de unutma sürecini uzatırsın

Sizin yerinizde olsam her yerden çıkartırdım. Stalklamak sadece o kişiyi unutma sürecinizi yavaşlatır. Bir de bazı kız erkek normal arkadaşların samimiyetleri bu tarz kalpli,öpücüklü yorum yapmalara çok müsait.

aynen ben de girip okudum çocuk soğumuş Erkekler o yaşta daha olgunlaşmıyorlar maalesef ben erkeklerin 25 den sonrasında evlilik planlamasını dogru buluyorum ondan önce çünkü fikirler falan değişebilir
Söyleyene bak, 21 yaşında okul okuması gerekirken hamile. Sen çok olgunsun çünkü değil mi?

eski konunu bilmeden yorum yaptım? daha sonra tekrar başka yorum yaptım ama sizin işinize bu yorumu okuyup cevap vermek geldiyse bir şey diyemem
Bana “psikopat” “yol vermiş” ve alaycı bir tavırla yaptığınız yorumun eski konumu bilip bilmemenizle alakalı olduğunu düşünmüyorum.. Karakterinizle alakalı olmalı..

Ne için bıraktıysa bıraktı. Sana ne ? Onun tercihi. Sen de hayatına bir çekidüzen ver artık. Şu erkeklere bu kadar teslim olmayın artık.

aynen ben de girip okudum çocuk soğumuş Erkekler o yaşta daha olgunlaşmıyorlar maalesef ben erkeklerin 25 den sonrasında evlilik planlamasını dogru buluyorum ondan önce çünkü fikirler falan değişebilir

Söyleyene bak, 21 yaşında okul okuması gerekirken hamile. Sen çok olgunsun çünkü değil mi?

Z zatenkirilmisbirkediyim Rusya da yaşıyor. Ülkelere bağlı olarak eğitim sistemleri de farklılık gösteriyor.

Z zatenkirilmisbirkediyim in eğitim düzeyinin bu konuyla ilgisi bulunmuyor , kendisinin eğitim düzeyini de bilmiyoruz ayrıca.

"21 yaşında okul okuması gerekirken hamile " demişsiniz. Üniversite eğitimi "zorunlu eğitim" değildir. İnsanlar lisans düzeyinde eğitim almamayı da seçebilirler.

Kendisi, 22 yaşında bir erkeğin henüz olgunlaşmadığını düşündüğünü ifade etmiş.

21 yaşında reşit , evli bir kadının hamile olmasında , ahlaken de kanunen de bir aykırılık bulunmuyor.

Ben sizi çok iyi anlıyorum dinlebenibi. Sadece sevgilinizden ayrılmış olmanın değil yakın arkadaşınızı kaybetmiş olmanın da üzüntüsü var sizde. 1.5 yıldır arkadaştık demiştiniz. Kurtulduğunuza şükredin. Belli ki sizin yapınız takılmalık değil daha düzenli daha sağlam temelli ilişkilere uygun. Nerede akşam orada sabah, bir onunla takılayım bir bununla görüşeyim kafasına girmiş eski erkek arkadaşınız. Salın gitsin bırakın ipini koşsun millete ne yaparsa yapsın. Baksanıza bağlasan durmayacak bir tip. Siz onu kaybetmediniz o sizi kaybetti. O ayrılmak istedi ayrıldı. Olur da bir gün biri pişman olursa o siz olmayacaksınız. Yapabilirseniz eğer sallamıyor gibi yapın. Bir süre sonra rol olmaktan çıkar umursamazsınız da zaten. Arkadaş kalmaya çalışmayın. Arayıp sorarsa hep meşguliyetiniz olsun. Değerli vaktinizde onun için artık ayıracak saatler olmadığını görür. Size geri dönmesine ihtiyacınız yok. Sizin ona da sevgisine de ihtiyacınız yok. Engelliyim, beni merak etsin, sosyal medyamı kapatayım gibi şeylere girmeden ayrılmadan önce nasıl dolu dolu yaşıyorsanız öyle devam edin.

Back
X