Bayan kiracilarla zaten bi kac kez sert bi sekilde konustum, ozamanda kaynimin onlari esime yonlendirdigi ortaya cikti. O yuzden kiracilara suc bulamadim zaten, asagi kata in xxx i cagir o gelicen diyo demekki.Kesinlikle hakklisin canim. Allah tan taşınacakmışsın. Ben olsam coktan tartişirdim. Öyle zırt pırt kapi çalmak ne...
Kendileride usta, o yuzden baska tamirciyle pek isleri olmaz. Aynen dedigini gibi alistirdik, gidip abisine gece 11 de geliyolar diye soylese belki bidaha yuzu olmaz.Alıştırmışsınız sanırım biraz.
Ev sahibi arıza gitmez.Usta çağrır kiracı arızayı giderir.Demirbaşa aitse kiradan düşer.
Aynen oyle olmus bize yonlendirmis sirf alt katta biz variz diye. Biz gidince napicak cok merak ediyorum. Ricalik hal kalmadi, komisyon deseniz imkani yok. Kaynim esimden yararlaniyo hepsi bu. E kendi abisiyle yuzlesmeyince bende araya girmek istemiyorum.Rica mı bu
Yoksa komisyon alıyor musunuz?
Çok saçma, ama kiracı ne yapsın
Muhattabın o demiş belli ki mülk sahibi
Ben tartismistim benim esim ev sahibi degil abisini arayin diye telefonunu acmiyo iki gun sonra kendi ariyo asagida sizden yardim almamizi soyluyo diyo.Abarttiginizi düşünmüyorum. Bence kiracılar abartmış. Tuvalet tıkanmışsa bu kullanımdandır. Aylardır bozuk olmayan musluğun birden bozulması da. Eşinizi tamirci olarak kullanıyor bence kiracılar. En iyisi kiracılara söyle soyleyin: siz usta çağırıp tamir ettirin sonra da kiradan düşün. Bakın o zaman kayinbiraderiniz nasıl ilgilenecek kiracılarla.
Aynen, kira parasini almayi bilir ama bi problem olunca bizimki hazir olda sanki, adami yatagindan kaldirdilar ya.Abisi yolunu bulmus.. ohhh nasilsa kardesi ilginiyor..
Sizin icin sevindim,kurtuluyorsunuz.
Kaynim bize yonlendirmis hepsini. Bende basta kiracilara kizmistim ama o oyle deyince onlarda dedigini yapmis iste.İyi de evlerindeki sorundan sizene kiracılar kendi oturduğu evde ne sıkıntı varsa kendileri çozerler kendileri kullanıyorlar bide bunun içim sizlerimi rahatsız ediyor sert bir dile uyarmalısınız
InsallahUmarım en kısa zamanda kendi evinize taşınırsınız da bu durumdan kurtulursunuz
Esim ve kaynimda usta, o yuzden tamirci olayina girmezler.Aslinda kiracinin yapti hata genel olarak her bi sorunda ufak bi sorunda ev sahibi mi Araniz yahu. Cok sacma Ve arti esiniz ev sahibi degil Oda Geri yonlerdirsin mecburiyeti Yok wc mi tikanmis Yok su mi akmiyir git isi bilen birini cagir. Tabi O para tutucak ya :) en kolay Sizin esinizi cagirmak. Ve yazmissiniz ki elinden bi seyler cikiyor piskolojik o cunku tiksindi icin...
Iste esim abim var isin icinde deyince benimde elimden bisey gelmiyo sabredelim cikicaz surda bidahada kimseye eyvallah etmiycem diyo bakicaz artik.Bizim maaşını ödediğimiz kapıcı kendi bozduğu ortak kullanılan kapıyı tamire gelmedi mesai dışı diye, sabırlısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?