• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece gece uyku tutmadı

yok ya oyle degil. genel olarak komik anlar,yazismalar,sohbetler ,espri vs. gecenlerde oldu bi tane. otomatik duzeltmeyle. 4aylik hamile koca vardi mesela :) cok gulmustum ona. vardir KK uyelerinde anlaticak tonla hikaye :KK70: bunu bi dusunup absurt bi konu acmak lazim :)
Haaa anladım evet o başlıgı bende görmüştüm malum yazım hatası :)

benim de eşimden başka kimsem yok yaşadığımız yerde. çalışıyorum. odamda benden başka 4 kişi daha var. doğuda görev yapıyorum. iş arkadaşlarıma bir türlü alışamadım. onlar muhabbet ettikçe benim kaçasım geliyor burdan. bir türlü ısınamadım arkadaşlarıma. yanlış anlaşılmasın ''doğu'' ile ilgli bişey değil :) evime de kimseyi çağırmıyorum. öyle geçiyor günler..

Burada dostlarım olmasa sanırım daha kötü olurdum. Hiç değilse burada yalnız değilim. Ama insan yine de yüzünü görebildiği oturup iki kahve içebildiği bir dosta ihtiyaç duyuyor.

Bende zor buluyorum kafa dengi,banada çok yaklaşmiyorlar,belki bende pek yaklaşmadıgım için :/
bende öyleyim eski arkadaslardan da koptum iş yerindede dedikoducu degisik tipler dost olmak istemiyorum . bir derdim olunca eakiden anneme anlatırdım simdi anlatmıyorum içimde kalıyor

Back
X