günaydın herkeze ama benm için hiç aydın değil şu an çok mutsuzum geçen haftada güne mutsuz başlamıştım bu hafta daha beteri ile başladım. Of ya bu erkeklerin hepsimi aynı. nasıl anlatıcamı bilmiyorum ağzıma bile almak istemiyorum. arkadaşıma bile anlatamam ben böyle şeyleri.
gece 12 de yattım uyudum saat baya ilerlemiş belli gözlerimi araladım eşim hala tv ile uğraşıyor sesi de kısık ben kımıldayınca kanal değiştiriyor.
şüphelendim kımıldamadan gözlerimi bi açtım... açmaz olaydım gece oniki den sonra bazı kanallarda erotik şeyler çıkıyor onları izleyerek kendini tatmin ediyor. ya inanamadım ya ben kocama en çok bu konuda güvenirdim. başka hiçbir konuda güvenmezdim ama başkasına bakmıcağı konusunda çok güvenirim.
benim için tv yada gerçek farketmez bakmış ve tatmin olmaya çalışıyor çok üzüldüm ne yapıyorsun sen ya, diye çıkıştım ne olmuş diye anlamamazlıktan geldi kanal değiştirdi.
dayanamadım kalktım kapadım tv yi , gene dayanamadım gittim mutfağa sigara içtim yatmadım bir daha da onun yanına sabah da kalktım işe geldim.
bi insan kocasına hiç mi güvenemeyecek sırtını dönemeyecek, anlamıyorum kendimi aptal gibi hissediyorum... ne yapıcağımı da bilmiyorum.
canım çok üzüldüm ne desem bilmiyorum inan. bi kadın için çok kötü bidurum benim eşim de odundur filan ama hiç öyle bişeyinin yakalamadım yakalasam ben de herhalde çok kötü olurdum uzun bi süre içim almazdı.kendinin tatmin ettiğine emin misin belki sadece bakıyodu yada öyle kanal gezerken dikkatinin çekti ne bilim
günaydın herkeze ama benm için hiç aydın değil şu an çok mutsuzum geçen haftada güne mutsuz başlamıştım bu hafta daha beteri ile başladım. Of ya bu erkeklerin hepsimi aynı. nasıl anlatıcamı bilmiyorum ağzıma bile almak istemiyorum. arkadaşıma bile anlatamam ben böyle şeyleri.
gece 12 de yattım uyudum saat baya ilerlemiş belli gözlerimi araladım eşim hala tv ile uğraşıyor sesi de kısık ben kımıldayınca kanal değiştiriyor.
şüphelendim kımıldamadan gözlerimi bi açtım... açmaz olaydım gece oniki den sonra bazı kanallarda erotik şeyler çıkıyor onları izleyerek kendini tatmin ediyor. ya inanamadım ya ben kocama en çok bu konuda güvenirdim. başka hiçbir konuda güvenmezdim ama başkasına bakmıcağı konusunda çok güvenirim.
benim için tv yada gerçek farketmez bakmış ve tatmin olmaya çalışıyor çok üzüldüm ne yapıyorsun sen ya, diye çıkıştım ne olmuş diye anlamamazlıktan geldi kanal değiştirdi.
dayanamadım kalktım kapadım tv yi , gene dayanamadım gittim mutfağa sigara içtim yatmadım bir daha da onun yanına sabah da kalktım işe geldim.
bi insan kocasına hiç mi güvenemeyecek sırtını dönemeyecek, anlamıyorum kendimi aptal gibi hissediyorum... ne yapıcağımı da bilmiyorum.
gerçeğine bakması ile tvye bakması arasında sizce bir fark yok mu?
eşiniz aynı mevzunun gerçeğini oturup izliyor olsa, vereceğiniz tepki mutfağa gidip sigara içip sabaha kadar uyumamak mı olacaktı?
olmazdı..
demek ki gerçek ile tv arasında fark var..
of ya çok kötü bir durum.nasıl hayal kırıklığı yaşadığını tahmin edebiliyorum.eşinle konuş bence bu akşam
nasıl konuşucam ne dicem hiç birley bilmiyorum. kendimi ne kadar kötü hissettiğimi içimden neler geçtiğini kelimelere dökemiyorum ona hiç dökemem.
akşam altı da işten çıkıyorum eşim 7 de işe gidiyor gece çalışıyor hiç eve gidip onu görmek istemiyorum direk annemlere gidip orada kalmak istiyorum .
nasıl konuşucam ne dicem hiç birley bilmiyorum. kendimi ne kadar kötü hissettiğimi içimden neler geçtiğini kelimelere dökemiyorum ona hiç dökemem.
akşam altı da işten çıkıyorum eşim 7 de işe gidiyor gece çalışıyor hiç eve gidip onu görmek istemiyorum direk annemlere gidip orada kalmak istiyorum .
Evet belki karşılaştığınız durum üzücü; üzücü olan izlediklerinden çok, eşinizin diğer durumu bence.
Bahar, bu konunun özüne inmeniz gerekiyor..
Neden eşiniz böyle birşeye gereksinim duyuyor ?
Biraz özeleştiri yapmalısınız..
Ayrıcada belkide ilk kez oluyordur, siz uyuyorsunuzdur ve o an olmuştur duyguları..
Bunun için kavga etmeniz yanlış,
ailenize gidip kalmak istemeniz çok yanlış,
yanına gidip uyumamanız çok yanlış.
BUNUN YERİNE ; akşam eve gidince güzel bir sofra hazırlayın,
birşey olmamış gibi yemeğinizi yiyin, imkan varsa sevdiği katagoride film takın izleyin, geceyi olması gerektiği gibi güzel bir şekilde kapatın.
Daha sonra konuyu açın, bu durumun sizi çok gücendirdiğini, iki yetişkin insan olduğunuzu konuşarak çözebilecek bir sorun varsa halledebileceğinizi hatırlatın ve usulca konuşun.
Büyütmek, kızmak bağırmak çözümü zorlaştırır, MALESEF Kİ yaşadığınız durumun tekrarını yaşatır.
İllaki büyütüp bağırmak istiyorsanız tekrarında yaparsınız, şimdi değil..
boşuna kendinizi hırpalamayın. fırsatını bulup da bakmayacak, yapmayacak erkek yoktur. bunu bilir bunu söylerim.
ben öyle bir durumla karşılaşsaydım herhalde kahkahayı basardım
onunla kafa yapardım, elizabethçimi oldun derdim
aynen bende Elizabethe söyle kahve icmeye gelsin derdim hatta :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?