• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Hayatı olan adamdan Eş ya da iyi bir baba olur mu ?

Bir kere o hatayı yapmış bulundum. Tiksindim. Daha beter şeyler de internette okudum. O medeniyet diyen kendini üstün akıllı zanneden adamlardan da tiksindim. Ama konu sahibi benle evlenmiyor. Konu ben değilim.
Bosver arkadasim saldiriya ugramamiza gerek yok.. medeniyeti yanlis anlamislar belliki.. hatta namaz kilanlarla bara pavyona gidenleri kiyaslamislar..

bu soruyu sordugna göre bar sana uzak bir kavram. anlaşamazsiniz bence :-(

Bosver arkadasim saldiriya ugramamiza gerek yok.. medeniyeti yanlis anlamislar belliki.. hatta namaz kilanlarla bara pavyona gidenleri kiyaslamislar..
Orada denilmeye calisilan seyi soyle anliyor ve katiliyorum; sirf bir insan namazinda niyazinda diye iyi bir es ve baba olacaginin garantisi verilemezse, bara gidip arkadaslariyla vakit geciren bir insanin da illa ki kotu bir es ve baba olacaginin garantisi verilemez.
Lakin kk da "esim namazin da niyazinda aldandim evlendim" deyip aldatildigini siddet gorenini cok okudum sahsen.
Ama beklenti tabiki de dinine bagli bir insandan bu davranislarin gorulmeyecegidir.
Yani ne namaz niyaz isleri ne de bir insanin alkol alip bara gitmesi onun iyi ya da kotu oldugunu gostermez

Eşim de ben de evlenmeden önce bardan pub'dan çıkmayan tiplerdik.Evlendik epey bir süre beraber ve ayrı ayrı da takıldık çok da güzel geçti günlerimiz. Şimdi bebek,iş vs derken durulduk haliyle.
Önemli olan benzer alışkanlıklarınızın, zevklerinizin ve sevginizin olması .Bunlar yoksa sorun olabilir.

Olmaz. Gitsin bar kadını bulsun kendine.
Parası var. Barlarda ağzından salyalar akıtarak şov yapan kadınları izleyecek. Parasını bastıracak bunlardan biriyle olacak. Seksin her türlüsünü her türlü kadınla yapacak. Ben de onu eş diye yanimda taşıyacağım. Bana göre değil. Size göreyse evlenirsiniz.
Şu 5 vakit namaz konusunda saçmalanmis. Adam namaz kılarak değil pavyonlarda sürterek aldatıyor zaten. Evlenme kriterinde 5 vakit namaz kılıyor mu diye bakmam. Kılıyorsa kendine. Bana sadakatini belirtmez bu durum.

benim düşüncelerimi yazılara
dökmüşsünüz teşekkür ederim
yazdıklarınızın sonuna kadar katlıyorum

Back
X