• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gece Hayatı olan adamdan Eş ya da iyi bir baba olur mu ?

Olmaz. Alkol eğlence ile birleşince ortaya çıkan sonuç bellidir. Kadın faktörü de var tabii, erkek erkeğe gidiyorlar ama kollarında kadınlarla çıkıyorlar gittikleri mekândan. Okuduk burada bu yüzden boşanan arkadaşları. Bence bulaşmayın.
biz alkolle eğlenceyi birleştiriyoruz bazen napıyoruz mesela bizler sonuç ne oluyor

içki içtiğini söyleyen bir kadına bir de ayık kafa ile bunları yazmışsınız diye bel altı vuruluyorsa kimse burada saygı nidaları atmasın!
Kadının en büyük düşmanı kadındır, bunu bi kere daha bu konuyla kanıtlamış olduk :KK9::KK9::KK20::KK20:
resmen kadın aşağılanıyor burada ne için, bara gittiği içki içtiği ve eğlendiği için :sinirli:
daha neler yaaaa
eğleniyoruz arkadaşım sadece eğleniyoruz
kendimize erkek bulmaya, içip içip elalemin adamlarına sarkıntılık etmeye ona buna gitmiyoruz sadece EĞLENMEYE gidiyoruz
kimse kimseyi başı kapalı, türbanlı, namazında niyazında diye eleştiremezse gezip eğlendiği için de eleştiremez bu kadar basit
içki içmek/içmemek; bara gitmek/gitmemek; bakir/bakire olmak/olmamak keşke bunlar bi insanı tanımak için yeterli olsa o zaman ne kadar kolay olur insan ilişkilerimiz
saygısızlık diz boyu burada, haklısın ne saygısından bahsedebilirler ki

Son düzenleme:
Kadının en büyük düşmanı kadındır, bunu bi kere daha bu konuyla kanıtlamış olduk :KK9::KK9::KK20::KK20:
resmen kadın aşağılanıyor burada ne için, bara gittiği içki içtiği ve eğlendiği için :sinirli:
daha neler yaaaa
kendimize erkek bulmaya, içip içip elalemin adamlarına sarkıntılık etmeye ona buna gitmiyoruz sadece EĞLENMEYE gidiyoruz
kimse kimseyi başı kapalı, türbanlı, namazında niyazında diye eleştiremezse gezip eğlendiği için de eleştiremez bu kadar basit
içki içmek/içmemek; bara gitmek/gitmemek; bakir/bakire olmak/olmamak keşke bunlar bi insanı tanımak için yeterli olsa o zaman ne kadar kolay olur insan ilişkilerimiz

:KK9::KK9::KK9:
İşin acıklı kısmı burada biraz muhafazakar yaşamı tercih eden eleştirilse dinimize saygı duymuyorlar diye linç edilirken yapıyorlar bunu.
Ne denir ki bu tip hemcinslerimize...

içki içtiğini söyleyen bir kadına bir de ayık kafa ile bunları yazmışsınız diye bel altı vuruluyorsa kimse burada saygı nidaları atmasın!

Seninki gibi bir karaktere sahip bir insana ne denir ki, sana acıyorum bu dar bakış açından dolayı derken bel üstü mü vurulmuş olunuyor? Yorumunuzu bekliyorum.

Seninki gibi bir karaktere sahip bir insana ne denir ki, sana acıyorum bu dar bakış açından dolayı derken bel üstü mü vurulmuş olunuyor? Yorumunuzu bekliyorum.

o da zaten ayrı bir ayıp.bakın tüm yorumlarıma karşılıklı saygıdan bahsediyorum.

ama sizinki saygısızlıktan ziyade direkt bel altı neden mi? eğer o üye ki cidden tanımıyorum üyeyi,içki içtiğini söylemeseydi siz ayık kafa diye bir yorum yapacak mıydınız? o size bakış açınız dar demiş genelleme yapmayın demiş fikir açısından dar kalıplarda düşündüğünüzü belirtmiş ama siz onu sarhoş olmakla itham etmişsiniz.

daha neler yaaaa

Amaaaan boşverin yaa, umursamayın bile.

Yaşlanıp ölüm döşeğine geldiğimde geri dönüp ne güzel hayat yaşamışım, gezmiş, görmüş, eğlenmişim, çok mutlu olmuşum diyeceğim ben. Pişmanlık duymayacağım, hatalarımdan ders çıkaracağım. Ömrümü bir adamın peşinde dedektiflik yaparak değil o adamın yanında huzur bularak geçirdiğim için mutlu olacağım.

O yüzden bu söylenenler umurumda değil, sizin de olmasın. Herkes istediği ve elde edebildiği ölçüde bir hayat yaşar.

:KK9::KK9::KK9:
İşin acıklı kısmı burada biraz muhafazakar yaşamı tercih eden eleştirilse dinimize saygı duymuyorlar diye linç edilirken yapıyorlar bunu.
Ne denir ki bu tip hemcinslerimize...
ne yazık ki öyle
güya çok saygılılar ya özel yaşama, şahsi fikirlere o yüzden ne zaman muhafazakar yaşam eleştirilse kılıçlar kuşanılıyor
bişe denmez arkadaşım ne yazık ki böyle gelmiş böyle gider biz kendimizi yorduğumuzla kalırız doğruyu anlatmaya çalışırken

Geri dönün lütfen ve ilk alıntıladığım mesajımı okuyun.
Sizin tüm içki içenler alkoliktir ahlaksıztır katildir. Kafaları yerinde olmaz genellemenizin benim gibi bir aileden gelen bir insanı kırdığını yazdım. Ve size lütfen genellemeyin dedim.
Sonra sizin yazıdğınızı bir daha okuyun. Bana sizin aileniz bir istisna ne var bunda kırılacak diye yine genelleyen alaycı bir üslupla cevap verdiniz.
Haklısınız biri benim yaşam tarzımı genellese alınırım deseniz konu bitecekti.
Hala genellemenize yönelik yazdım ben o cevabı.
Karşılığında siz direkt bana ayık kafa dediniz bu hiç hoş değildi.
Anlamamanız bunu da sabit fikirli olduğunuzu ve empatiden uzak olduğunu gösteriyor zaten. Demek ki dediğim çok da yanlış değilmiş.

o da zaten ayrı bir ayıp.bakın tüm yorumlarıma karşılıklı saygıdan bahsediyorum.

ama sizinki saygısızlıktan ziyade direkt bel altı neden mi? eğer o üye ki cidden tanımıyorum üyeyi,içki içtiğini söylemeseydi siz ayık kafa diye bir yorum yapacak mıydınız? o size bakış açınız dar demiş genelleme yapmayın demiş fikir açısından dar kalıplarda düşündüğünüzü belirtmiş ama siz onu sarhoş olmakla itham etmişsiniz.

Çok yanlısınız. Kaldı ki adalet mercii de değilsiniz. Sizinle tartışacak birşeyim yok ki. Kolay gelsin.

Amaaaan boşverin yaa, umursamayın bile.

Yaşlanıp ölüm döşeğine geldiğimde geri dönüp ne güzel hayat yaşamışım, gezmiş, görmüş, eğlenmişim, çok mutlu olmuşum diyeceğim ben. Pişmanlık duymayacağım, hatalarımdan ders çıkaracağım. Ömrümü bir adamın peşinde dedektiflik yaparak değil o adamın yanında huzur bularak geçirdiğim için mutlu olacağım.

O yüzden bu söylenenler umurumda değil, sizin de olmasın. Herkes istediği ve elde edebildiği ölçüde bir hayat yaşar.
aynen öyle :KK9::KK9:
ben geçmişime dönüp baktığımda iyiki yapmışım diyorum ki şunu da yapsaydım dediğim bişe kalmamış inşallah bu saatten sonra da yapmadığım şeyler için pişmanlık duymam
ben kendime de eşime de saygı duyuyorum ne kendi özel hayatımı onun burnuna sokuyorum ne onun özel hayatına ve geçmişine karışıyorum böyle de mutluyum kim ne derse desin
haklısınız boşvermek gerekiyor, yok yere kendimizi gerip yoruyoruz

Geri dönün lütfen ve ilk alıntıladığım mesajımı okuyun.
Sizin tüm içki içenler alkoliktir ahlaksıztır katildir. Kafaları yerinde olmaz genellemenizin benim gibi bir aileden gelen bir insanı kırdığını yazdım. Ve size lütfen genellemeyin dedim.
Sonra sizin yazıdğınızı bir daha okuyun. Bana sizin aileniz bir istisna ne var bunda kırılacak diye yine genelleyen alaycı bir üslupla cevap verdiniz.
Haklısınız biri benim yaşam tarzımı genellese alınırım deseniz konu bitecekti.
Hala genellemenize yönelik yazdım ben o cevabı.
Karşılığında siz direkt bana ayık kafa dediniz bu hiç hoş değildi.
Anlamamanız bunu da sabit fikirli olduğunuzu ve empatiden uzak olduğunu gösteriyor zaten. Demek ki dediğim çok da yanlış değilmiş.

Şimdi gördüm yazdığınızı. Sizi tebrik ediyorum. Yazdığım birşeyi bu kadar üzerine alınıp sinirlenip üzülen biri daha olmamıştı. Sanki sizi tanıyormuşum, ailenize laf söylüyormuşum gibi. Bir de ısrar ediyorsunuz, evet söylediklerimde haklıyım, karakterinize yazık, acıyorum size valla demeye devam ediyorsunuz. Size ne demek lazım bilmiyorum. Hem yazılanı üstünüze alınıp manalar çıkardınız, hem şahsıma hakaret ettiniz. Demek haklıymışsınız öyle mi?

Şimdi gördüm yazdığınızı. Sizi tebrik ediyorum. Yazdığım birşeyi bu kadar üzerine alınıp sinirlenip üzülen biri daha olmamıştı. Sanki sizi tanıyormuşum, ailenize laf söylüyormuşum gibi. Bir de ısrar ediyorsunuz, evet söylediklerimde haklıyım, karakterinize yazık, acıyorum size valla demeye devam ediyorsunuz. Size ne demek lazım bilmiyorum. Hem yazılanı üstünüze alınıp manalar çıkardınız, hem şahsıma hakaret ettiniz. Demek haklıymışsınız öyle mi?

Tepki vermede bir sorununuz var o zaman?
Ben size olabildiği kadar sizli ve lütfenli yazıyorum. En başından beri.
Hatta polemik olmasın diye cevap dahi vermedim.
Sizin bana ayık kafa diye aleni hakaretinize bile bu kadar sert bir cevap vermedim.
Şu yazdıklarınıza bir bakın.
Çok ayıp ediyorsunuz gerçekten.
İnsanları kırmaktan zevk alıyorsunuz sanırım ama hoş değil.
Başka bir cevap vermeyeceğim size ünkü empati yapmayan bir insansınız hep ben haklıyım insanıyla anlaşmam mümkün değil.
Mutluluklar hayatınızda

Üzerine alınan üyelere bir şey sormak istiyorum. Gittiğiniz yerler bar-cafe diye geçen yerler mi?
Biz şuan bambaşka şeylerden bahsediyoruz ve anlaşamıyoruz gibi geldi.
Konu sahibinin oralara gitmesini kafaya takacağı aklıma gelmedi. Ama herkes üzerine alınınca ben mi yanlış anladım diye soruyorum.

Üzerine alınan üyelere bir şey sormak istiyorum. Gittiğiniz yerler bar-cafe diye geçen yerler mi?
Konu sahibinin oralara gitmesini kafaya takacağı aklıma gelmedi. Ama herkes üzerine alınınca ben mi yanlış anladım diye soruyorum.

Bar, pub, meyhane ve gece kulüpleri başka pavyon gazino başka.
Bar'larda konsamatris yoktur mesela. Canlı müzik olabilir. Gelenler içkisini alır müziğini dinler.
Pub'ta canlı müzik olmaz ama yine konsamatris yoktur, yine gelenler arkadaşlarıyla oturur içkisini içer.
Meyhane'de sanırım kadınların girmediği meyhaneler var. Benim gittiğim meyhanelerde rakı sofralarında kadın erkek oturup içkilerini içiyorlar sohbetlerini ediyorlar. Çalgı ekibi masa masa geziyor istek parçayı çalıp bahşişini alıp diğer masaya geçiyor. Yani yine konsomatris falan yok.
Gece kulübünde de konserler yada partiler olur dans edilir. Burada belki tanışmalar falan olabiliyor. Ama yine konsamatris falan yok. İsteyen gelir şansını dener kadın istemezse gider. Ki çoğunda damsız girilmediğinden bu tip mevzular da olmuyor.
Önyargılar bunlar işte hep.
Pavyon ve gazino sizin dediğiniz çirkin ortamların çirkinliklerin yaşandığı yerler. Oralara da zaten orada çalışmayan kadın gitmez sanıyorum hiç gitmedim ama. Oralar cidden çirkin yerler.

Bu bir kıstas değil bence.siz öncelikle Sizé ve başka insanlara karşi hareketlerine bakın. nasıl bir insan? merhametli mi, düşünceli mi, koruyup kollayan bir insan mı? öncelikle bunları bir göz önüne alın..Bir çok erkek zamanında eglence hayatı yaşamıştır önemli olan genel olarak nasıl bir insan ve evlendikten sonra bu şekil yaşamaya devam edecek mi? bunu gozlemleyin bunu en iyi siz anlarsiniz

Cafe barlara yemek yiyip iki bira içmek için gidilir. Mutfakları iyi olur genelde.

Ben rock bara gidiyorum mesela. Ortamın loş olduğu genelde yerel grupların rock müzik yaptığı, insanların dans edip eğlendiği yerler.

Sıklıkla meyhaneye gidiyoruz. Rakı içip sohbet ediyoruz arkadaşlarımızla. Bu rakı gecelerinin çoğunda kendimizi gece kulübünde buluyoruz. Müzik dinleyip eğlenmek için. Gece kulüplerinde dj olur genelde, canlı müzik nadirdir.

Pub dediğimiz barlarda genellikle bira icilip sohbet edilir. Müzik ya kısık sesli olur ya hiç olmaz.

Bu bahsettiğimiz yerlerin genelinde (gece kulübü hariç) yarı çıplak dans eden kızlar olmaz, konsomasyon olmaz. Gece kulüplerinde dansçılar olur ama onlar da dansçıdır. Ne striptiz yaparlar, ne masaya gelirler ne de para karşılığı seks yaparlar.

Sizin aklınıza gelen mekanlar muhtemelen gazino ve pavyonlar. Kapısından görmediğim yerler olduğu için yorum yapamayacağım.

Adam barda şarkı söyleyen bayanlarla foto çekmiş alt tarafı, ben de barlara gittim, eşimle de gittim, şarkıcılarla foto çekindim hatta eğlenirken. Aralarında yarı ünlüler de vardı, işte ses yarışmalarına katılanlar, ünlülerin vokalistleri falan. İçki içmem, ağzıma koymam ama giderim bara yani ne var bunda? O şarkı söyleyenlerde bu işten para kazanan bayanlar, masa masa gezip kucağa oturmuyorlar yahu? Türkü söyleyip eller havaya yapıyorsunuz birlikte, yeri geldi mi dans edip halay çekiyorsunuz, yeri geldi mi club tarzı müziklerle coşuyorsunuz. Oraya gidenlerin babalıkla, kocalıkla ne ilgisi var cidden anlayamıyorum bazı mantıklar nasıl işliyor.

Back
X