Bebek Beslenmesi Gece hiç uyumuyo

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Sirinsirin006

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2016
74
42
38
Merhaba benim bebeğim bir ayini yeni doldurdu son bir haftadır gece uyumamaya başladı on iki gibi bi kalkıyor ertesi gün gündüz onikiyr kadar şiddetli bi aglamsi yok sadece mizirdiyo emzik emiyo emzik dusunce ağlıyor napacagimi bilemedim başına gelen var mı :(

Ya doymuyor ya gazı var canım takip et cok uzun sure uyanik kaliyormus halbuki ilk aylarda bebekler gece uyumasada gunduz uyurlar

Gündüz uyuyor bezide hep ıslak oluyor doymasa küçük tuvaletini yapmaz demişti hemşire bir ayda bir kilo almış gaz olsa devamlı ağlamazmi şiddetsiz gaz mi ki acaba

Ah canim ya okadar deģişken durumlarki bunlar benim kızim.40 çıktı gözü açıldi deliksik gece uyurdu uykusu bozuldu yinede sen umudunu yitirme ;) 40 tan sonra duzelecegine inan

Gündüz uyuyor bezide hep ıslak oluyor doymasa küçük tuvaletini yapmaz demişti hemşire bir ayda bir kilo almış gaz olsa devamlı ağlamazmi şiddetsiz gaz mi ki acaba
Canim benim oglumda ayni bagirma yok ama hep huzursuz mizmiz eger besikte surekli sallanmazsa gece gunduz uykusu yok tahliller yapildi hepsi temiz gaz dedi drmuz ve maalesef 40 cikincada duzelmiyor once 40 cikinca dediler sonra 3 aylik simdide 4 aylikda diyolar bakalim 4.ayi bekliyorum bende ve dua et senin bebis gunduzleri uyuyormus ben bakan olursa gunluk bikac saatlik uykuyla duruyorum kimse olmazsa o uykuda yok

Back
X