gece kendiliğinden çalışan fön makinası

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
Is yerindeyim cok cevap veremeyebilirim.sizden mantıklı bahaneler istiyorum cunku eger bulamazsam bu gece kendime baska bir kalacak yer bulmaliyim.
gece beste bir kalktim banyoda fön makinasi calisiyor.Allah korusun yangin da cikabilirdi.kapattim kapiyi kontrol ettim.kilitliydi acilmamis.
yatmadan once kullanmadim.yerini oynatmadim.acaba kaydi mi da dugmesine basildi dedim.saat 11 de yatmistim.saat bes e kadar calismazdi.kafamda deli sorular..dugme atar mi kendi kendine ne olur beana mantikli seyler yazin

3-4 sene önce yattığım odadaki tv nin gece yarısı uyanmamla açılması bir olmuştu kumanda da yatağımda değil hani yanlışlıkla basmış olayım dicem. Oluyor böyle şeyler çok durma üzerinde. Vardır bir nedeni ama neden fişi takılı duruyor fön makinasının onu anlamadım.

Fon makinesini prize takılı bırakmayın. Çözümü bu. Elektrikler gidip gelmiş, bir karışıklık olmuş olabilir

Merak etme diger boyuttaki varliklarin fon yapacagini sanmiyorum Muhtemelen dugmesi tam kapanmamis, isi farkindan dolayi da diger tarafa atmistir.
Onlar da bizim hakkımızda 5 harfliler şöyle şöyle yapmış olabilir mi acaba diye konuşuyorlar mı ki kendileri arasinda?

Son düzenleme:
fön makinasını neden prize takılı bırakıyorsunuz?

Ben de anlamadım fön makinasını neden prize takılı bırakıyorsunuz? Tabiki de çalışır dua edin yangın çıkmamış.
Ha şimdi gelip de fiş prize takılı değildi derseniz!

Fon makinesini prize takılı bırakmayın bence bir daha.soyle olmuş olabilir.elektrikler gidip gelmişse veya tam dugmesi kapanmamissa açılmıştır. Bu çok normal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…