Gece kuran sesi

Denizdekikum

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2013
154
18
118
35
İstanbul
kızlar uzun bir aradan sonra çok garip bir konuyla geri döndümm :)
Yani o kadar araştırdım ama bir sonuca varamadım dedim belki etrafınızdan bir yerlerden duymuşsunuzdur diye sorayım dedim. Dayımlar anneannemlerde kalıyorlar ikizler 24 yaşındalar. Bilgisayar kapalı fişler çekik halde iken hoparlörden kuran sesi geliyormuş ses kaydı yapmışlar bir adam ayet okuyor bildiğiniz bende bu konulara hiç sıcak değilim çok ürperim. Anneannem dedem hacı fakat dayımlar modellik ve oyunculuk yapıyorlar yani acaba diyorum uyarı mı onlara her gece her gece aynı ayetin okunması ve fişler çekik halde hoparlörden kuran sesi gelmesi pekte mantıklı değil. Bir yan binalarında kuran kursu var ama bitişik değil binalar ve saat 2de neden ayet okunsun okunsa bile duvarlardan gelir ses hoparlörden gelmez ki ses? Konumuz bu oldu şimdi. Acaba nedir bu, bir fikri veya yaşanmışlığı olan arkadaşlar varsa aranızda paylaşabilir mi? Şimdiden iyi geceler ve teşekkürler

Son düzenleme:
Korktum gece gece :) bilmiyorum cnm böyle şeyleri gözle görmek mantıklı geliyor..
Geçen doktorların kalbimizi dinlediği aletle eşim karnımı dinledi birden fırlattı masaya neymiş içerden insan Sesleri geliyormuş ben baya ürktüm kardeşi de dinledi o da aynı şeyi söyledi üçümüz acayip korktuk sonra farkettik ki dışarda balkonda oturanların sesi yankı yapıyormuş.. Saat 2 3 gibiydi ve komşular balkonda oturuyordu.. Bunun gibi bişeyi böyle yaşadığım için mantıklı gelmiyor..

Ses gaipten gelmiyordur hanım efendi emin olun..
Bakın inanmamakla başlayabilirsiniz. Rahatça uýunur.
Senelerdir böyle muhabbetlere totomla gülerim.
Kimse de beni uyarmadı.
Bence de yan taraftaki kurstan geliyordur korkmayın.
Aksi hiç mantıklı değil zaten.

ilahi bi uyarıysa vaavv diyeceğim. lütfen ses kaydını atar mısnnn

Yani o kadar araştırdım ama bir sonuca varamadım dedim belki etrafınızdan bir yerlerden duymuşsunuzdur diye sorayım dedim. Dayımlar anneannemlerde kalıyorlar ikizler 24 yaşındalar. Bilgisayar kapalı fişler çekik halde iken hoparlörden kuran sesi geliyormuş ses kaydı yapmışlar bir adam ayet okuyor bildiğiniz bende bu konulara hiç sıcak değilim çok ürperim. Anneannem dedem hacı fakat dayımlar modellik ve oyunculuk yapıyorlar yani acaba diyorum uyarı mı onlara her gece her gece aynı ayetin okunması ve fişler çekik halde hoparlörden kuran sesi gelmesi pekte mantıklı değil. Bir yan binalarında kuran kursu var ama bitişik değil binalar ve saat 2de neden ayet okunsun okunsa bile duvarlardan gelir ses hoparlörden gelmez ki ses? Konumuz bu oldu şimdi. Acaba nedir bu, bir fikri veya yaşanmışlığı olan arkadaşlar varsa aranızda paylaşabilir mi? Şimdiden iyi geceler ve teşekkürler
Kuran kursundandır o sesler.. Benimde mahallemde var gayet net duyuluyor.. Kurs olmasa diğer seçenek derdim ama kurs varmış

harici disk takmışlardır hoparlöre kablosuz hoparlördür bluetooth tur vs. ilahi uyarı olsa neden elektronik aletten gelsin nice başka yöntem varken. duadır, histir başka bişeyle gelir. işin içine elektronik alet girdiği anda bendeki maneviyat biter bi bityeniği ararım. biri oyun yapıyo yani.

Back
X