- 7 Temmuz 2011
- 7.335
- 14.156
- 298
- Konu Sahibi Denizdekikum
Tamam anlaşırız aramızda.Hayırdır?![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam anlaşırız aramızda.Hayırdır?![]()
Kısmetin nerden çıkacağı belli olmaz devam et yavrumModel diyor, 24 yaşında diyor. Ne bileyim yani.
Ehehehetantanis adım abazana çıkmadan susayım ben di mi?
![]()
Zaten geçenki konuda adımız çıktı. İyice sıvıyorum ben de he.Kısmetin nerden çıkacağı belli olmaz devam et yavrum![]()
Bilimin gözünü seveyimharici disk takmışlardır hoparlöre kablosuz hoparlördür bluetooth tur vs. ilahi uyarı olsa neden elektronik aletten gelsin nice başka yöntem varken. duadır, histir başka bişeyle gelir. işin içine elektronik alet girdiği anda bendeki maneviyat biter bi bityeniği ararım. biri oyun yapıyo yani.
Bu konu edep bölümünden girilir tartışılır banlar havada uçuşur ve kapanır, düzenleyin o bölümü bence..
Ses hakkında hiçbir fikrim yok ama yanda kuran kursu varsa onla bir bağlantısı muhakkak vardır
Durmak yok yola devam;-)Tamam anlaşırız aramızda.![]()
kızlar uzun bir aradan sonra çok garip bir konuyla geri döndümm :)
Yani o kadar araştırdım ama bir sonuca varamadım dedim belki etrafınızdan bir yerlerden duymuşsunuzdur diye sorayım dedim. Dayımlar anneannemlerde kalıyorlar ikizler 24 yaşındalar. Bilgisayar kapalı fişler çekik halde iken hoparlörden kuran sesi geliyormuş ses kaydı yapmışlar bir adam ayet okuyor bildiğiniz bende bu konulara hiç sıcak değilim çok ürperim. Anneannem dedem hacı fakat dayımlar modellik ve oyunculuk yapıyorlar yani acaba diyorum uyarı mı onlara her gece her gece aynı ayetin okunması ve fişler çekik halde hoparlörden kuran sesi gelmesi pekte mantıklı değil. Bir yan binalarında kuran kursu var ama bitişik değil binalar ve saat 2de neden ayet okunsun okunsa bile duvarlardan gelir ses hoparlörden gelmez ki ses? Konumuz bu oldu şimdi. Acaba nedir bu, bir fikri veya yaşanmışlığı olan arkadaşlar varsa aranızda paylaşabilir mi? Şimdiden iyi geceler ve teşekkürler
Adın çıkmaya meyilliyse suç benim mi?
Türkçesi bildiğin yusuf yusufTurkish pleaseeeeben anlamadı
![]()
Tencere dibin kara seninki benden kara.Adın çıkmaya meyilliyse suç benim mi?
Boşver ya kısmet buldun yürü. Şatı örnek al biraz
Çok esrarengiz olaylar yaşamışlığım var :)) uyarıdır.. ayetin mealine bi baksınlar hiç mi merak etmemişler??