Gece kuran sesi

Ses nereden geliyorsa geliyordur, eğer merak edip hangi, tesiri ne diye araştırıp etkilenmemislerse bir önemi . Ne olacak hoparlörden gelse ?
 
Bir tanıdığımız vardı. Onun küçük kızı ilk okula giderken ilginç bir şey yaşıyordu buna benzer.hergece saat 3te ayin sesi ile uyanıyor ve sabah ezanı okunana dek bu sesleri duyuyormus. Küçüktu pek anlamazdi bilmezdi de bu tür şeyleri. Korkar ağlardı. Bir çözüm bulamamışlardi.arada bir merak edip kilisede ayinleri bile izlemeye başlamıştı meraktan bu olayla birlikte. Hep aynı saatte oda duyarmis. Ezan okunana kadar.evden tasindilar.ozaman geçmiş.
 
Duvardan geliyordur o duvardan. :kahve:
Senin model dayıların mı var? :KK53:

Hayat kucuk firsatlarla doludur yaz bunu kenara ;)

Şu şey konusu işte ya, yazışmıştık ya. :KK14:

@Sephoraa su çok güzel gelsene. :KK53: WOLFROG WOLFROG :işsiz:

Olay esrarengiz olmakla birlikte yandaki kuran kursundan geliyordur. Oradan degilse de anneannenin isidir. Belki "model" evlatlari isi birakir, saci sakali keser, biyigini birakir efendi gibi giyinir, sigortali bi ise girer, "beni ever ana" der. Yegeni de bir sitede konu acar bir vesileyle kendiylesorunlu biriyle basgoz edilir.

Evet hakkaten enteresan :KK53:
 
Bizimde ses geliyor ama bilgisar acikken falan
Kapaliyken nedir bilmiyorum
 
hayır kızlar korkmanıza gerek yok defalarca basıma geldi genelde masa ustu pc hoparlorlerınde oluyor frekans karısması gibi bende bilgisayarın fişi çekik olduğu halde bazen hoparlorde şarkılar çaldıgı oluyor derinden gelıyor ses çok net değil bunun bi açıklaması olmalı ama korktgunuz gibi bir durum yok çok kere başıma geldi
 
Benim de evimin yakınında cami var, arada saçma sapan ezanla alakasız saatlerde kuran yada dini sohbet sesleri geliyor. Ama artık alıştım pek şaşırmıyorum bu da öyle bir şey olabilir :KK64:
 
benimde esimin basina gelmisdi birkackez. Fis felan cekiliyken hoparlorden ses gelmis dua sesi falan. Camiiden frekanslar karisdigini dusunduk bizde.
 
yakınlarda cami varsa ordan geliyodur bizim evin yakınındaki cami cami içi sesi hep dışarı veriyor
 
Back
X