Abiye - Gece Elbisesi - Tuvaletler Gece olacak eğlence için elbisemi seçtim

Bence de hiç bir şeyi boşuna yapmışsın gibi düşünme. Mutlaka 2 yıl sana bir şeyler katmıştır.

kattı kattı katmadı dersem yalan olur:)) uykum gelmeye başladı artık ben çıkayım iyi geceler görüşmek üzüre tekrardan. bu keyifli sohbet için teşekkür ederim ayrıca tanıştığıma da memnun oldum bu arada adın sanırım özge benimde esra:)

çanta ve ayakkabına bayıldımmmmm harika elbisenle çok uyumlu olacaklardır hayırlı olsun ayrıca

Son düzenleme:
Teşekkür ederim canım Saçlarımı nasıl yaptırmalıyım acaba ona karar veremedim

hımm bencee ense topuz yaptırmalısın mükemmel olur ayakkabı ve çantanın renklerinden de çiçek yada aksesuar takarlarsa enfes olur
makyajı da ayakkabın tam mor değil sanırım fuşyaya yakın onunla siyah gölgeli yaptır bence fıstık gibi olursun tatlım

elbisen ve ayakkabına bayıldmmm bende seneye mezun olcam inşallah şimdiden elbise bakıyorm anca bulurum

Teşekkür ederim tatlım :) Ay evet canım ben de saçımı dağınık ense topuz yaptırmayı düşünüyorum, onun da yanına 2 tane fuşya rengi boncuk koysak tamamdır :) çiçekte müthiş olur, valla makyaj da hiç aklıma gelmemişti, süper fikir oluştu şu an kafamda sayende

rica ederim tatlım ne demek inşallah çoook güzel olursun

rica ederim tatlım ne demek inşallah çoook güzel olursun tadını çıkar senin gecen bu

elbisen sade ve hos.. firfir ve tul kullanarak kapatmislar degajeyi bu yüzden saclarini birakma
dügüne gider gibi de olmasin.basit ama güzel bir sekil versinler sacina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…