Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayakkabınızı çok beğendim:) elbise ne renk tam olarak anlayamadım ama.
ayakkabınızı çok beğendim:) elbise ne renk tam olarak anlayamadım ama.
Elbisenin rengi siyah canım :) Sence iyi kombine edebilmiş miyim :)
olmuş olmuş:) elbiseni çok beğendim zaten sade ve şık ayakkabını da özellikle de rengini, modelini çok beğendim çantaya da uyum sağlamış.
ahh bende bir bulabilsem mezuniyet için arıyorum hala gerçi az çok kafamda belli oldu benimde seninkide mezuniyet için sanırım.
Aynen canım lise mezuniyeti için. Teşekkür ederim bu arada, bu ayakkabıyı almadan önce çok tereddüt ettim :) Senin aklındaki elbise nasıl bir şey ve sen de liseden mi mezun oluyorsun :)
yok üniversite ama ön lisans o da lise sayılır 2 yıllık nasılsa
resim ekleyerek göstereyim en iyisi elbise bu şekilde sade istiyorum ama çok sade olur diye de aklımdan geçirmiyo değilim yalnız ayakkabı olarak da siyahı daha çok beğendim ama mavi de olabilir kafam karışık anlıycağın:)
Allah bana da nasip eder inşallah :) Canım bu ve bunun gibi elbiseler bence çok asil duracaktır. Abartmaya hiç gerek yok diye düşünüyorum. Zaten öyle bir ortamda malum bir sürü kokoşlar olacaktırDaha da dikkat çekersin hatta diye düşünüyorum. Siyah ayakkabı çok hoşuma gitti ama biraz farklılaştırmak istersen mavi on numara olur
![]()
aminn inş. Allah sana da nasip eder:) teşekkür ederim fikirlerin için siyah elbise siyah ayakkabı biraz birbirini boğar diye de düşünüyorum aslında mavi daha iyi de olabilir bide onların üzerinde yürümek var![]()
kep töreni de var eğlencede var yatta olucak eminönünden kalkıcak bu arada istanbul da oturmuyo olabilirsin eminönü dedim ama:) sizinki nerde olucak.
O zaman uçuş uçuş bir şeyler de tercih edebilirsin ama ben bu elbiseyi çok beğendim ve ayakkabılar da kesin mavi olsun o zaman :)) İstanbul'da oturuyorum canım. yıldız sarayında olacak mezuniyetimiz :)
hımm güzel seçimmiş:)) ayakkabı için önerini değerlendiricem teşekkür ederim tekrar:) bizim lise mezuniyeti payitaht restaurantta olmuştu. Ama lise mezuniyeti gibi geliyo bana 2 yıl önce az bi zaman oldu 2. mezuniyetim gibi geliyo liseden![]()
Rica ederim :) Bir de 4 yıla tamamlarsan hayatında üç tane mezuniyet yaşamış olursun canım oh misss![]()
inşallah :) anadolu iletişim lisesinde okuyorum canım, halkla ilişkiler bölümündeyimahh keşkeee inş. nasip kısmet olursa:)) seninde olur inş. merak etme:) hangi bölümdesin sen
inşallah :) anadolu iletişim lisesinde okuyorum canım, halkla ilişkiler bölümündeyim![]()
bende bilişim teknolojileri- web tasarım mezunuyum:)
yok girmedim ben tekrar ygs'ye girip 4 yıllık istiyorum öğretmenlik olarak bilgisayar ve öğretim teknolojileri öğretmenliğini yazmak istiyorum aslında bir nevi 2 yıl boşuna okudum ama olsun birkaç bişey öğrendim sonuçta.