Gece sesleri

bende çok izliorum kızlar ismail hacıoğlu aynı eşime benziyor hareketleri sinirlenmesi bile aynı eşim kaş ve göz yapısı falan:) eşim askerde olduğundan soluksuz izliorum diziyi:)

diziye asmal konak gibi gizemli hoş sinema tadında bi hawa wermek ıstıolar ama beceremıolar artık ızlemıorum cok sıkıcı oldu

bazen çok sıkıcı geliyor bazen ( son bölümdeki gibi) çok heyecanla izliyorum...karakterleri hiç acımadan öldürüyorlar ne olur bilmem bu dizide..

başladım bu diziye ilk bölümü gördükten sonra dedimki haa bu dizi soluksuz izlenecek sandım ama yanıldım.genelde dikkat ediyosanız dizilerin ilk bölümleri(özellikle 1-2 bölüm) çok heyecanlı ve sürükleyici oluyor sonrada monotonlaşmaya başlıyo insanı sıkıyo.bu dizide böyle oldu çok ağır ilerliyo yahuu.klava:

bayağı bir değişiklik yapmışlar o zaman
zaten romana hiç sadık kalmıyorlar dizilerde.

emeğine sağlık canım.

Bu dizi de mi yayından kaktı yoksa yine günü mü değişti kızlar bileniniz var mı?

Bu dizi de mi yayından kaktı yoksa yine günü mü değişti kızlar bileniniz var mı?

ya bende merak ediyorum.yeni bölümünün görüntülerini veriyorlardı ama tarihe dikkat etmemiştim.şimdi bu saatte başlaması lazım yine yok.geçen haftada yoktu sinir oldum şimdi.
durup dururken yayındanmı kaldırdılar,yine günümü değişecek vs noluyo ya

gaiba kaldırıldı onunsaatinde doktorlar dizisi vardı...

yok canım ya onun saatinde yemekteyizi veriyorlar gündüz tekrarını.doktorlarsan sonra başlıyordu pazartesi akşamı.
valla sinir oldum ben.kanalın kendi sitesinde de bir bilgi yok

yok canım ya onun saatinde yemekteyizi veriyorlar gündüz tekrarını.doktorlarsan sonra başlıyordu pazartesi akşamı.
valla sinir oldum ben.kanalın kendi sitesinde de bir bilgi yok

Evet ya reklamını verdiler durdular bir baktım. Yemekteyiz başladı ve şimdi hiç reklamı yok ya:1no2:Kaldırmasınlar yaaaa....

dizi epeydir yok ekranlarda.karamelde kalktı galiba yayından..........

Dün reklamını gördüm. Pazartesi 21:45te diye.... Bunlar da krizden etkilendi heralde..

Dün reklamını gördüm. Pazartesi 21:45te diye.... Bunlar da krizden etkilendi heralde..

Diziler; artık belkide kriz geçene dek; bilmiyorum, birer hafta arayla verilecekmiş. Öyle bir karar almışlar. Mesela Dudaktan Kalbe ve Aşk-ı Memnu bu hafta yayınlanacakmış. Gece Seslerini merak ediyordum. Arkadaş reklamını görmüş madem hadi hayırlısı...

Evet canım dün gördüm reklamını...Umudu kesmiştim artık ben de. Pzt yayınlanacakmış bakalım yeni bölümü

pazartesi yeni bölüm var arkadaşlar sonunda izleyebilcez çok güzel yerinde kalmıştı

en sonunda aslı seyhana babasının ölümüyle ilgili tüm gerçekleri söylemek üzereydi
fragmandan anladığımız kadarıyla bu hafta süper olacak işler iyice karışıyor

Yaa ilk kez bır dızı takıp ediyorum onuda bı yayınlıyolar bı yayınlamıyolar baktım bu aksam varmı dıye yok töbe töbe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…