Gece Sütü...

normal sut vermek cok yanlıs
hanı belırlı ve makul oranda kecı sutu versenız gayet guzel olurdu ama bu sekılde olmaz
hemen kecı sutune gecıp onuda azı karar cogu zarar seklıne donusturmenız gerekecektır

Ben de 3 ay sagarak verdim..Mamadan sonra 1 yas bitince sute gectim ..1cocuk gunde 500 milimi gecmicek yoksa kansizlik olusur ..15 litre icmesi kafi..Fazlasi iştah keser ben sabah 5te 1 bardak ve aksam 9 da 1 bardak veriyorum..Kesmeye gerek yok zaten ..Ben ilkokulda ortaokulda da 1 bardak icerdim..Hala da severim icerim sabah genelde..

normal sut vermek cok yanlıs
hanı belırlı ve makul oranda kecı sutu versenız gayet guzel olurdu ama bu sekılde olmaz
hemen kecı sutune gecıp onuda azı karar cogu zarar seklıne donusturmenız gerekecektır
normal süt vermek cok yanlis niye olsun anlamadım normal sutle kasıt ne inek.sütü mü bizler hep inek sütüyle büyüdük ...Keçı sütü abartılıyor reklamı yapiliyor sadece arada besin degeri farkı yok fazla..

cici bebe denen zehiri almayın evlerinize lutfen sütü sade veya guzel bir balla karistirin cok daha faydali..

bı arastırın bu konuyu oyle ustunde konusalım

Ayda on bes litre sut bana fazla gelmedi sabah aksam bir buyuk bardak icse yarim litre olur gunde ayda da 15 litre olur zaten. Krese gidince duzelecektir diye dusunuyorum benim de dort yasinda oglun var munkun oldugunca aksamlari yatmadan bir iki saat once veriyorum ama ama bzen iki kere ictigide oluyor

4.5 yaşındaki bir çocuk hala biberonla neden süt içiyor ?

Sade süt veriyorsanız ve günde iki bardaksa sorun değil bence ama eğer bağımlılık yapan nesguik li, şekerli süt ise oldukça zararlı.

Bir kaç gün nesguik yok diyeceksiniz , istediği kadar ağlasın.

Yalnız çocuğunuz süte değiş nesquicke bağımlı onun farkında mısınız?
Sade kakao koyun en azından, şekersiz.

Kuzenim 8 yasinda hala sadecr sut içiyor vitamin eksiklikleri haddinden fazla sutten baska hicbir sey yiyip içmiyor. Sut verilmedigi zaman agzina hicbirsey koymuyor. Yemegi reddediyor. Uyumuyor aç kaliyor. Simdiden onleminizi alin derim bende onceden cok icerdim ama en fazla gunde 2 bardaktir.

Inek sütü kansızlık yapıyor diyorlar canim onun yerine çocuk sütlerinden dene en azından vitaminli de daha sağlıklı milupa alabilirsin sekersizde birde sadece sabah ve akşam ver diğer zamanlarda aç kalsada verme bence bir müddet sonra alışacaktır farklı şeyler yapmaya çalış ama yemesi için usteleme sen yap görebileceği bir yere bırak bence yiyecektir

Merhaba
Sütün fazlası kansızlık ve vitamin eksikliği yapıyor günde 2 bardak süt içmesi yeterli ve gece beslenmesi sindirim sistemi açısından çok tehlikeli bir çok mide rahatsızlıklarına yol açabiliyor. Bunları elbette sizde biliyorsunuzdur ama yinede söylemek istedim.Gece süt içmesini kesmek emzirmeden kesmeye eşdeğer bunu nereden biliyorum kızımı emziremedim sütüm erken kesildi bende gece sütüne alıştırmıştım 5 yaşına kadar da bu şekilde devam etti . Artık her acıktığında süt ister duruma gelmişti bende direk anlattım ona bardak aldım yeni pullu süslü cici bir bardak artık sabah kahvaltıda ve akşam yumadan bununla süt içeceksin başka yok dedim.Tabi uyanıkken sorun yok ama gece uyanınca ağladı su içebilirsin ama süt yok dedim hatırladığım kadarı ile birkaç gece devam etti ve sonra bitti.
Siz kararlı olursanız çocuklar çabuk uyum sağlıyor.Aynı hatayı oğlumda yapmadım oğlumu emzirebildim ama emzirmeyi bitirince gece beslenmesine alıştırmadım.
21 aylıkken sütten kestim ve gece su dan başka bir şey vermedim.
Gece beslenmesi olmayınca çocuklar deliksiz ve daha uyuyorlar buda artısı.

Önce doktorla gorusun tabi ki, bu kadar sut içmesi hem demir eksikligi yapar bunu biliyoruz; hem de vücudunda birseyler eksik diye bu kadar sut icmek istiyor olabilir.

Kendi başınıza iş yapmayin derim. Dilerim tez vakitte herseyleri yer kuzunjz

Isteyebilirde dogrusu bu degil ne yazikki : (
Bilemiyorum ilk bebegimde hemen vermedim cok arastiriyodum zararli falan filan saglikli diye ne corbalar yaptim hepsi cop oldu iki yasina kadar sadece aptamil icti desem yeri simdi bile pek istahli degil zorla yer
oglumsa bebekliginden beri duskun yemeklere sukur sikintisini yasamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…