- 14 Ağustos 2011
- 4.341
- 10.847
- 408
- Konu Sahibi audrey2016
-
Amacınız içmemesi değil mi? Sadece gece yatarken pastörize verin diğer zamanlarda isterse köy sütü.Zaten çok kısıtlı yemek yediği için en azından süt içsin diye kesmedim. Köy sütü versim içmedi ,koktu sanırım . O yüzden paket süte geçtim.
Birebir ayni seyleri yasamisiz oglumda erken dogdu ve sutum kesildi aptamil kullandik sonra sut ama birakmiyordu. Bi yaz annanemlere gittik koye tatile orda inek sutu vardi mecbur ve tadini farkedio birakti o gun bugundur sade sut icmez nesguik ile icer oda hazir sut. Sizde oyle koyden gelen sutle bi deneme yapin bakalim belki birakir.
anladm. emzremediginiz icin acigi normal sutle kapamaya calisiyorsunuz gibi anladm. o yuzden yazdm. aptamil tmm ama normal sutle alakasi yok mamalarn ya da emzirilen sutun
Amacınız içmemesi değil mi? Sadece gece yatarken pastörize verin diğer zamanlarda isterse köy sütü.
benim oglumda versem bir gunde 1 lt sut icerdi. sonra zararli olur diye kestik. bu seferde fazla kestik galiba..sut icerken gelisimi daha iyiydi. yine sever icer.
yani israrla normal sut icsin dediyseniz sizin payiniz var.normal sut baska aptamil baska. vermediginozde yok dediginizde tepkiso ne oluyorBüyüdükçe aptamil içmedi o yüzden normal süte geçtim ama sanırım açığı kapatmaya çalışırken bağımlı olmuş çocuğum
yani israrla normal sut icsin dediyseniz sizin payiniz var.normal sut baska aptamil baska. vermediginozde yok dediginizde tepkiso ne oluyor
gunde kac bardak iciyor yani?Aptamil içmek istemediği için normal süte geçtim. Ama böyle olacağını tahmin etmedim. Olsun da istemedim.
Gündüz yaeım biberonla filan kandırıyorum . Ama gece asla içmeden tekrar uyutmam mümkün olmuyor.
ama en azindan geri alisana kadar koy sutu icirin kocaman olmus yemek yemesi lazim gunduz yemek yiyince gece yatarken yine normal sut verirsiniz surekli sut olmazki hem kabizlik yapiyor. Bence geri alismasi icin bunu drneyin derim hep sutler boyleKöy sütü içmiyor. Hazır sütü nesquik ile veriyorum bende . Tamamen bıraktırmak istemiyorum ama en azından sadece sabah akşam içsin diyorum. Sütten kaynaklı 4 senedir hiç doğru dürüst uyuyamıyoruz oğlum da bende ...
Gece vermediğim an sürekli mızmız sürekli ağlama modunda verene kadar asla uyumuyor.
Aklıma geldi bir uygulama var pin.... Diye Google dan da bakabilirsiniz çocukların yemesini teşvik edecek çok güzel şekiller süslemeler var yemekler içinde atıştırmalıklar içindesevdigi yiyecekler varsa onları süsleyip şekillendirip yedirmeyi deneyin..
3 aylikken ek gida mi? 4 ay degil mi o? Ki bana o bile erken geliyoBen de sizin gibi 8 aylık doğum yaptım neredeyse hiç emzirmedim sütüm hiç yoktu. Hipp org. Bebek sutu seklinde mama kullandım. Oğlum üç aylıkken ek gıdalara geçtim.
Kademe kademe azattim mamayı.
Yaşına girince de mamayı bırakıp devam sütünde gectim.
Sabah uyanır uyanmaz veriyorum devam sütünu bir de uykuya dalacagi zaman veriyorum.
Onun dışında icirmiyorum.
Ogluma kalsa o da hiçbisey yemez sadece sütü tercih eder ama işte zorluyorum.
Benim kizimda oyle sutu biberonda iciyor 4 yasinda hatta kendi mamasini kendi hazirliyor gecen baktim dolaptan sutu biberona koymus icine 3-4 tane cicibebe atmis calkaliyor kendine hazirlamis :) bu sekilde 2 yasindaki oglumada yapmis bi kac kez mamayi anac bi yapisi var oyle bi misyon yuklemedigimiz halde kendini kucuk anne yapmisMerhaba arkadaşlar.
4.5 yaşında bir oğlum var. 8 aylık doğum yaptım . Gerek psikolojik gerek bazı sebeplerden ötürü sütümün kesilmesinden dolayı oğluma 1 ay anne sütü verebildim.
Aptamil sayesinde olan açığı biraz kapatabildim. Bayağıdır normal süte geçtik. Ama oğlum ayda en az 15 litre süt içiyor. Aslında versem 20-30 olur :)
Anne sütü almadığı için ne kadar yerini tutmasa da sürekli süt vermeye devam ettim. Ama şimdi önünü alamıyorum.
Sürekli ama sürekli süt içmek istiyor. Yemeğe de düşkün değil. Süt vermesem de yemek yemek istemiyor. Bende en azından aç kalmasın diye süt vermeye devam ediyorum. Kesmekte istemiyorum açıkçası . Biz kocamanken bile annem her gece 1 bardak süt verirdi bize.
Etrafımdaki insanlar çoktan kesmem gerektiğini söylüyorlar. Ama onlarla durumum bir değil .Bunu söyleyenler en az 2 yaşına kadar emzirmiş insanlar.
Çaresiz kaldım. Sadece kahvaltılarda ve geceleri süt vermek istiyorum.
Ama nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?