Gece uykularım :(

Sahra_91

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
213
76
73
selam bayanlar 34 haftalığız şuan gece uykuları resmen kabusa dönüştü sürekli sancı huzursuzluk var bende mi anormal bişey var anlayamadım sürekli dönüp duruyorum bir sağa bir sola uyuyamıyorum bir türlü, belim ağrıyor yatınca, zaten sürekli lavoboya kalkıyorum herkesde oluyor mu lütfen bişeyler söyleyin

Emin ol burda 10 anne varsa 10u da aynisi bende oluyor der :)

Uc yastikla yatiyorum. Tam rahat ettim derken tuvalete kalkiyorum. Bazi zamanlar sirt agrilari dayanilmaz oluyor kalkip agladigim bile oldu sinirlerim bozuldu. Yani cok normal yasadiklarin :)

çok normal..

bel, bacak veya sırt ağrıların seni uyutmadığında hafif oturarak uyumayı dene.. koltuk olur, kanepe olur, yastıklarla belini ve başını destekleyip uyuyabilirsin..

ayrıca doktoruna danışarak; hamilelere verilen bebeğe yan etkisi olmayan ağrı kesici ilaçlar var, onlardan kullanabilirsin..

sevgiler..

herkeste aynı problem var canım. bi ara bel ağrımdan dolayı kitleniyordum resmen. suanda da bi sırtım ağrıo bi belim bacağım derken gece yatakta savaş halindeyim. sabır diyip dayanıyoruz

Ayni sorun bendede var malesef sanki sagdan soldan igne batiriyorlar.Sürekli ayağimin altina yastiklar koyuyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…