Gece uykusundan aniden kalkıp ışığı açıp anlamsizca saga sola bana bakan koca Delirmek üzereyim :(

Yapacagin tek sey kalmis,kamera sahiden..bu manyaklik cekilir sey deil..

Doktora götürmeye çalıştıysan başka. Önceki konularını bilmiyorum ama ilk yazını okuyunca sanki bunları hiç denemeden direk buraya yazdın gibi zannettim. Hani eş olmak önce koruyup kollamak, sahip çıkmayı gerektirir o yüzden kızmıştım.
Bir fikir olarak, siz önce gidip doktorla konuşsanız belki o daha pratik bir bilgi verir size. Çünkü muhtemelen bu tarz hastalar çok gelmiştir, ikna olmayanlar da vardır içinde. Horlayanların bile asla horladıklarını kabul etmedikleri gibi

Bir yil kadar önce psikiyatriye kendim gittim onun bu durumundan bahsettim doktor bana bi iki hap yazip gonderdi.onun icin ise bunlari yapıyorsa hic normal degil kendinin gelmesi lazım dedi. uyusuk anlamsiz ve sahte bir mutlulukla geciyor gunler antidepresanlatla.beynimi uyusturmam evdeki sorunlari cozmedi.benim bu halde olmama sebeb karsimda ayni halde duruyorken eve gelir gelmez hapi atip uyudum o gunler anlamsizdi hepsi gitmiyorum psikiyatriye artik.

cok buyuk ihtimalle uyur gezer. bunu da kabul etmesi biraz zor. benim esimde de var. her gece yapmaz ama ozellikle cok stresli ya da yorgun oldugu zamanlarda kalkar konusur camdan el sallar bazen, hatta bi kez ruyasinda savasta oldugunu gorup yatakta siper alip elindeki hayali silahiyla adam vurup yine hayali el bombasini firlatip yatgin diger yanina atlamisligi var. kaldi ki kendisi normalde kosmaya usenen bi adam nasi o yatagin bi ucundan diger ucuna atladi o kismini hala merak ederim. cozumune gelince. bi cozumu yok malesef. yorgun ve stresli oldugu surece uyurgezerlik yapmaya malesef devam edecek ancak bu bana zarar verir boyutta olmadigi icin (uykumu kacirmak haricinde) cok fazla mudahale etmiyorum. kendisi de baslarda hic kabullenmezdi. sonra bi gece videoya cektim. konusmaya baslamisti yine sonra camdan arkadaslarina el sallayip eve davet etmek uzere yataktan kalktiginda videoya aldim. karsilikda veren cinsten benimki, gel canim sen yat ben kapiyi aciyorum simdi arkadaslarina derim tamam hayatim der gelir yatar oyle de uysal ertesi gun videoyu gosterince anladi kendisi de anlattiigim uyurgezer hikayelerinin yalan olmadigini doktora da danistik uyku takibine alip ne yaptigini takip edelim falan dediler tamam gelcez dedik bidaa gitmedik ama dedigim gibi bizimki daha masumane boyutta oldugu icin. sizinki azicik urkutur boyuta gecmis. sizde bi videoya alin bakalim ancak o zaman inanir yaptiklarina. belki o zaman kabullenir uyku takibi ya da doktor tedavisini. bu arada sakin aniden uyandirmayin soka girer!!!

:) benim eşimde yapar aynısını ama ben alıştım bide hergün olan birşey değilki çok yorgun olup kafasına birşey taktığında yapıyor bende gülüyorum :) eşim hatırlıyor ne yaptığını biliyor ama uyku sersemi cevap veremiyor geçen gece uyanmış üstümden yorganı aldı napıyorsun dedim şşşşt dedi sessiz ol işareti yaptı hani her şey kontrolüm altında işareti vardır ya aynen öle yaptı sonra yatakta bişiler e vurdu çarşafa sardı bunu nereye koyacam dedi neki diom cevap vermiyo gözler açık ama biliyom uyuyor kaldırma ben kaldırım dedim yattı uyudu :) sabah sordum böcek vbardı rüyamda onu öldürdüm diyo sanada anlatacam bir türlü kelimelr çıkmıyo diyor :) nbendede karabasan var sırt üstü yatınca boğulurum eeşimde buna aalıştı uyanıp aşkım yan yat diyo beni dönderiyo sarılıp dua okuyo ikimizde uyuyoz :) körler sağırlar birbirini ağırlar :)

korkup dua edene kadar adamcağızı bir doktora götürseniz.
sabırla alakası yok ki bunun bir sıkıntısı var belli.

Ay cok korktum ya ben okurken.Acaba kabus goruyor onuda gercek mi saniyor? Ya da ruhsal sorunlari olabilir kesinlikle bir psikologla konusun esiniz gitmese bile siz gidin yani o oyle yaptiginda nasil davranmaniz gerektigini ogrenin Allah korusun ya

Eşim ameliyat oldu eve geldik iyileşti falan Ama hastanede yaşadıklarından nekadar etkilendiyse sabah daha hava karanlıkken birden geliyorlar geliyorlar demeye başladı yatakta. Kim geliyor diyorum uyku sersemi. Baksana çocuğu paramparça etmişler ört üstünü ört içeri giriyorlar diyor. Dedim sen iyimisin kendine gel kimse yok amano suratı sanki görüyor gibi konuşması ne korkmuştum. Yatakta o g9. Bu gündür titrer ama ne titreme. Uyku arasında her gece deprem oluyor diye Bismillah Bismillah diye kalkıyorum. Avizeleri kontrol ediyorum. Oğlum yeni doğmuştu oğlumla başka odada kalıyordum. Gece gelip ne odanın kapısından bakıp korkutuyorsun diyordu.

Normalde ilişkiniz nasıl. Yani gün içinde size nasıl davranır.

Doktora götür diye birşey yok kızlar, eşşek kadar adam kendi ikna olmadan nasıl götürülecek, çocuk mu bu kucağına alıp gidesin

Uyur gezer sanırım bir doktora danışın kendinin böyle şeyler yaptığından haberi var mı sorsanız ya bir gece böyle şeyler yapıyosun korkuyorum desenize. kameraya çekin derim

kocandan çok korktum şu anda.cidden ürktüm.

bak bu adam normal değil ve sana zarar verebilir.dikkatli ol.

yani bahane mi bu
madem adam kabul etmiyor kendiniz bi çare düşünün
gidin boşanın
ne bekliyorsunuz anlamadım
aşkımdan ölsem o adamla 1 saat geçirmem bırak 2 seneyi

Aman Allahım bu ne ya eşim bağırdıkça ben daha çok bağırırdım korkudan, asla aynı odada yatmazdım, ne yapacağı belli olmaz bilinçsizce davranıyor çünkü. Kesinlikle kamerayla izletmeniz lazım ancak öyle ikna olabilir

korkutmak gibi olmasın ama adamın biri uyuyan karısına elektrik vermişti aklıma o geldi direk....evlerden ırak....

adam doktora gitmemek için her yolu denemiş koskoca insan konu sahibi ne yapsın bayıltıp mı doktora götürsün?

kişi kendi durumunu kabul etmedikten sonra kimse yardım edemez.

belli ki ciddi ruhsal sorunları var bu uyur gezerlik vs..değil.ve ben konu sahibinin yerinde olsam bu adamla aynı evde yaşamazdım.tedavi olmadıkça bir gece kalkıp tırnağı yerine konu sahibini kesmeyeceği yani zarar vermeyeceği ne malum?

çok mu psikopotça geldi bu düşüncem bilmem ama ciddi söylüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…