Gece uykusundan aniden kalkıp ışığı açıp anlamsizca saga sola bana bakan koca Delirmek üzereyim :(

Sadece evde oldugunuz zamanlarda mı böyle davranıyor, Dışarda iyi bir insan oldugunu söylemişsin,
Örnek veriyorum tatile gittiniz diyelim, kaldıgınız otel odasında da aynı şeyler yaşanıyor mu?
yada kv denizde kalırken o gecede aynı şeyler oluyor mu gibi.

Şakalı cevap mıydı bu umarım öyledir

Neden şaka olsun ki,
İnsanın aklına psikolojik bir sorundan önce acaba rahatsız mı ediliyor düşüncesi geliyor.
Özellikle bu tarz vakalar gece 12 ve 02.00 arası gercekleşir ve konu sahibinin verdigi saatte bu yönde.
İnanmayabilirsiniz tabi bu tarz olaylara ama çokça yaşanan ve gercekligi inkar edilemez bir durum.

Sadece uyku apnesi geçiriyor.
Dr gidecek. Bir gece onu uyku odasında vücuduna bir kaç alet takip izleyecekler.
Yemek yiyip yatmayacak. Özellikle karbonhidrat. Protein olabilir. Uyumadan once yogurt ve sut. Ayran da olur.
Bu da karabasan denilen ama tiptaki adı uyku felci olan durumun önüne geçecek.

Sadece uyku apnesi geçirmiyor
Lütfen ya tam okuyun ya da yanlış yönlendiremeyin
Konu sahibi gündüz mutfakta bıçak saplayacak gibi yapıyor, eve girince spastik hareketler yapıyor falan dedi
Gündüz de mi uyku apnesi ??

Öyle mi, hiç duymamıştım daha önce uyku apnesini.
Teşekkürler bilgi için.

aaaa bunu görmedimmm
Sadece gece oldugunu düşündüm. O zaman uyku apnesi denilen durum kesinlikle değil.

kızlar bu uyku apnesi değil lütfen yanlış yönlendirip basite indirgemeyin.

gündüz vakti de ne gibi değişik "şakalar" yaptığını bir okuyun.
Tamam bunlar işte gece dinlenememiş beyinin verdiği tepkiler.
Uyku apnesi yaşıyor.
Ve ya
Uyku felci yaşıyor(bunu da nasıl onleyecekler yazdim)

Tamam bunlar işte gece dinlenememiş beyinin verdiği tepkiler.
Uyku apnesi yaşıyor.
Ve ya
Uyku felci yaşıyor(bunu da nasıl onleyecekler yazdim)
Sokakta yani diger insanlara karsi hareketlerini kontrol edebiliyormus. Evde esine sacma sapan davraniyormus. Bi anormallik var ama uyku apnesi gibi gelmiyor bana.

Sokakta yani diger insanlara karsi hareketlerini kontrol edebiliyormus. Evde esine sacma sapan davraniyormus. Bi anormallik var ama uyku apnesi gibi gelmiyor bana.
Eşi son zamanlarda eş gibi değil de annesi gibi davranıyor da olabilir.
Bu da psikolojik olarak yani işin felsefesini alt üst etmiş muhtemelen

Eşi son zamanlarda eş gibi değil de annesi gibi davranıyor da olabilir.
Bu da psikolojik olarak yani işin felsefesini alt üst etmiş muhtemelen
Benim bu konuda pek bilgim yok, ama uyku apnesi gun icinde dalginliga, dikkatsizlige falan sebep olur saniyorum? Adam karisinin arkasindan bicak saplar gibi hareketler yapiyormus, agzi gozu oynuyormus. Uyku apnesinden daha tehlikeli bi durum var, en azindan konu sahibi icin.

Üç harfliler musallat olmuş olabilir Allah korusun sizi ben olsam aynı evde yaşayamazdım korkudan kesin tedavi şart

bir uzmana götürün ne yapıp edip. eşinizin yaptıkları hiç normal değil. 2 senedr de cekıyomussunuz sizin de piskolojiniz alt üst oluyor.

Canim Kuran okumayo biliyosan evde kuran oku bilmiyosanda bilen birine okut. Yatarken nas felak ayetel kursiyi oku sadece evde boyle seyler yapmasi tuhaf geldi bana hele gece kalkip tirnak kesmesi falan Allah yardimcin olsun. Tabiki ikna edip doktora goturmeyide ihmal etme

Kamera yerlestırın odanıza gece goruslu olanlardan,, Eşinizi bir iki aksam uykusundaki bu hallerini kaydedin.. Sonra psikolaga gosterin Mutlaka bir teshıs koyacaktır.

bu adamın psikolojik bir rahatsızlıgı olsa iş arkadasından tutun kuzenine kadar herkes farkeder bunu.
Konu sahibinin söyledigine göre parmakla gösterilen efendi saygılı bir tip. (insanlara göre)
Eğer böyle olmasaydı durum şizofreni belirtileri derdim. Çünkü hasta bir adam rol yapamaz diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…