Gece uykusundan aniden kalkıp ışığı açıp anlamsizca saga sola bana bakan koca Delirmek üzereyim :(

Günlük hayatınızda nasıl, davranışların da bir tuhaflık var mı ?
Günlük hayatinda tam anlamoyla cift karakterli bir yapısı var.disarida normal davaraniyor herkes için ne kadar efendi ne kadar agirbasli vur ensrsine al lokmadini tarzinda tarzinda hataketler sergilerken eve girdigimiz andan itibaren surat ifadesiyle basloyor hersey. Sipastik haraketler agzini yuzunu oynatmalar ikide bir bana kopek ,elimde kalcak , arkam dönük diyelim vuruyor gibi haraketler yapma, mutfakta bur kac sefer birseyler hazirlarken bicakla sessiz guya ben görmüyorum gibi boyle saplican gibi arkamdan haraketler yapma gibi gibi birsürü anlamsiz haraketleri var.aglarim guler yapma derim soyleme derim ki dilimde tüy bitti laftan niye anlamaz insan bosanacagimida kac kere söyledim...

Flört, nişanlılık dönemlerinizde de böyle miydi ?
Çok tuhaf gerçekten de Allah yardımcın olsun, çok zor yaa ..

ya bende arada bi kalkarım eşimi korkuturumda uyurgezer gibiyim ama hatırlatırım ertesi günü Allah korusun bu tarz şeyler yapmıorm bi uzmana danışın tek başınıza gidip önce

valla böyle bir adamla nasıl ömür geçer ne demek bıçakla hareketler falan ya. boşanmayı düşünüyorsanız sizi destekliyorum yoksa can güvenliğiniz tehlikede gibi geldi bana. Allah yardımcınız olsun :S

Ay bildigin deli gibi, arkandan bicak saplicak gibi hareketler nedir ya...

Allah yardımcınız olsun arkadaşım, ben bile okurken ürktüm sizin için ne kadar ürkütücü olduğunu anlayabiliyorum. Yapacağınız şey o andaki görüntülerini bir gece kaybetmek sabah uyandığında da izletmek, belki o zaman durumun ciddiyetinin farkına varır ve doktora gitmeyi kabul eder. Aksi halde ya tedavi olacaksın ya da ben bu şekilde yaşamak istemiyorum diye rest çekeceksiniz. Son yazdığınız yorumda da eşinizin uyanıkkende hareketlerinin normal olmadığını anladım. Aslında sadece uykusunda değil bu hareketler eşinizin psikolojisinde sorun var bunu hafife almayın bir gün size zarar verebilir.

Zaten sorunda kabul etmemesi, inkar etmesi, bagirmasi.
Bir muddet sonra kendine gelsede hakaret edip yatıyor geri.
Her gece benzer şeyler yapıyor ve inkar ediyorsa odaya gizli bir kamera koyun kendini izlesin.

Ne demek gecenin bir yarısı uyanıp seni tehdit eder gibi kafa sallaması! Böyle adamın yanında uyunur mu ya? Ya şizofren falansa, uykunuzda size bişey yapsa .

Allah korusun!!

Of Allah sabir versin, acilen psikiyatriste götür. Uyurgezer heralde çünkü onlarda bilinçsiz gözü açık olsa da yemek yaparmış, gezermiş öyle duymuştum tv de.

Zaten sorunda kabul etmemesi, inkar etmesi, bagirmasi.
Bir muddet sonra kendine gelsede hakaret edip yatıyor geri.
Videoya çekmedin mi bence büyük bir sorun var banlanmak istemiyorum ama hocalık geldi aklıma videoya çek izlet çözüm bulun. Allah yardimcin olsun. Ben zaten çok korkarım altima ederdim

Adam yanasmiyor, sevgi saygi da yok niye bosanmiyorsun?

Boşanmamak için tek bir sebebiniz var mı acaba ? Yoksa çekilecek bir hayat değil . Memurmuşsunuz da . Eee . Demek ki bu hayatı kendiniz istiyorsunuz . O yüzden aglamanın anlamı yok .
Not : Eski konuyu da okudum .

Arkadasim memursun, is garantin ekonomik ozgurlugun var. Elalem ne der derdine deger mi sana boyle muamele eden birini cekmeye ya. Omur mu gecer boyle, can guvenligin bile yok. Bosa gitsin Allah askina. Ailene yakinlarina esini anlat, disardan gorundugun gibi olmadigini soyle. Esin hic normal degil, bosanmis olmak da dusundugun kadar olumsuz bisey degil. Hele ki isin gucun varsa hic dert degil. Yasama o adamla ayni evde daha fazla. Benim okurken bile tuylerim urperdi ya. Adamin annesi de olanlara gulup geciyormus. Hic gulunecek sey mi, her gece her gece dayanilcak sey mi?

Bende gece birden kalkıyormuşum,yatakta bağdaş kurup oturuyormuşum :)) 1 2 kere olmuş eşim çok korktum diyor:) Bak ordalar görüyormusun diyomuşum falan:) Ama hiç birini hatırlamıyorum size zarar vereceğini sanmıyorum ya bunun için de hiç doktora gitme gereği duymadım uykumda da çok konuşurum ben

gerçekten insan hayret ediyor
tekrar soruyorum daha neyi bekliyorsunuz bir gün gerçekten o bıçağı saplamasını mı

Cinsel hayatınız nasıl, ya da hiç mi sarılıp bir film izlemezsiniz ?

Allah yardimcin olsun.. Koskoca adam kendi gitmek istemezse doktora esi nasil goturecek bu adami? Yoksa bayanda doktora gitmesi gerektiginin farkinda.. Ayrica hocaya gitmeyi kucumseyenler olmus.. Yapmayin.. Yer gök dua ile.. Benim teyzemin psikolojik sorunlari garip garip hareketleri, hocanin okudugu okuttugu dualar sayesinde gecti.. Evet, doktora gidilmeli, tedavi olunmali ama "doktor varken ne hocasıı yaa?" Dıyerek alenen hocayı duayı küçümsemek kımsenın haddı değil.. Şahıt oldum, gordum, yasadım..Neler neler oluyo o dua ile, neler degısıyor bır bılsenız... Neyse konu sahıbı senin şu an can guvenliğin yok o evde.. Canını riske atma.. Bu adam gecenin bi yarısı tırnagı yerine allah korusun seni keser, pisi pisine gidersin.. Iyılessin, öyle bir araya gelin. Ama yok sıkıntısını kabul etmeyıp tedavı olmayı reddedıyosa sen yoluna ben yoluma dememın zamanı çoktan gelmiş

ben eski konuya baktım şimdi ve konunun son paragrafında boşanmak istiyorum ama 27 yaşında cahil cühelanın dilinde dul kalmak var yazmış konu sahibi.

dul olmak kötü bir şey değil ama böyle sevgisiz,saygısız ve ruh hastası bir adamla aynı evde yaşamak gayet kötü bir durum.

ayrıca yarın başına bir şey geldiğine o cahil cühela çevrenin ne dediği önemli olmayacak.

sana dul denilmesini mi tercih edersin yoksa istemediğin bir adamla ömür çürütmeyi mi? tabii can güvenliğin olmayan bir durumda ömrün ne kadar yeterse.

Ya burada herkes ay benim kocamda da var ay gece ben de yapiyormusum ne var ki bunda diyip durmuş ama bunlar hiç normal değil bence o kişilerde bir doktora görünmeli
Karşılaştığım bir olayda adam aynı esiniz gibiydi kadın en sonunda boşanma davası açtı ve adamın yıllardır şizofren olduğu ailesinin de bunu bildiği kadından sakladiklari ortaya çıktı Hakim de bu yüzden adam en başından beri akıl sağlığı yerinde olmadığı için evliliği yok hükmünde saydı Yani bunlar çok önemli durumlar ve kadınin resmen suan yaşaması bile mucize dedi psikiyatrist
Canınızı seviyorsanız kaçın bu adamdan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…