Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım nedeni kıl kurdu burnunuzda ve poponuzdada kaşıntı vardırr hemen bi doktora gidin ikinizede ilaç yazacaktır ve aynı anda tedaviye başlayınnn anlatılan şekilde ilaçlarınızı kullanınca döker rahatlarsınız özellikle tuvalet sonrası el temizliğine çokkk dikkat edinnn geçmiş olsun canımmm
walla canım nedenını bılmıyorum ama,ruyanda bıseyler gorup agzının suyu akıyor olabılırmı????
walla canım nedenını bılmıyorum ama,ruyanda bıseyler gorup agzının suyu akıyor olabılırmı????
canım senin gibi rahatsızlığı olan bir bayan internette bunu dr sormuş benden ordan alıntı yapıyorum umarım işine yarar.
Burundan nefes almayı engelleyen problemler,bazı mide ve yemek borusu problemleri,parazitler bu sorununuzun sebebi olabilir. Öncelikle KBB Uzmanına muayene olmanızı öneririm.
kil kurdu arkadaslar onun nedeni.
camasirlarinizin temizligine dikkt edin bir de doktora gdin ikinize de ilac vercektir sabah ac karnina aliniyordu sanirsam kisa surede kurtulursnuz insallah
valla cnm benim kadar temizlige önem veren var mıdır vardır heralde ama,demek istedigim çamasırlarım hep temizdir bide ellerimi de çok yıkarım.eger öyle bişy varsa nasıl olmuştur merak ederim.inş cnm doktora gidicem kulagım için onada baktırırım artık.sagol sevgiler