- 2 Kasım 2013
- 7.796
- 37.040
- 748
- Konu Sahibi guneykarimkure
-
Gösteriyoruz zaten de. . bu yenı yasanmıs hepımızın sahit olduğu bir olay. O yüzden acımız taze.Diğer bayramlarda da bu duyarlılığı göstermeniz dileğiyle.
bi kere okundu bitti, sizin bulunduğunuz yerde bitmedimiYarın sabah 6da kalkıcam uçağa binmek için
Hava da sıcak camı da kapatamıyorum
1 kere okudular anladık yeter, artık sabaha kadar mı okuyacaklar uyuyamıyorum
yok artık ya hıc mı ülkenden vatanından haberin yok valla siyasi konu olsada diyeceğimi derım arkadas 250 Şehit verdik vatan uğruna ezanlar susmıcak sehıtlerımız ıcın rahatsız olan defolup gider bu memlekette ısı yokyaklaşık 15 dk önce başladı
155 bile açmadı,
Korkup uyandım, papağanlar bile korkmuş
İçim sıkıldı
Her sene böyle mi olacak
bi kere okundu bitti, sizin bulunduğunuz yerde bitmedimi
Yoktu işteBuraya sırasıyla kadar hiç mi soracağın kimse yoktu hem 155 neden aranır ki?
yok artık ya hıc mı ülkenden vatanından haberin yok valla siyasi konu olsada diyeceğimi derım arkadas 250 Şehit verdik vatan uğruna ezanlar susmıcak sehıtlerımız ıcın rahatsız olan defolup gider bu memlekette ısı yok
Ben yılbaşında gece vAkti dini söylem veren kilise duymadım.Bu gecede uyumayıver yılbaşı olsa sabahlardır gece 12 yi beklerdin bumu zoruna gitti
Bir defa okunur saygıdır, her sene tekrarlanması da ok. De şu an arka arkaya okunuyor. Bu da yanlış yani, bütün gece sela mı dinleyeceğiz?
Rahat uyuyorsak 15 temmuz şehitlerinden dolayı değil tüm şehitlerimizden dolayı. Sen rahat uyu diye her gün bir iki tane gitmeye devam ediyor az saygı gösterin.Yok artık!
Şuan yumuşak yatağında rahat uyuyorsan 15 Temmuz şehitlerimiz sayesinde
Selalar da onlar için.
Allah affetsin.
GBu yazılanlara
İnanmıyorum
Şoke oldum
Yahu ben uyurken 2 saat sonra sela okuyacağız
Diye mesaj gönderselerdi madem
Yok tek bedava yok ulaşım bedava
İnsani önemsemeyen, kuşların tek korkuda bile stres olup ölümüne tüy yoksullarını bilmez
Kimse sana özel mesaj atacak değil.Bu yazılanlara
İnanmıyorum
Şoke oldum
Yahu ben uyurken 2 saat sonra sela okuyacağız
Diye mesaj gönderselerdi madem
Yok tek bedava yok ulaşım bedava
İnsani önemsemeyen, kuşların tek korkuda bile stres olup ölümüne tüy yoksullarını bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?