Gece yarısı ne selası

Kimse yanlış anlamasin ama geçen sene bugün hayatımın en kötü gecesini yaşadım, çok arkadaşımı kaybettim, evim bombalanan yerlere çok yakın. Artık travma oldu o zamandan beri kızım ayrı yatmıyor, tırnaklarını yemeye başladı. Olayları bu kadar çok hatırlatmak bana çok doğru gelmiyor evet bir kere sela okundu, herkes saygı duyuyor ama gerçekten travma oldu

Bu yazılanlara

İnanmıyorum

Şoke oldum

Yahu ben uyurken 2 saat sonra sela okuyacağız

Diye mesaj gönderselerdi madem

Yok tek bedava yok ulaşım bedava

İnsani önemsemeyen, kuşların tek korkuda bile stres olup ölümüne tüy yoksullarını bilmez

Biz karabuk ten çıktık sırf chp nin adalet yürüyüşü yüzünden 3 buçuk saatlik yolu 10 saatte geldik kimse durun napiyosunuz demedi şimdi yollar kapandı diye ortalık karışıyor gün he karıştırmasın kimse öyle 20 25 gün değil yani ☺

yaklaşık 15 dk önce başladı

155 bile açmadı,

Korkup uyandım, papağanlar bile korkmuş

İçim sıkıldı

Her sene böyle mi olacak
yok artık ya hıc mı ülkenden vatanından haberin yok valla siyasi konu olsada diyeceğimi derım arkadas 250 Şehit verdik vatan uğruna ezanlar susmıcak sehıtlerımız ıcın rahatsız olan defolup gider bu memlekette ısı yok

Şaka mısın ya ne defolup gidecekmişiz, sen defol git! Bütün gece okunmasına ben de karşıyım. Bir defa neye yetmiyor?

Bir defa okunur saygıdır, her sene tekrarlanması da ok. De şu an arka arkaya okunuyor. Bu da yanlış yani, bütün gece sela mı dinleyeceğiz?

Ben de katılıyorum

1 kere okunur tamam, tüm gece art arda okunacaksa uyumak isteyen insanlar için sıkıntı.

Yok artık!
Şuan yumuşak yatağında rahat uyuyorsan 15 Temmuz şehitlerimiz sayesinde
Selalar da onlar için.

Allah affetsin.
Rahat uyuyorsak 15 temmuz şehitlerinden dolayı değil tüm şehitlerimizden dolayı. Sen rahat uyu diye her gün bir iki tane gitmeye devam ediyor az saygı gösterin.

G
Kimse sana özel mesaj atacak değil.
Gündemi takip etsen korkmazdın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…