Gece yaşadığım garip durum, fikri olan var mı?

Ben 1 kez sıcaktan bayıldım, biri fişi toptan çekti gözlerim karardı, her şey toptan karardı. O sırada başımı çarpsaydım herhalde hissetmezdim diye düşünüyorum, sonuca değil ama neden bayıldığına odaklan bemce konu sahibesi. Bayılmadan önce karnıma ağrı girdi demişsin ağrının şiddetinden bayılmış olabilir misin? nörologdan sonra mutlaka bir iç hastalıkları doktoruna da görün derim.

Yapmayın, anksiyete leading😥 çok geçmiş olsun size de.
hastalık hastası olmamak lazım.netten bakıp da teşhis koyuyorlar ya kendilerine bazıları :KK45: ama önemli hastalıklarda kanser gibi mesela erken teşhis için de kendimizi dinlemeliyiz ve kontrollerimizi yaptırmalıyız senede bir bile olsa.amanın kamu spotu gibi yazmışımmm:KK53:

hastalık hastası olmamak lazım.netten bakıp da teşhis koyuyorlar ya kendilerine bazıları :KK45: ama önemli hastalıklarda kanser gibi mesela erken teşhis için de kendimizi dinlemeliyiz ve kontrollerimizi yaptırmalıyız senede bir bile olsa.amanın kamu spotu gibi yazmışımmm:KK53:
Tam da benden bahsettiniz pinpiriyliyim ama netten bir şey yazmam tövbe🤣ya mesela şu konu sahibinin yaşadığı gibi belirgin bir şey yaşanınca herkes gider zaten onun dışında vücudumu takip edince illa bir şey buluyor zaten insan☹️

Tam da benden bahsettiniz pinpiriyliyim ama netten bir şey yazmam tövbe🤣ya mesela şu konu sahibinin yaşadığı gibi belirgin bir şey yaşanınca herkes gider zaten onun dışında vücudumu takip edince illa bir şey buluyor zaten insan☹️
nete göre hepimizin 3 günlük ömrü kalmışşş :KK45: :KK53:

Bi daha böyle bişey yaşarsan ihmal etme, gidip de geri yatma mutlaka 112'yi ara derim. Belli ki ciddi bişey. Acile gitmişsin, nörolojiye de gidecekmişsin zaten geçmiş olsun şimdiden. Umarım tekrarı olmaz ama son derece ciddi bişeye benziyor. Baygınlık ve hafıza kaybı falan oldu sanırım. Herkes gibi ben de kendini o halde görüp gidip uyumana takıldım. Belki o uyuma sana iyi gelmeyebilirdi. Bi daha olursa sakın uyuma bence.

Yani ben cok duzumdur..Genelde buz gibiyimdir.
Heyecanli ve telasli oldugum gunlerin sayisi yok denecek kadar azdir..
Ancak su yazdigina ben bile gerildim.
Gece aracin yoktur,goturmek icin rica edebilecegin esin dostun yoktur o ayri..
Ama sabah vakit kaybetmeden gitmeliydin bana sorarsan..
Zaten bir anda olmus ve fark etmemissin.
Ya birden tekrar olursa..
Su an iyisin belki ama 5 dakika sonra yine tetiklenmeyecegi ne malum...
Gecmis olsun simdeden..

Konudan korktum resmen aklıma türlü türlü şeylerde gelmedi değil
Belliki öncesinde düşmüşsünüz ama neden ?
Sonrasındaki baygınlık hali bu tehlikeli üstüne uyumak dahada tehlikeli
Uyku haliyle kalkınca kasıkta sıkışma oluyor benimde ama bayılmaya neden olmuyor
Umarım doktora detaylı bir şekilde anlatmışsınızdır bazen dr.a gidince ben tam derdimi anlatamıyorum unuttuğum kısımlar oluyor
Akşam eve misafir falan almışmıydın mesela
Yada kapılar kilitlimiydi
Bu cins bir film izlemiştim hiç iyi şeyler olmuyordu 😖

YouTube da farah yurtözü kanalı var Bi videolarına bakın belki farkında olmadan bir şey yaşamış olabilirsiniz aklıma ilk gelen bu😔

Gerim gerim gerildim. Nörolojiden randevu alacağınızı okuyunca rahatladım. Umarım güzel haberlerle konunuzu güncellersiniz.
Yalnız Allah gerçekten dağına göre kar veriyor. Bu durumu ben yaşamış olsaydım aynaya baktığım an kalp krizi geçirmiştim. Soğukkanlı insanlara imrenmiyorum dersem yalan söylemiş olurum.

Son düzenleme:
Gerim gerim gerildim. Nörolojiden randevu alacağınızı okuyunca rahatladım. Umarım güzel haberlerle konunuzu güncellersiniz.
sıkı bir tetkik yaptırmalı.bir acil doktoruyla yetinmemeli.allahtan kafasını sert bir yere çarpmamış.gene şanslıymışşş.tekrarı olmaz umarımmm

Ay abartmayın bu ne ayol? Dilimi ısırmışım dişlerim kesmiş çizilmiş.
Siz burada bahsedince hepimizin -acaba zamanında müdahale edilse önlenebilir miydi?- diye içimizde dert olan kendi akraba/arkadaşlarımızın yaşadığı ve çok olumsuz biten durumlar gözümüzün önüne geldi😔

Back
X