Gece yaşadığım garip durum, fikri olan var mı?

Önceki gününüz nasıl geçmişti? Yorgun yoğun muydu? Eşimin başına bu hadise gelmeden önceki gece çok yorgundu ve uykusuzdu, olay günü iki ayrı uçak seyahati ve otobüs seyahati oldu yine uykusuzluk çoktu.

Önceki günüm afedersiniz sığır gibi yatıp netflix&chill ile geçmişti :)

Bi daha böyle bişey yaşarsan ihmal etme, gidip de geri yatma mutlaka 112'yi ara derim. Belli ki ciddi bişey. Acile gitmişsin, nörolojiye de gidecekmişsin zaten geçmiş olsun şimdiden. Umarım tekrarı olmaz ama son derece ciddi bişeye benziyor. Baygınlık ve hafıza kaybı falan oldu sanırım. Herkes gibi ben de kendini o halde görüp gidip uyumana takıldım. Belki o uyuma sana iyi gelmeyebilirdi. Bi daha olursa sakın uyuma bence.

Çok teşekkür ederim. Ailem şu anda yurtdışında, tek yaşıyorum ve hayatımda birisi yok, gecenin o saatinde rahatsız edecek yakınlıkta birisi yok.Belki de bu yüzden kendime "ciddi bir şey yok yat yatağına sabah olunca geçer" şeklinde telkin vermiş olabilirim :/ Umarım tekrarı olmaz, bu sefer aşırı panikleyip olay cıkarırım gibime geliyor :(

Aşı oldunuz mu? Sadece her ihtimali değerlendirmek lazım..
Eşimin annesi buna benzer bir olay yaşadı aşı sonrası

bünye şarteli kapatmış çok geçmiş olsun. Beyin kitlesi, tansiyon, pıhtı atması ya da kalp gibi bir sürü ihtimal dizildi bi anda. Bir de birinin eve girip darp etmiş olma ihtimali. Ortalık manyak manyak haber kaynıyor.

Konudan korktum resmen aklıma türlü türlü şeylerde gelmedi değil
Belliki öncesinde düşmüşsünüz ama neden ?
Sonrasındaki baygınlık hali bu tehlikeli üstüne uyumak dahada tehlikeli
Uyku haliyle kalkınca kasıkta sıkışma oluyor benimde ama bayılmaya neden olmuyor
Umarım doktora detaylı bir şekilde anlatmışsınızdır bazen dr.a gidince ben tam derdimi anlatamıyorum unuttuğum kısımlar oluyor
Akşam eve misafir falan almışmıydın mesela
Yada kapılar kilitlimiydi
Bu cins bir film izlemiştim hiç iyi şeyler olmuyordu 😖

Acil doktoruna anlattım, ama sebebine pek anlam veremediğini vücut dilinden anladım. Tetkiklere bakarak konuştu ve takipte olmamı söyledi. Hayır misafir almamıştım ve kapılar kilitliydi
Hangi filmdi o? : )

Acil doktoruna anlattım, ama sebebine pek anlam veremediğini vücut dilinden anladım. Tetkiklere bakarak konuştu ve takipte olmamı söyledi. Hayır misafir almamıştım ve kapılar kilitliydi
Hangi filmdi o? : )
Hiç hatırlamıyorum 😁
Sapık bir komşu vardı ve tek yaşayan kadın vardı
Yanlış hatırlamıyorsam evin altindan tren geçiyordu ve istasyondan kadının evine bağlanan küçücük bir bölme vardı
kadın bilmiyordu başlarda yeni taşınmıştı
Adamda arkadaş ayağına içkileri alıp kadına gidiyordu tabiki ilaç atıyordu adam kapıdan çıkıp gidiyordu normal bir şekilde
Kadın bayılıncada gizli bölmeden geri geliyordu
Ama film adı yok aklımda çok eski bir filmdir muhtemelen

bünye şarteli kapatmış çok geçmiş olsun. Beyin kitlesi, tansiyon, pıhtı atması ya da kalp gibi bir sürü ihtimal dizildi bi anda. Bir de birinin eve girip darp etmiş olma ihtimali. Ortalık manyak manyak haber kaynıyor.

Beni hastaneye götüren arkadaşım suratımı görünce ilk bunu sordu, "Darp mı edildin? Doğru söyle" dedi : )Darp edilsem illa uyanırdım ve birşeylerim de çalınırdı bu ihtimali eledim ama düşünmesi bile çok korkunç

Beni hastaneye götüren arkadaşım suratımı görünce ilk bunu sordu, "Darp mı edildin? Doğru söyle" dedi : )Darp edilsem illa uyanırdım ve birşeylerim de çalınırdı bu ihtimali eledim ama düşünmesi bile çok korkunç
Eve girip ev sahibi uyusun diye bir şeyler sıkıp soygun ve başka şeyler yapıp giden uğursuz haberleri bu şekilde düşündürttü. Diğer saydığım hastalıklar da yakınlarım yaşadı, hatta bi tanesi daha geldi aklıma yakınım gece tuvalete kalkıp nöbet geçirip bir kaç defa bayılmış başını çarpmış eşi farkedip hastaneye götürdü bu sıkça tekrarlandı, kan değerleri çok alt seviyedeymiş düzeldi sonra. İnş ciddi bir şey çıkmaz

Şu kadar gamsız biri olsam bana yeterdi. 24 saat uykusuz olsam o bayılma hissinin geçmesini bekler hastaneye koşardım ya da kan gördüğüm anda giderdim. Bence böyle şeyleri biraz ciddiye almak gerekir özellikle kafayı vurduğunda sonrasında ne gibi problemler çıkacağını kestirmek güç daha kötüsü olmaması açısından hemen müdahale yapılmalı. Umarım kötü bir şey yoktur. Nörolojiye bir an önce gitmeyi ihmal etmeyin

sebebini bilmiyorum ama çok üzüldüm. geçmiş olsun. 1 hafta falan sizinle kalacak biri yok mu? tekrarlarsa gözlemleyecek biri olmuş olur.

Ben direkt yatmanızı garipsemedim. Ben sogukkanlı degil aksine cok pimpirikli korkak biriyimdir, öyle bir durumla karsılassam kosa kosa battaniyenin altına yatar sabahı beklerdim. Herkesin her duruma verecegi reaksiyon farklıdır. Acile gitmissiniz ama muhakkak nörologa da görünün, acil sık rastlamamıstır belki ama nörolog daha önce benzer vakaları görmüstür. Cok gecmis olsun. Umarım ciddi bir durum yoktur.

Evde eksik calinan degerli bisey var mi? Ben kuvvetle eve birinin girdigini dusundum. Kan gorup sakince uyumak insanin fitratinda yok bayilticinin etkisiyle uyudugunuzu dusunuyorum. Evde hersey normal mi?

ben böyle bir şey yaşasam direk eve biri girdi vurdu bayılttı diye düşünürdüm
geçmiş olsun
bence nöroloğa gidene kadar bi kaç gün başkasıyla kalsanız iyi olur gibi

Cok gecmis olsun bu arada. Bu tarz seyler yasaniyorsa bence kesin bir sorun vardir. Insallah sorun biran once tespit edilir ve tedavisini olursunuz.

Back
X