Gece yatarken sütyeninizi çıkarıyor musunuz?

evde sütyen çıkarırmısınız

• evet

OY: 606 53,9%
  • hayır

OY: 246 21,9%
  • bazen

OY: 273 24,3%

• Ankete Katılan
    1.125
aynen bende gezmeden gezmeye takarim sutyen :)))))))))) hayatta yatamam sutyenle. bide asla yatarken kupe, saat, kolye gibi seylerde takamam.

bugüne kadar hiç sütiyenle uyuduğumu hatırlamıyorum sadece otobüsle yolculuk yaparken uyumuşumdur

Ben önceden hic cikarmazdim,siksa da hic rahatsiz etmezdi beni,öyle yatardim..
FAkat kansere sebep olabilecegini duydugum günden beri herzaman cikartirim..
Hatta öyle bir alistim ki,bundan sonra sütyenle asla yatamam herhalde...

bende bazen cıkarıyorum cok rahat ediyorum ama bu aralar hamilelikten göğüs uclarımda agrı var çıkaramıyorum sütyen ağrıyı azaltıyo

bekarken bende cikarmiyordum.. ama evlendigimden beri cikarmamakla ne kadar büyük bi hata yaptigimi anladim. böylesi daha rahat.. sere serpe :roflol:

ay ben de hiç dayanamam. eve gelir fırlatırım hemen.zaten bu dönem feci hassaslar,dokunulmuyor bile tatlicadiarzu

her zaman çıkarırım yoksa rahat yatamam allah emiii nerden geldi aklına sormakkkk

benmde ilk sütyenim doremi idi
ayy çok sevmiştim hiç çıkartmazdımmm:sm_cool:

sütyensiz yatmam,dolaşmam,yemem,içmem....
sütensiz fazlaca durmak göğüslerin erken sarkmasına neden olurmuş...
ama bende biyerlerde okumuştum gece yatarken çıkarmak lazımmış.

bende ailemle yaşadığım için çıkaramam ama gece mutlaka çıkarırda yatarım çok rahat oluyo çünkü kuş gibi hissediyorum kendimi

ya kızlar ben ssütyenimi çıkarınca çok rahatsz oluyormm ve gögüslerim agrıyo o yüzden çıkarmıyormm

benım goguslerım maalesef sutyen takmasam da olabılecek kadar kucuk ama dısarda takar ewde takmam zaten kızkızayız ewde sorun olmuyor ewde hıc taktıgımı hatırlamıyorum

bende cıkarınca cok rahat oluyorum ama tak cıkar aman onlamı ugrascam bazen üsenmezsem cıkarıyorumişte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…