Gece yatarken sütyeninizi çıkarıyor musunuz?

evde sütyen çıkarırmısınız

• evet

OY: 606 53,9%
  • hayır

OY: 246 21,9%
  • bazen

OY: 273 24,3%

• Ankete Katılan
    1.125
Asla sütyenle yatamam..Eve gelir gelmez hemen çıkarırım elimde olsa dışarıda da takmak istemiyorum çok rahatsız oluyorum.

ben de asla sutyenle yatamam
hatta yatılı gıttıgım yerlerde de cıkarırım
gunduz ewdeyken de takmak istemiyorum da sarkar dıye korkuyorum takıyorum
ama yazınn yok, sıkıntıya gelemem

Ben ilk üye olduğumda bu konuda sağlık bilgileri vardı bu forumda. Uyurken çıkarmak gerekirmiş.
Ama ben sütyensiz duramam ya.
Hiç çıkaramam..

bende cıkarıyorum
arkadasım sen uyurken cıkarmak gerektiğini okumuştun bende uyurken takılı olması gerektiğini özellikle yüz üstü uyumayı seven ve emziren kadınlarda sarkmayı önlediğini duydum hangisi doğru acepCADIARZU

içim daralır eve girer girmez çıkarırım.geçen kış takmayı unutmuştum bi kere sabah işe giderken uyku sersemliği işte sırnaşık şey
neyseki kıştı da bin kat şey vardı üstümde farkedilmedi:))

gece yatarken çıkartırım..

aslında rahatsız olmam ama sağlık için çıkartılması gerektiğini duymuştum..

Kan dolaşımının rahat sağlanması açısından yatarken sadece gecelik giyilmesi gerektiğini okumuştum
sağlık açısından sütyen, külot gibi bedenimizi sıkan ve kan dolaşımını engeleyen çamaşırlar giyilmemesi gerek. ince askılı geceliklerin tercih edilmesini öneriyor uzmanlar

peki ben tüm bu önerilere uyuyormuyum hayır:1closedeyes:

sütyensiz asla yatamam öyle alışmışımki varlığını bile hissetmiyorum

ben de dogum öncesi ve sonrası cıkarıp atıveriyorum sütyenleri..Ama iyi degil kıslar sütyen gogusleri bi nebzede olsa toparlayıp bicimlendiriyor.cıkarıp atılmaması gerekiyor işte ama naparsınız ateşliyissss:)

önceden yatardım ama sütyensiz yatmanın ne kadar rahat olduğunu anladıktan sonra çıkarmaya başladım bende :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…