Gece Yeme Sendromum:)

Alessa_

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ocak 2015
725
864
Evet sevgili hanımlar

başlıktanda anlaşılacağı gibi gece yeme alışkanlığım var son 2 senedir
öyle böyle bir atıştırma değil bariz en kalorili ne varsa onları yiyorum ve yatıyorum:kk77:
bunları yaparkende uyuyor oluyorum ya çoğu zaman bir gün boğulmassam iyidir:KK70:
netten araştırdığım kadarıyla olayın psikolojik olduğu yazıyor.
çok stresli bir yaşantım var kendimle bile anlaşamıyorum.
çok fazla kilo aldım 4 yıl önce 45 kiloydum şu anda 73 kiloyum
mutsuzum,umutsuzum iyi hissetmiyorum.
her sabah şiddetli mide ağrısı ve bulantılarıyla uyanıyorum.
ne yapmam gerekiyor nereye gitmem gerekiyor.
bu kısır döngüden bir türlü kurtaramıyorum kendimi
yardımcı olun lütfen...

Bende öyleydim gece 12de makarna pizza krep yapan biriydim bununla da kalmazdım üstüne birde tatlı yerdim :KK72:
Baktım gittikçe kilo alıyorum akşam canım birşey istediğinde kahve içmeye başladım. Acıktıkça kahve içtim bu biraz olsun yeme isteğimi bastırdı. Canım tatlı istediğinde tarçınlı süt kakaolu süt içtim.
Baya zorlandım ama artık yemiyorum geceleri. En fazla dondurma.
Şimdi oruç tutuyorum iftar sonrası bile geç saatlerde birşey yiyemiyorum canım istemiyor artık:)
Birde akşam mekik çek koşu yap kendini yoracak sporlar yap o yorgunlukla uyuyorsun zaten:)

Muhtemelen gun icinde yedikleriniz sizi aciktiriyor. Onlari gözden geçirin. Ornegin aksam 10 civari zararsiz diye yediginiz koca bir meyve tabagi insulin direncinizi etkileyip gece uykunuzdan ac uyandirabilir. Once gunduz saglikli beslenmekle ise baslayin bence, en az 3 hafta duzene koyduktan sonra hala devam ederse olayin psikolojik boyutu icin yardim alin.

Bende öyleydim gece 12de makarna pizza krep yapan biriydim bununla da kalmazdım üstüne birde tatlı yerdim :KK72:
Baktım gittikçe kilo alıyorum akşam canım birşey istediğinde kahve içmeye başladım. Acıktıkça kahve içtim bu biraz olsun yeme isteğimi bastırdı. Canım tatlı istediğinde tarçınlı süt kakaolu süt içtim.
Baya zorlandım ama artık yemiyorum geceleri. En fazla dondurma.
Şimdi oruç tutuyorum iftar sonrası bile geç saatlerde birşey yiyemiyorum canım istemiyor artık:)
Birde akşam mekik çek koşu yap kendini yoracak sporlar yap o yorgunlukla uyuyorsun zaten:)
meg sorun akşam değil zaten
gece lanet ettim artık kendime
saat 11 12 gibi yatıyorum
gece 2 3 gibi bir anda uyanıyorum ve mutfağa gözü kapalı gidiyorum yiyorum yiyorum yatıyorum
hani akşam uyumadan olan bir sorun değil

Muhtemelen gun icinde yedikleriniz sizi aciktiriyor. Onlari gözden geçirin. Ornegin aksam 10 civari zararsiz diye yediginiz koca bir meyve tabagi insulin direncinizi etkileyip gece uykunuzdan ac uyandirabilir. Once gunduz saglikli beslenmekle ise baslayin bence, en az 3 hafta duzene koyduktan sonra hala devam ederse olayin psikolojik boyutu icin yardim alin.
acıkma hissetmiyorum
saçma sapan bir alışkanlık
gece kalkıp tuvalete gitmek gibi bişey

Tattosum sorunun aclik degil zaten biliyorsun :KK66:
Özeline yazdim Canim orda sana yardimci olacaktir merih hanim :KK66:.

gece 2 3 gibi bir anda uyanıyorum ve mutfağa gözü kapalı gidiyorum yiyorum yiyorum yatıyorum
Benim bi komşum böyle gece yiyerek 117 kiloya kadar çıktı. Ama o gündüz çok dikkat ediyordu. Yazık gece yediğiyle alıyordu. Kocasu mutfak kapısını kilitliyordu artık her gece.. Çözüm oldu mu dersen, malesef. Eşinin unuttuğu oluyordu çünkü. Sonuö olarak Allah irade güç kuvvet versin

Benim bi komşum böyle gece yiyerek 117 kiloya kadar çıktı. Ama o gündüz çok dikkat ediyordu. Yazık gece yediğiyle alıyordu. Kocasu mutfak kapısını kilitliyordu artık her gece.. Çözüm oldu mu dersen, malesef. Eşinin unuttuğu oluyordu çünkü. Sonuö olarak Allah irade güç kuvvet versin
yakında benimde olacağım o
çok sinirim bozuluyor ya
gece yediğimi sabah ki mide ağrımdan anlıyorum

Canim kendine aci
Bak resmen carpi iki olmussun
Ben hamile olmama ragmen gece birsey yemiyorum cok cok zararli cunku
Ne guzel eskiden incecikmissin
Acikiyorsan ve kendini tutamiyorsan yogurdun icine limon ve pul biber koyup karistir ye bari sen uyurken yaglarini yaksin hem de seni tok tutsun

Aa uyurgezerlik gibi :KK57:
Bi doktora danışabilirsin bunu

Ben gece yemeye alismadim hic. Bide hamileyim kalkip da yemedim yani alismadim usenirim bence gece yemeyi kesşen daha iyi olur :)

Canim kendine aci
Bak resmen carpi iki olmussun
Ben hamile olmama ragmen gece birsey yemiyorum cok cok zararli cunku
Ne guzel eskiden incecikmissin
Acikiyorsan ve kendini tutamiyorsan yogurdun icine limon ve pul biber koyup karistir ye bari sen uyurken yaglarini yaksin hem de seni tok tutsun
acıkmıyorum ben rutine bağlamışım gözüm kapalı gidiyorum offf

Ben gece yemeye alismadim hic. Bide hamileyim kalkip da yemedim yani alismadim usenirim bence gece yemeyi kesşen daha iyi olur :)
kesemiyorum işte kesebilsem sorun yok
tamamen istem dışı bişey oldu bende
gitcem artık psikiyatriye

acıkma hissetmiyorum
saçma sapan bir alışkanlık
gece kalkıp tuvalete gitmek gibi bişey
bence sen yine de benim tavsiyemi dinle. Vucut seni uyandiriyor belli ki. Bunun biyolojik yönünü ekarte etmeden alışkanlık yada psikolojik bozukluk demek dogru olmaz. Doktora gitsen aynisini söyleyecek

bence sen yine de benim tavsiyemi dinle. Vucut seni uyandiriyor belli ki. Bunun biyolojik yönünü ekarte etmeden alışkanlık yada psikolojik bozukluk demek dogru olmaz. Doktora gitsen aynisini söyleyecek
offff daraldım artık
kendimle kavga etmekten kendimi aşağılamaktan

Evet sevgili hanımlar

başlıktanda anlaşılacağı gibi gece yeme alışkanlığım var son 2 senedir
öyle böyle bir atıştırma değil bariz en kalorili ne varsa onları yiyorum ve yatıyorum:kk77:
bunları yaparkende uyuyor oluyorum ya çoğu zaman bir gün boğulmassam iyidir:KK70:
netten araştırdığım kadarıyla olayın psikolojik olduğu yazıyor.
çok stresli bir yaşantım var kendimle bile anlaşamıyorum.
çok fazla kilo aldım 4 yıl önce 45 kiloydum şu anda 73 kiloyum
mutsuzum,umutsuzum iyi hissetmiyorum.
her sabah şiddetli mide ağrısı ve bulantılarıyla uyanıyorum.
ne yapmam gerekiyor nereye gitmem gerekiyor.
bu kısır döngüden bir türlü kurtaramıyorum kendimi
yardımcı olun lütfen...

eskiden bende de vardı 5-6 sene önce ben kalkıp hep patates kızartıyordum, kendiliğinden geçti ama sıkıntılı bir durum ya

eskiden bende de vardı 5-6 sene önce ben kalkıp hep patates kızartıyordum, kendiliğinden geçti ama sıkıntılı bir durum ya
ben özel bişey yapmıyorum
mesela tatlı yediğimde 1 tanesi keser beni ama gece 5-6 tane yiyebiliyorum

Ruhsal bir durum sanırım sizinki, acıkmadığınız halde yediğinize göre.
Ben üşenirim o saatte vallahi, en büyük güzellik günahıdır ayrıca gece atıştırmak. İradeye hakim olmak lazım, mide kazınsa da akşam saat 7-8'den sonra yenmemeli.

X