• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gece yeme sendromumu yeniyorum zayıflıyorum.

baby ler cok yorgunumm hemen yatıcam pestılım cıktı bugun hemen yatak benı bekler cok opuyom sızzııı

Iyi geceler canım... ben maalesef 6 kayısı yedim. 7 den sonra. insallah yarın yaparim.
Bu saatten sonra yemem tabiki

günaydınnnn kızlar sabah haslanmıs yumurta ve kahvemi ictim aksam cok zorlandım bisiyler yememek için 12 gibi uyanmısım aclıktan canım buz gibi portakal istedi ama yemedim cok zorlandım ama yemedimm:) regliden mi bilmiyom ama kilomda fazla çıktı :26:

günaydınnnn kızlar sabah haslanmıs yumurta ve kahvemi ictim aksam cok zorlandım bisiyler yememek için 12 gibi uyanmısım aclıktan canım buz gibi portakal istedi ama yemedim cok zorlandım ama yemedimm:) regliden mi bilmiyom ama kilomda fazla çıktı :26:

Günaydinn canimm
reglin varsa yada gelcekse ozaman fazla cikarsin normaldirr :)

Sabah kahvaltim
1dilim ekmek
yarim domates
1tane biber
1dilim peynir

öglenn
firinda tavuk
2yemek kacigi pilav

aksam bilmiyorum daha

2litre su
1saat spor

Günaydın günaydın günaydın
Bugün daha iyiyim.
Sabah menü
1 kuru incir 1kayisi 60,kl
1,5 dilim çavdar ekmeği 90 kl
2 zeytin 20 kl
Bir parça peyniri 100 kl

Bravo sana. Canımbende regl iken başladım gün içinde incir kayısı ye canın tatlı isterse. gecede ballı süt iç ama meyve dahi yeme. Çünkü biz alışkanlığımızi yenmeliyiz. Kilon normale dönecek sen hiç bozmadan devam et haftaya bugun 70 altını görürsün bence :))

Bravo sana. Canımbende regl iken başladım gün içinde incir kayısı ye canın tatlı isterse. gecede ballı süt iç ama meyve dahi yeme. Çünkü biz alışkanlığımızi yenmeliyiz. Kilon normale dönecek sen hiç bozmadan devam et haftaya bugun 70 altını görürsün bence :))

insallah canım insalllah dün çok güzel bi ayakkabı gördüm haftaya 69 olunca onu alcam ödül olarak kendime :31:

bu hafta saclarımı kestirip boyatıcam ödül olarak ve her hafta kendme bi hediye alcam 69 da ise o ayakkabıyı alcammmm:52:

Günaydın günaydın günaydın
Bugün daha iyiyim.
Sabah menü
1 kuru incir 1kayisi 60,kl
1,5 dilim çavdar ekmeği 90 kl
2 zeytin 20 kl
Bir parça peyniri 100 kl

Ara yok :)))

öğle

2 tabak lahana çorbası 200 kl

Son düzenleme:
Makeup nasil oldun

pestıl gıbıyım cok yogun gecıyo 2 gundur suan cok acım eve geldım dunden hazırladıgım karnıbahar ve az yogurt bıde elma yıdım suan cok acım ama dayanıcam artık yatmadan sut ıcerım hepsı bu zorlanmaya basladım ama kusum aksamları eve gelırken baya bı hayallenıyomm boyle koca bı ekmek arası mamalar dusunuyom ama yok eve gelıncede kos kos oturuyom ama zor tutuyom kendımıı

pestıl gıbıyım cok yogun gecıyo 2 gundur suan cok acım eve geldım dunden hazırladıgım karnıbahar ve az yogurt bıde elma yıdım suan cok acım ama dayanıcam artık yatmadan sut ıcerım hepsı bu zorlanmaya basladım ama kusum aksamları eve gelırken baya bı hayallenıyomm boyle koca bı ekmek arası mamalar dusunuyom ama yok eve gelıncede kos kos oturuyom ama zor tutuyom kendımıı

Bir süre sonra geçiyor o aklından geçenleri gündüz ye tatlim. Dayan birazcık daha sabir

Günaydın :)) Mutlu güzelliklerle dolu bol kilo vermeli bir gün diliyorum.

Dün akşam 19.00 dan sonra bir şey yemedim. gece 02.00 yatmış olmama rağmen. çok acıktım gece... Erken yatmalıydım hakettim:))

Sabah

2 dilim çavdar ekmeği 150 kl.
1 yumurta 80 kl.
15 gr. çilek reçeli 45 kl. :(( 1 tatlı kaşığı
15 gr. kayısı reçeli 40 kl. :(( 1 tatlı kaşığı
dil peyniri 150 kl.
4 zeytin 40 kl.
Toplam 505 kl.

Sabah kahvaltıya davetli idim. Biraz fazlamı oldu ? Bilemedim. Ceza olarak Ara ve Öğle yok. 15 :00 gibi meyve yerim...

Günaydın :)) Mutlu güzelliklerle dolu bol kilo vermeli bir gün diliyorum.

Dün akşam 19.00 dan sonra bir şey yemedim. gece 02.00 yatmış olmama rağmen. çok acıktım gece... Erken yatmalıydım hakettim:))

Sabah

2 dilim çavdar ekmeği 150 kl.
1 yumurta 80 kl.
15 gr. çilek reçeli 45 kl. :(( 1 tatlı kaşığı
15 gr. kayısı reçeli 40 kl. :(( 1 tatlı kaşığı
dil peyniri 150 kl.
4 zeytin 40 kl.
Toplam 505 kl.

Sabah kahvaltıya davetli idim. Biraz fazlamı oldu ? Bilemedim. Ceza olarak Ara ve Öğle yok. 15 :00 gibi meyve yerim...

Bence fazla olmamis canimm zaten sabah yemissin erir onlar aksama kadar:):)
Afferimmm aksam yememissinn
ben gece cikolata yedimmm regelim geldi de :(:(
Ama bugün yemicemmm
canim tartida regl günleri fazlami cikinir

Sabah
1dilim ekmek
yarim domates
1dilim peynir
5tane zeytin

öglen
2kacik bulgur pilavi
fasülye ve tursu