Bebek değil cnm 10 yaşında oğlum :)Bizdede öyle oluyor. Bebegin kac aylik?
Öyle evet önemli. Sabah sabahda hiç güzel olmuyor.İlla gecenin bi yarısını beklemene gerek aksamda olur sabah ise gitmedende sana ne zaman uygunsa istiyorum dediğin için söylüyorum bide erkekler için önemli bi mevzu
Öyle evet önemli. Sabah sabahda hiç güzel olmuyor.
Haklisinda esinle aranda sorun yaratabilir bu mesele erteleyebilecegin isler mutlaka vardırÖyle evet önemli. Sabah sabahda hiç güzel olmuyor.
Çocuk uyuyunca tek yol.Ben de hep merak ederim aklı başında çocuk varken evde , eşler cinselliği yatma vakti gelip herkes odasına çekilmeden nasıl yaşayabilir nasıl fırsat bulabilirler çocuğa çaktırmadan
Ben çalışırken daha az yoruluyordum valla. Ev daha zormuşAy ben bebek sandım. Benimki 8.y aylık ben de aynı yorgun düşüyorum. On yaşında çocuk senin arkanı bile toplar. Ben bir de çalışıyorum
Okula gidiyrdr o zamn olabilr küçkse çizgi flm açılıp önne yiyck verilr çock dalar sen işine bakrsn 30 saat srmz yani sanrımBen de hep merak ederim aklı başında çocuk varken evde , eşler cinselliği yatma vakti gelip herkes odasına çekilmeden nasıl yaşayabilir nasıl fırsat bulabilirler çocuğa çaktırmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?