Bebek değil cnm 10 yaşında oğlum :)
sırf bu söylediğin şey yüzünden çocuk yapma düşüncesinden soğudum valla bende nasıl olur diye düşünüyorum . küçükken annemle babamın sesini duyardım bazen tam bir felaket vallakahve için akşamları duble türk kahvesi, ben her akşam içerim
bu arada büyük çocukla rahat olunuyor mu bunu biz de çok merak ediyoruz, bizimki henüz küçük 9 buçukta kütük gibi uyuyor, ört kapısını bak keyfineama büyüyünce erken de yatmaz bu veletler, hele yazın falan gece yarılarına kadar oturanları biliyorum, saftirik de değiller ki anlarlar sankim ay daraldım düşününce
Kızlar cinsellikten konu acamadim buraya açmak zorunda kaldım. Başlık gibi işte. Ev işleri yemek bulaşık çocuk derken çok yorgun düşüyorum. Çok istekli olmama rağmen beraber olamiyoruz çoğu zaman. Ben daha erken yatağa gidip uyuyorum. Çözüm bulamadım epeydir. Varmı buna benzer sorunu olan ?
Uyumazlar sabaha kadar otururlar öğlene kadar yatarlar ama iş işten geçmiş olurkahve için akşamları duble türk kahvesi, ben her akşam içerim
bu arada büyük çocukla rahat olunuyor mu bunu biz de çok merak ediyoruz, bizimki henüz küçük 9 buçukta kütük gibi uyuyor, ört kapısını bak keyfineama büyüyünce erken de yatmaz bu veletler, hele yazın falan gece yarılarına kadar oturanları biliyorum, saftirik de değiller ki anlarlar sankim ay daraldım düşününce
sırf bu söylediğin şey yüzünden çocuk yapma düşüncesinden soğudum valla bende nasıl olur diye düşünüyorum . küçükken annemle babamın sesini duyardım bazen tam bir felaket valla. konu sahibi soruna gelince bu kadarda kendini harab etme ev işi diye ayrıca çocugununda yaşı büyük bebek değilki öyle yormaz seni sonuç olarak bir gün ev işi yap bir gün yapma bu kadar basit bence
Benim oğlan 6 yaşında. Geçen gün odanın kapısını kilitlemistik Allahtan pat diye girmeye kalktı. Uyanmış gecenin bir yarısı. Kapıyı alamayınca da dan dan vurmaya başladıkahve için akşamları duble türk kahvesi, ben her akşam içerim
Uyumazlar sabaha kadar otururlar öğlene kadar yatarlar ama iş işten geçmiş olur
Kalırsın bir başına makus talihinle başbaşa
duymak çok kötü birşey ben sana söyliyim canımhiç duymadım ama duyulma fobim vareve bazen ailelerimizden biri gelir bir süre kalır, o süre boyunca kardeş kardeş yatarız, öpüşmeye korkarım duyulur diye, e bu çocuk büyüyecek 15-16 yaşına gelecek nasıl olacak bu işler
Benim oğlan 6 yaşında. Geçen gün odanın kapısını kilitlemistik Allahtan pat diye girmeye kalktı. Uyanmış gecenin bir yarısı. Kapıyı alamayınca da dan dan vurmaya başladıtoparlanıp açana kadar evi başımıza yikacakti kerata
duymak çok kötü birşey ben sana söyliyim canımonun dışında daha geçen akşam sevgilimle bu konudan bahsettik yatılı misafir hiç sevmem dedim oda bende aynen aşkım dio . nasıl sevişilir nasıl duş alınır valla hayatım dedim ay duyarlar filan rezil oluruz dedik
bi arkadaşım kayınvalidesiyle yaşıyor canım . nasıl yapıyorsunuz allah aşkına dedim oda çok kolay dedi adama iyice daha çok sarılıyorum kaynanaya nisbet bak oğlun benden vazgeçemiyor diye nispet yapıyormuş duyarsa duysunmuş öyle diyormillet küçücük evde kayınvalideyle falan yaşıyor nasıl yapıyorlar acaba, biz şimdiden büyümemiş çocukların derdindeyiz
olmuyor evde biri varken ya, bize gelen de 1 hafta kalıyor, giderlerken kimsenin arkasından üzülmüyorum bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?