Valla sorma bende düşünüyorum hep o yaşlarını. Bi çaresini bulucaz artıkAyyy kabusum, tam vaktini bulmuş afacanbizimki bebekken bikaç kere uyanıp ağlamıştı ama büyüdükten sonra basılmadık hiç (yaş 4.5) kalkıp yanımıza gelmeye de bayılır, ama sabaha karşı geliyor genelde hem kapıyı geç açsak da anlamazlar bu yaşta, bi 10 sene sonra işler zorlaşacak
bi arkadaşım kayınvalidesiyle yaşıyor canım . nasıl yapıyorsunuz allah aşkına dedim oda çok kolay dedi adama iyice daha çok sarılıyorum kaynanaya nisbet bak oğlun benden vazgeçemiyor diye nispet yapıyormuş duyarsa duysunmuş öyle diyor
Valla sorma bende düşünüyorum hep o yaşlarını. Bi çaresini bulucaz artık
aman ben bılmem onunki kesin düşmüyordursenin arkadaş aşmış bu mevzularıhadi duyması ihtimalini geçtim tam mevzunun ortasında evden bir ses gelse, biri tuvalete falan kalksa düşmez mi ki o libido
Kocan hep sanami uyuyo bu konuda o istedigi zaman olmuyomu????
Zorla yaparsa tecavuz olur kocasi yanasmiyomu hic totosunu dönup yatıyomu hep bu ablaistemediginde olmasine tecavuz deniyor kiz
Ay iyki kilitlemissiniz çocuğun psikolojisi altüst olurdu valla canım kıyamam daha 6 yaşında. Ben de eskiden lisede falan hep duyardım annemle babamı kapı bile aralık olurdu düşüncesizler..Benim oğlan 6 yaşında. Geçen gün odanın kapısını kilitlemistik Allahtan pat diye girmeye kalktı. Uyanmış gecenin bir yarısı. Kapıyı alamayınca da dan dan vurmaya başladıtoparlanıp açana kadar evi başımıza yikacakti kerata
ooo büyük sorun.evliliğinde sorunlar baslar cnm.gündüz evdeysen işleri yap cocugunla uyu kocan gelene kadar sonra onunla ilgilen cocuk bahane etme malesef kadınların yükü daha fazla.arada gündüzleri esine aşk dolu cinsel içerikli msj at işe yarıoKızlar cinsellikten konu acamadim buraya açmak zorunda kaldım. Başlık gibi işte. Ev işleri yemek bulaşık çocuk derken çok yorgun düşüyorum. Çok istekli olmama rağmen beraber olamiyoruz çoğu zaman. Ben daha erken yatağa gidip uyuyorum. Çözüm bulamadım epeydir. Varmı buna benzer sorunu olan ?
Ev işleriyle kendinizi harap etmeyin, ev işlerini erteleyin. Yoksa yarın bir gün buraya "kocaman beni aldatıyormuş" diye konu başlığı açmak zorunda kalabilirsiniz.Kızlar cinsellikten konu acamadim buraya açmak zorunda kaldım. Başlık gibi işte. Ev işleri yemek bulaşık çocuk derken çok yorgun düşüyorum. Çok istekli olmama rağmen beraber olamiyoruz çoğu zaman. Ben daha erken yatağa gidip uyuyorum. Çözüm bulamadım epeydir. Varmı buna benzer sorunu olan ?
biraz abartıyorsun gıbı geldı bana yada gercekten değerlerın dusuk, çoçuk kucuk degıl dıgerlerıde gunluk ıs ne kadar yorabılır, buyuk temızlıkler harıc .Kızlar cinsellikten konu acamadim buraya açmak zorunda kaldım. Başlık gibi işte. Ev işleri yemek bulaşık çocuk derken çok yorgun düşüyorum. Çok istekli olmama rağmen beraber olamiyoruz çoğu zaman. Ben daha erken yatağa gidip uyuyorum. Çözüm bulamadım epeydir. Varmı buna benzer sorunu olan ?
Depresyondan önce bence bi kan tahlillerini yaptırsın konu sahibi, vitamin kan değerleri düşük olabilir. Bu kadar yorgunluk normal değil sanki.Çocuğun 10 yaşındaysa sana ne gibi bir yorgunluk sebebi oluyor ki onu çözemedim... Sizinle yiyip içer sizinle yıkanır çamaşırı odasını kendi toplaması gerekir. vs vs. Neyse bence bi doktora görün ben erken uyumaya başladığımda anlarımki içten içe bir sıkıntım var ve depresif bir hale bürünmüşüm konular çözülünce enerjim geri gelir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?