Gece yorgun düşüyorum :(

Valla sorma bende düşünüyorum hep o yaşlarını. Bi çaresini bulucaz artık

senin arkadaş aşmış bu mevzuları hadi duyması ihtimalini geçtim tam mevzunun ortasında evden bir ses gelse, biri tuvalete falan kalksa düşmez mi ki o libido

Yormayin arkadasim kendiniz o kadar birak evin bal dok yala olmasi gozun gonlun bal dok yala olsun

senin arkadaş aşmış bu mevzuları hadi duyması ihtimalini geçtim tam mevzunun ortasında evden bir ses gelse, biri tuvalete falan kalksa düşmez mi ki o libido
aman ben bılmem onunki kesin düşmüyordur

Çocuk büyükmüş, o sizi yormuyordur herhalde ama onun da anlaması muhtemel, pfff zor iş.
Ben hiç düşünmedimdi, bu bebekler büyüyecek, büyüyünce biz nasıl şaapacaz diye
Benimkiler daha 2yaşında,Allahtan erkenden yatar yavrucaklarım, vaktimiz bol.
Ama yalan yok, insanda enerji kalmıyor, bende de var biraz performans düşüklüğü
Ne yiyip içsem de eski formuma dönsem diye düşünmedim değil, dur konuyu takip edeyim

Ay iyki kilitlemissiniz çocuğun psikolojisi altüst olurdu valla canım kıyamam daha 6 yaşında. Ben de eskiden lisede falan hep duyardım annemle babamı kapı bile aralık olurdu düşüncesizler..

Kocan bu durumdan rahatsızsa sana yardım etsin ev işlerinde madem. İki taraf da mutlu olsun.

ooo büyük sorun.evliliğinde sorunlar baslar cnm.gündüz evdeysen işleri yap cocugunla uyu kocan gelene kadar sonra onunla ilgilen cocuk bahane etme malesef kadınların yükü daha fazla.arada gündüzleri esine aşk dolu cinsel içerikli msj at işe yarıo

Ev işleriyle kendinizi harap etmeyin, ev işlerini erteleyin. Yoksa yarın bir gün buraya "kocaman beni aldatıyormuş" diye konu başlığı açmak zorunda kalabilirsiniz.

Eğer çalışmıyorsanız ve 10 yaşındaysa oğlun,bu kadar yorgun düşecek kadar ne yapabilirsin ki.ev işlerini abartma.bu evlilikte önemli bir mevzu .ben de çalışıyorum,gecen seneye kadar oglum hiçbir gece uyumazdi.hergun gece 2-3 saatlik uykuyla giderdim okula ve eve gelir gelmez oglumla ugrasirdim.gun boyu ağlayan birşey isteyen bir çocuk.esimle nöbetleşe ilgilenerek ev işlerini yetiştirmeye ve kızımın odevleriyle ilgilenmeye çalışırdık.uykusuzluktan bayilacak gibi olurdum ve dinlenme sıfırdi diyebilirim.o durumda bile bir şekilde cinsel hayat bir şekilde yürüyordu diyebilirim.cjnsrllik evlilikte şart olan ve evliliği surduren birşey diye dusunuyorum

biraz abartıyorsun gıbı geldı bana yada gercekten değerlerın dusuk, çoçuk kucuk degıl dıgerlerıde gunluk ıs ne kadar yorabılır, buyuk temızlıkler harıc .

eşiniz biraz ev işlerinde yardımcı olsun. çocuğunuz okula gidince biraz uyuyabilirsiniz herhalde tün gün iş yapacak değilsiniz benim de 2 yaşında kızım var oda ne zaman düşünsek bi ağlar felan sonra uyutmaya felan çalış

Çocuğun 10 yaşındaysa sana ne gibi bir yorgunluk sebebi oluyor ki onu çözemedim... Sizinle yiyip içer sizinle yıkanır çamaşırı odasını kendi toplaması gerekir. vs vs. Neyse bence bi doktora görün ben erken uyumaya başladığımda anlarımki içten içe bir sıkıntım var ve depresif bir hale bürünmüşüm konular çözülünce enerjim geri gelir.

Depresyondan önce bence bi kan tahlillerini yaptırsın konu sahibi, vitamin kan değerleri düşük olabilir. Bu kadar yorgunluk normal değil sanki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…