• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçecek bu günler de geçecek,ne olur sabret!

Aileniz evlenmenize karşı ama bebeğinize birşey demiyor doğru mu anladım ?
Nasıl karşı olabilir ki ortada bebek varken diğer tarafın ailesi bu bebeği bilmiyor mu?
Bence Size anlatılmayan birşeyler var ya adam boşanmamıştı ya da farklı bişey çözemedim..
Bebeği aldırmak hiç düşünmedim, dogur bakarız burda hepimiz diyorlar.

O kizla arasında resmi evlilik yok.
Yani imzayla olanbi evlilikleri olmamis zaten hiç.
Kız tarafının abileri kendi abileri herkes karşı bize şuanda evlenmemiz resmi olarak imkansız.evet şuan ailemle kalıyorum elden gelen bişey yok.
Kadinla resmiyette evlenmediyse ayni zamanda bosanmamis da oluyor.Kadin evden de gitmemis.Siz kuma gibi biseysiniz bu durumda.Sizle de nikahi yok zaten :confused:

İyi anladım da sevgilinle niye yaşamıyorsun o Zaman ?adam birlikte yaşayacağınız bir ev tutmadı mı ?adam nerde kalıyor ailesinin yanında mı ?
Kendi evinde. Ben onun memleketine gitsem orda guvenligim olmaz ki. Başka şehirde çıkma izni yok sevgilimin. Hergun imza atması gerekiyor yaşadığı sehirde

Ben olayı tamamen kavradım.doğulu bazı ailelerde resmi nikah kıyma geregi dıymuyorlar ama dini şekilde evliler ve bu yeterli geliyor, Adam aslında evli ve muhtemelen çocuklu ama resmi nikahı kıymadıgı için siz bekar olarak kabul ediyorsunuz..Bu ailelerde boşanma diye birşey söz konusu bile değildir.. Kuma olarak kabul edersen seni kabul ederler bilgine.. Ayrıca adamın resmi nikahı yok zaten seni çok istese hamile halinle ortada bırakmaz basar nikahı..Ama sana resmi nikahta kıysa diğer kadınla kuma olarak yaşayacagın aşikar benden söylemesi..

Biz sevsik yuva yikmadim diyosun ama 2. Kadinlarin hepsi seviyor zaten o yuzden 2. Kadin oluyorlar.
Bu adam seni seviyordu niye koruyup kollayamadi nilahidabyokmus niye nikah yapmadi ustune bir de hamilesiniz mubarrk gunde kalp kirmak istemem hakkiniz da hayirlisi

Bebeği aldırmak hiç düşünmedim, dogur bakarız burda hepimiz diyorlar.
Aldırmayın tabi ki yazık bebeğinizin suçu ne..
Anlamadığım evliliğe iZin vermiyorlar ama ondan olan bir bebeği kabullenmişler burası garip geldi sadece

Bu gerizekalı herif resmen senin hayatını karartmış.. ya kız yurtdışından gelmiş bilmiyor senin aileni, sen biliyorsun kızın niye hayatıyla oynuyorsun.. bi de hamile bırakıyorsun.. bence aileni dinle! Ya da o da seninle yurtdışına gelsin..

Kendi evinde. Ben onun memleketine gitsem orda guvenligim olmaz ki. Başka şehirde çıkma izni yok sevgilimin. Hergun imza atması gerekiyor yaşadığı sehirde
Aaa niye ki Adamın yurt dışı çıkma izni mi yok ?başka şehire gidemez mi ?bence bu sallıyor sana .ne kadardır tanıyorsun ?

Bu gerizekalı herif resmen senin hayatını karartmış.. ya kız yurtdışından gelmiş bilmiyor senin aileni, sen biliyorsun kızın niye hayatıyla oynuyorsun.. bi de hamile bırakıyorsun.. bence aileni dinle! Ya da o da seninle yurtdışına gelsin..
Benimle gelmesi imkansız zaten olmaz onun bir suçtan dolayı hep imza atması lazım yaşadığı sehirde

Bebek olayini fazla konuşmak istemiyorum aslında. Kader. Oldu.
Bebeğim herşeyim. Evlenemesem bile..

bakalım bebek de büyüyünce böyle düşünecek mi
böyle bir ortama nasıl düşüncesizce çocuk yapılır aklım almıyor
çocuk sahibi olacak kadar cesaretli çift bir resmi nikah yapmıyor
çelişkiye bak

adam bir de sabıkalı
Allah bilir hangi suçtan
Allah o bebeğin yardımcısıolsun

Benimle gelmesi imkansız zaten olmaz onun bir suçtan dolayı hep imza atması lazım yaşadığı sehirde
Adam gelemez sen kalamazsın ortada bebek böyle sorumsuzluk görmedim. Olan o bebeğe oluyor yazık ya. Gerçekten inanıyor musunuz bu adamın dediklerine? İmza atması gerekiyorsa şartlı tahliyesi filan mı var adamın suçlu yani bildiğin ne idüğü belirsiz bir adamla hayatının içine çok güzel etmişsiniz tebrik ederim :KK67:

Boşandığı kesin tabiki biliyorum. Orada güvende hissetmedim kendimi. Evlilik zor görünüyor. Ne onun ne benim aile istiyor. Evlensek yani kan çıkacak! Öyle arada bir hayat...

Vay arkadaş herif şu şartlarda başka kadını hamile bırakmaya cesaret etmiş.
Ama ailesine karşı çıkıp gizlice sana nikah kıyamıyor demek!
Çok imrendim bu aşka doğrusu..
Yiğit adammış!

Vay arkadaş herif şu şartlarda başka kadını hamile bırakmaya cesaret etmiş.
Ama ailesine karşı çıkıp gizlice sana nikah kıyamıyor demek!
Çok imrendim bu aşka doğrusu..
Yiğit adammış!
Gizlice yapmanin ne önemi varki
Ben kendimi suçlu görmüyorum açık açık evlenmeyi tercih ederim

O kizla arasında resmi evlilik yok.
Yani imzayla olanbi evlilikleri olmamis zaten hiç.
Kız tarafının abileri kendi abileri herkes karşı bize şuanda evlenmemiz resmi olarak imkansız.evet şuan ailemle kalıyorum elden gelen bişey yok.

nerden buldunuz bunu yahu.. nikahsız yaşıyor karım diyor.. e kadın gitmemiş hala aynı evde aynı şekilde nikahsız yaşıyorlar..
hemde sabıkalı..aileniz haklı ama size birşey diyeyim adamın sizinle evlenmek gibi bir derdi olsa komşu şehire gelirdi ssbahtan nikahı kıyar döner imzasını atardı.
kusura bakmayın ama fena kandırılmışsınız.. bebek kaç aylık?

Gizlice yapmanin ne önemi varki
Ben kendimi suçlu görmüyorum açık açık evlenmeyi tercih ederim

Hiç önemi yok canım.
Bebeni doğur öyle nikahsız..
Ailesi babalık yapmasına da izin vermez bence.
Gizlice çocuğa soyadını da vermesin anlamı yok.

Yaş kaç merak ettim harbiden.

Allah yavrucağın yardımcısı olsun.

Back
X