• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geçecek bu günler de geçecek,ne olur sabret!

adam onların adetine göre hala evli demek istiyor
ve adam belki de o kadınla hala fiziksel olarak birlikte
siz de bunu kabullenmişsiniz çift kadın bir sizden çocuk bir ondan çocuk
yetişkinler keyifte olan çocuklara olur...
Ondan çocuğu yok hayır. Olamazda .
Bir hayatlari yok beraber. Ben yabancı degilim bu adama tanıyorum siz öyle bir konuşuyor sunuz ki kirk kat yabancı tanımıyorum adamı sanki

Olamazda .
Bir hayatlari yok beraber. Ben yabancı degilim bu adama tanıyorum siz öyle bir konuşuyor sunuz ki kirk kat yabancı tanımıyorum adamı sanki

adamın yanında mısınız hayır
aynı evde yaşıyorlar mı evet
onlara göre evliler mi evet
bu adam sizi iyi kafalamış belli
o kadar iyi tanıyorsunuz ki daha gelecekte sizin yanınızda olur mu olmaz mı ondan bile emin değilsiniz

adamın yanında mısınız hayır
aynı evde yaşıyorlar mı evet
onlara göre evliler mi evet
bu adam sizi iyi kafalamış belli
o kadar iyi tanıyorsunuz ki daha gelecekte sizin yanınızda olur mu olmaz mı ondan bile emin değilsiniz
Aynı evde değiller , kız sevgilimin ailesiyle yaşıyor hala. Ama sevgilm kendi evinde ayri

Onu Allah bilir. O kızı kendi secmedi. Mecbur bırakıldı. Beni kendi tercihi ile secdi. Benim değil kızın yaptığı hata bana göre. Bizim geleceğimiz kapanıyor böyle bir saçmalık mecburiyet olan bir şeyden

Evlilik disi cocuk dogurursun anlarim. Zaten ailen arkandaymis . Bu cok iyi.

Yalniz adam onunla evlenme secenegini kullandigi gibi seninle de evlenmeme secenegini kullaniyor. Secilen presenses moduna girmeden once gozunu ac biraz.

Benim karşı komsumun buna benzer bisi başına geldi esi aile zoruyla amcasinin kızıyla evlendirmis bunlarda birlikte olmuşlar falan kız hamile kalmış ama amca kızı gururlu davranip gitmiş bu kadın gelmiş yerine ama aile ne eziyetler etmis halada ediolar sonuçta kadın nikahı kiydirmis ama amca kızı pes ettiği için sizinki pes edecege benzemio ama az öncede soledim sevgilinize güvenipte çocuğu göstermek için memleketine gitmeyin bunların kafalarında kadın sadece tasiyici anne ama çocuk onların alırlar cocugunuzu sakın ola guvenmeyin benden solemesi

Boşandığı kesin tabiki biliyorum. Orada güvende hissetmedim kendimi. Evlilik zor görünüyor. Ne onun ne benim aile istiyor. Evlensek yani kan çıkacak! Öyle arada bir hayat...
sacma basarim nikahi kime ne bu nikahli digeri imam nikahli karim olur madem gitmiyor

Vallahi ailesi kabul etse sanki kuma gibi gidip imam nikahı ile oturacaksınız gibi geliyor bana. Bu arada neden imza atması lazım, ailen mafya buldun diyorsa, vardır bir bildikleri, nedir karıştığı suç?
Oralara girmek istemiyorum. Ben sadece resmi nikahla, ve düğünle .. başka bişey olamaz.

En azından resmi nikah yapın gizliden.. bebek doğunca gerekirse boşanırsınız..

O kızı kendi secmedi. Mecbur bırakıldı. Beni kendi tercihi ile secdi. Benim değil kızın yaptığı hata bana göre. Bizim geleceğimiz kapanıyor böyle bir saçmalık mecburiyet olan bir şeyden

Diğer kadınla empati kurmanızı beklemiyorum ama o kızın da bir suçu yok. Siz nasıl kendi geleceğinizi düşünüyorsanız o kız da kendini düşünüyor doğal olarak. Üstelik bu kadar gelenek, görenek ve yanlış öğrenilmişliklerin içinde başka da bir seçeneği yok gibi görünüyor. Siz tüm bunları olaylar bu noktaya gelmeden başta göz önünde bulundurmalıydınız. Bu noktadan sonra birilerini suçlamaya ve yakınmaya hakkınız yok bence. Bu noktada size karşı sorumluluğu olan tek kişi erkek arkadaşınızdır.

Bence bebek olmadan gidin ikiniz nikahınızı kıyın.Nasıl olsa uzun ve kısa vadede diğer sorunlarla mecbur uğraşıcaksınız.Akıl vereyim yol göstereyim isterdim ama senin işin banada çok zor göründü.Allah yardımcın olsun.

Oralara girmek istemiyorum. Ben sadece resmi nikahla, ve düğünle .. başka bişey olamaz.
Ben Avrupadan gelenlerde hafif bir naiflik olduğunu düşünüyorum, İngiliz ailenin üç kuşaktır kentli olan kızı Sarah 'ın tatile geldiği Türkiye de bir garsona aşık olması gibi ilginç bir hikayeniz ve geleceginizin olduğunu düşünmeniz gibi saçma bir paradoksunuz var.

Bebek için.. nikahız bi ailenin çocuğu olmak istemezdim şahsen..
Ama adam sabıkalı ne olduğu muallak..
Öyle bi babası olacağına hiç tanımaması daha normal bence..
Zaten adamın ilk eşi bırakmıyor öyle bi ortamda çocuk nasıl sağlıklı olsun...
Bence en iyisi uzakta olmak...

Adam sabikali olmasaydi nokahlanin derdim. Sabikali birisi icin nikahlanmak kendini tehlikeye atmaktir. Aileniz hakli. Resmi nikahi olmasa da birisiyle birliktelik yasayan birisine guvenmek hata. o kisinjn sorumlulugunu almayan sizin sorumlulugunuzu hic almaz. Ustelik ssbikali. Bence ailenizi dinleyin. Bu adamla da baginizi kesin.

Back
X