Geçecek deyin teselliye ihtiyacım var . Anne olmak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hepsini yaşadım 5. tüp bebekte geldi oğlum 35 bitmesine az zaman kala hep hayalimdi ama bir anda hayatım altüst oldu sanki. 11 sene rahatlığa alışmışız eşimle aynı kampüste çalışıyoruz beraber gidip geliyorduk işten çıktık mı bugün dışarda mı yesek sinemaya mı gitsek eve gelip ayağını uzatıp film izlemek istediğin yemekleri rahatça yapıp yemek, haftasonu hadi kahvaltya gidelim gezelim böyle bir hayat. Sonra ememeyen ağlayan bir bebek, uykusuzluk ben annemle bebekle salonda eşim yatak odasında. saçımı toplamaya zaman bulamamak, pijamalarla dolaşmak, acelece yemek yemek. Eylül ayı hava sıcak herkes gezerken eve kapanmak. Hayatım bitti demiştim hergün ağlıyordum. Sonra alıştık birbirimize annem 5 ayın sonunda gitti ek gıda macerası başladı stres sıkıntı ama onu da kotardık hala huysuzluğu oluyor ama uyku düzeni yeme düzeni var. ben yarım gün işe başladım bakıcımız var ve su akıp yolunu buluyor eşimle tam 9 ay hiçbir şekilde ilişkimiz olmadı daha yeni başladık. İnan hep böyle sürse kimse 2-3 çocuk yapmazdı al bebeğini çık 40 ın çıkmadı falan umursama o uyusun sen bir kahveni iç annene bırak kuaföre git arkadaşlarınla görüş eve kapanma
Allah bagislasin su anda nasil bebek emmesi vs yemesi yanindaha binduzene giriyomu hersey

Öncelikle Allah bağışlasın bebeğinizi güle güle büyütün. Yaklaşık 5 aylık bir miniş annesi olarak diyorum ki sizin gibi olan bir çok anne var ve kesinlikle çoğumuz aynı duygular içindeyiz veya içindeydik. Bir komşum demişti ki bebek evdeki fazladan bir kişiyi bile hisseder ve huysuzlanır. Kv. Görümce anne farketmez şu git gel kısmı bitsin anca öyle rahatlarsın. İlk 3 ay annenin yaka iğnesidir bebek seve seve yapışın bebeğinize sıcak da olsa terleseniz de sarılın. Çünkü zaman geçtikçe o sarmaş dolaş halinizden eser kalmayacak kucakta durmayacak elinizi tutmayacak yaş büyüdükçe uzaklaşacak da uzaklaşacak. Koskoca ömürde geri gelmeyecek bir 3 ay. Zor ama keyfini çıkarın. 40. Gün mucizevi falan değil umutla bekledik ama yok 😂 ama 3. Aydan sonra bambaşka bir şey oluyorlar sıkıntıları varsa da dünyaya ayak uydurmaya başlıyorlar. Ve insanın sevgisi katlanarak artıyor. Onun bağlılığı artıyor. Biz de sizin gibiydik eşimle olan her anımı özlüyorum halbuki nasıl da doya doya keyfini sürmüştük yine de arıyorum o günleri. Ama şimdi bebeğimin dünyadan bir haber olduğu o ilk 3 aylık halini de özlüyorum. Annelik en büyük delilik demişler doğru demişler. Bu arada bir yerde memenin kokusu ile amniyotik sıvının kokusunun benzediğini okumuştum. Bebeğiniz o yüzden de memeye yapışık durmak istiyor olabilir. Hiç bilmediği dünyada aşina olduğu tek şey sizsiniz. Sakın mahrum bırakmayın sakın şikayet etmeyin şükredin sabredin ve gelecek güzel günleri bekleyin 💕
Sabretmeye calısıyorumm ama çok bitkin düşüyorum
Bugun günde sadece 2 saat uyudu
4 saattir falan da ağlıyor
Susturucu gibi memeyi dayayınca susuyor ams o memede iken ben uyuyamıyorum :(
Çok zor sıcaklarda
Bir dakika bile bensiz durmuyo
İnsallah 3 ayda düzelir
Teşekkür ederim 🙏

Sabretmeye calısıyorumm ama çok bitkin düşüyorum
Bugun günde sadece 2 saat uyudu
4 saattir falan da ağlıyor
Susturucu gibi memeyi dayayınca susuyor ams o memede iken ben uyuyamıyorum :KK43:
Çok zor sıcaklarda
Bir dakika bile bensiz durmuyo
İnsallah 3 ayda düzelir
Teşekkür ederim 🙏
Çok haklısınız ve gerçekten çok da zor. Boşuna değil cennet annelerin ayakları altında. Gerçekten geçecek tün samimiyetimle söylüyorum hatta siz birkaç ay sonra burada çok daha farklı duygulardan bahsedeceksiniz. 💕

Biraz sabırla geçiyor . Benimde bebeğim kolikti. Gece gündüz ağlardı hep. Tavşan uykusu uyuyordu sanki. Hemen uyanıyordu . Ben Uykusuzluktan oturduğum yerde rüya görürdüm. Bi defa komşum halime acımış bebeği ver bir iki saat bakayım dinlen dedi. Ayakta duracak halim Yok güveniyordum da verdim. Uzandım. Kapı çaldı yine. Herhalde emziği vermeyi unuttum sandım meğer iki saat olmuş bebeğim acıkmış. O iki saat nasıl uyumuşsam inanamadım saniye gibi geçmişti. :(
40 çıksın dediler yine olmadı. 4. Ay bitince ben 2-3 saat deliksiz uyuyabildim. 1 senesi dolunca 6-7 saate kadar uyuyabildim :) Allah yardımcın olsun zor ama büyüyünce hepsini unutuyorsun . Biraz kahve ile arkadaşlık etmen lazım.
Kolik olunca nasıl oluyor
Ben ne istediğini tam anlayamıyorum bebeğimin
Benimki meme dışında durmuyor bende bile
O bakımdan ne annem sakşnlestşrebilşyor ne de eşim :(
Dursa ben de uyurum ams yok illa memede

Kolik olunca memede susar mı ağlar mi
Bir de sabahları çok ıkınıyo yavrum

Çok haklısınız ve gerçekten çok da zor. Boşuna değil cennet annelerin ayakları altında. Gerçekten geçecek tün samimiyetimle söylüyorum hatta siz birkaç ay sonra burada çok daha farklı duygulardan bahsedeceksiniz. 💕
İnşallah :(
Geçecek biliyorum ama nasıl 😁
Desteğin için tesekkürler 🤗

Herkese merhaba
20 günlük bir bebeğim var
5 sene sonra tüp bebek yöntemiyle gelen bir Bebek
Yapı gereği çok merhametli , sorumluluk sahibi , duygusal bir insanım
39 yaşındayım
Çalışıyorum suanda izindeyim
Bu yasa kadar hayatı hep rahat yaşayan
Kendi ile olmayı seven
Eşimle koltukta pineklemekten bile keyif alan bir insanım
İşten ev gelip birlikte olmak
Eşimin yanına kıvrılmak sarılarak yatmak
Evde hep ikimizin olması çok güzeldi
Kafamıza esse dışarı çıkardık
Esmese evimizde keyif yapardık
Eşim temas ile ve sözlü olarak da beni çok severdi
Bunu her zaman belli ederdi

Şimdi beni sevdiği kelimelerle hep bebeği seviyor
Ben sanki ikinci planda kaldım gibi mutsuz oluyorum

Bebeğimiz oldu herşey değişti
Şimdi eşimle ayrı saatlerde uyuyoruz
Gece hiç uyUymayan bir bebeğim var
Meme düşkünü
Memede uyuyor ama yerine koyunca kıyameti koparıyor
Gece 11 gbi başlıyorum onu uyutma çabalarına bazen sabah 4-5 i buluyor uyuması
Eşim salonda yatıyor işe gidiyor çünkü

Bebeğimin uyuması resmen sabır işi
Kaç kere yatır kaldır yapıyorum
Gözünü acıyor saaylerce uğraştığım halde

Altını değiş
Emzir , Mama hazırla , banyo yaptır
Hayatımdaki herşey o suanda
Sanki sadece onun için yaşıyor gibiyim
Yanımda annem var
Evi o çekip çeviriyor
Bazen 7-8 gün uyumadıgım oluyor
Bu da beni psikolojik olarak çok yoruyor
Bazen anne olmak bana göre değil mi acaba diye düşünüyorum
Oysaki ne çok istedim bu miniği
Sanki hep ağlayacak sanki hayatı bana zindan edecek
Sanki hep yaramaz sorunlu olacak fikirleri dolanıyor kafamda
İşime hiç dönemeyeceğim
Evimle kendimle hiç ilgilenemeyeceğim
Eşimle birdaha eskisi gibi olamayacağım gibi

Bebeğimi yorgunluktan uykusuzluktan sevemiyorım bile doğru düzgün
Bu da vicdan yapmama sebep oluyor
Mutlu değilim suanda
Hep ağlıyor altını açarken
Üstünü değişirken
Uyurken bile kendi kendine söyleniyor

Bana geçecek deyin
Çok seveceksiniz deyin
Biz de böyle idik geçti falan deyin teselli edin :KK43:
Rabbim bebeğinizi bağışlasın. 2 kez aşılama tedavisi görmüş 1 kezde düşük yapmış bi kadın olarak anne olmayı inanılmaz istiyorum. Eşimle rahata çok alıştık yaklaşık 3 yıl olacak evleneli. Yaşadığınız sıkıntılar zor geliyordur haklısınız. Ama şu an deli gibi bebek isteyen bi kadın olarak söylüyorum 5 sene sonra size gelmiş mucizenizin tadını çıkarın.

Rabbim bebeğinizi bağışlasın. 2 kez aşılama tedavisi görmüş 1 kezde düşük yapmış bi kadın olarak anne olmayı inanılmaz istiyorum. Eşimle rahata çok alıştık yaklaşık 3 yıl olacak evleneli. Yaşadığınız sıkıntılar zor geliyordur haklısınız. Ama şu an deli gibi bebek isteyen bi kadın olarak 5 sene sonra size gelmiş mucizenizin tadını çıkarın.
Bende 2 asılma oldum negatif
İlk denemede tüp bebekte oldu
Hep sunu dedim tüp bebek sürecinde iken
Ne kadar zormuş dedim
Sonra hsmile kaldım hep sorunlu geçti tüp bebek süreci neymiş ki bu daha zormuş dedim
Şimdi de büyütmesi çok zormuş diyorum

İnsallah allsh size de nasip eder
Bu arada düşük sebebi araştırıldı mi
Ben bu konularda uzman oldum sayılır
Pıhtılaşma testi yaptırdın mi
Bir de eşinle şans genetik tarama testi yapıldı mi

Herkese merhaba
20 günlük bir bebeğim var
5 sene sonra tüp bebek yöntemiyle gelen bir Bebek
Yapı gereği çok merhametli , sorumluluk sahibi , duygusal bir insanım
39 yaşındayım
Çalışıyorum suanda izindeyim
Bu yasa kadar hayatı hep rahat yaşayan
Kendi ile olmayı seven
Eşimle koltukta pineklemekten bile keyif alan bir insanım
İşten ev gelip birlikte olmak
Eşimin yanına kıvrılmak sarılarak yatmak
Evde hep ikimizin olması çok güzeldi
Kafamıza esse dışarı çıkardık
Esmese evimizde keyif yapardık
Eşim temas ile ve sözlü olarak da beni çok severdi
Bunu her zaman belli ederdi

Şimdi beni sevdiği kelimelerle hep bebeği seviyor
Ben sanki ikinci planda kaldım gibi mutsuz oluyorum

Bebeğimiz oldu herşey değişti
Şimdi eşimle ayrı saatlerde uyuyoruz
Gece hiç uyUymayan bir bebeğim var
Meme düşkünü
Memede uyuyor ama yerine koyunca kıyameti koparıyor
Gece 11 gbi başlıyorum onu uyutma çabalarına bazen sabah 4-5 i buluyor uyuması
Eşim salonda yatıyor işe gidiyor çünkü

Bebeğimin uyuması resmen sabır işi
Kaç kere yatır kaldır yapıyorum
Gözünü acıyor saaylerce uğraştığım halde

Altını değiş
Emzir , Mama hazırla , banyo yaptır
Hayatımdaki herşey o suanda
Sanki sadece onun için yaşıyor gibiyim
Yanımda annem var
Evi o çekip çeviriyor
Bazen 7-8 gün uyumadıgım oluyor
Bu da beni psikolojik olarak çok yoruyor
Bazen anne olmak bana göre değil mi acaba diye düşünüyorum
Oysaki ne çok istedim bu miniği
Sanki hep ağlayacak sanki hayatı bana zindan edecek
Sanki hep yaramaz sorunlu olacak fikirleri dolanıyor kafamda
İşime hiç dönemeyeceğim
Evimle kendimle hiç ilgilenemeyeceğim
Eşimle birdaha eskisi gibi olamayacağım gibi

Bebeğimi yorgunluktan uykusuzluktan sevemiyorım bile doğru düzgün
Bu da vicdan yapmama sebep oluyor
Mutlu değilim suanda
Hep ağlıyor altını açarken
Üstünü değişirken
Uyurken bile kendi kendine söyleniyor

Bana geçecek deyin
Çok seveceksiniz deyin
Biz de böyle idik geçti falan deyin teselli edin :KK43:
Geciyor tabiki ama biraz sabir. Yada dogruyu soylemek gerekrse baya bi sabrli olmanz lazim iki aya gececek bisey degil

Bende 2 asılma oldum negatif
İlk denemede tüp bebekte oldu
Hep sunu dedim tüp bebek sürecinde iken
Ne kadar zormuş dedim
Sonra hsmile kaldım hep sorunlu geçti tüp bebek süreci neymiş ki bu daha zormuş dedim
Şimdi de büyütmesi çok zormuş diyorum

İnsallah allsh size de nasip eder
Bu arada düşük sebebi araştırıldı mi
Ben bu konularda uzman oldum sayılır
Pıhtılaşma testi yaptırdın mi
Bir de eşinle şans genetik tarama testi yapıldı mi
Düşükten sonra patolojiye gönderdim fetüsü. Temiz çıktı sonucu. Üstüne kimyasal gebelik geçirdim. Pıhtılaşma için test yaptırdım henüz sonuç çıkmadı. Eşimle genetik test için gittik yaptırdık. Henüz onunda sonucu çıkmadı. Tüp bebeğe geçmeden elimde hazır olacak sonuçlarımız. Umarım gerek kalmadan hamile kalırım diyorum. İğneli aşılama oldum o da yıpratmıştı, tüp bebek daha zor biliyorum gözümde korkuyor. Ama herşeye rağmen istemekten vazgeçemiyor insan. Şu an inan ki bebeğim kucağımdan inmiyor diye konu açmak için herşeyi göze alabilirim :)

Evet baya bir sabır gerek😐
Bugun sadece iki saat uyudu onun dışında hep memede
benim kizim 18 ay emdi 18 ay yapisik ikiz gibiydik 24 ayi beklemedim 20 ayda biraktrdim. Uyku duzeni 1 yasinda anca olustu. Zaten sonrasi daha kolay enazindan uyuyabldim diye sevindim :D suan 4 yasinda zaman nasil gecmis diyorum

Düşükten sonra patolojiye gönderdim fetüsü. Temiz çıktı sonucu. Üstüne kimyasal gebelik geçirdim. Pıhtılaşma için test yaptırdım henüz sonuç çıkmadı. Eşimle genetik test için gittik yaptırdık. Henüz onunda sonucu çıkmadı. Tüp bebeğe geçmeden elimde hazır olacak sonuçlarımız. Umarım gerek kalmadan hamile kalırım diyorum. İğneli aşılama oldum o da yıpratmıştı, tüp bebek daha zor biliyorum gözümde korkuyor. Ama herşeye rağmen istemekten vazgeçemiyor insan. Şu an inan ki bebeğim kucağımdan inmiyor diye konu açmak için herşeyi göze alabilirim :)
😂😂bebeğin olduğunda bul beni :))))
Gereken herşey yapılmış evet
Düşük genelde pıhtılaşmadan dolayı oluyor bende de varmış mesela
Bir de rahimde polip mşyom kist var ise olurmus
Kucaktan inmemesi zor Çünkü hiç uyuyamıyorum ona bakacak enerjim olmuyor böylelikle
Olumlu düşün insallah birdahaki denemede kavuşursun yavruna🙏🙏🙏

benim kizim 18 ay emdi 18 ay yapisik ikiz gibiydik 24 ayi beklemedim 20 ayda biraktrdim. Uyku duzeni 1 yasinda anca olustu. Zaten sonrasi daha kolay enazindan uyuyabldim diye sevindim :D suan 4 yasinda zaman nasil gecmis diyorum
Emmesi sorun değil
Emip karnı doyunca yerine koyabiliyor muydun
Yoksa memede mi uyumak istiyordu
Beni yoran tek şey bu
Allah bağışlasın yavrunuzu

😂😂bebeğin olduğunda bul beni :))))
Gereken herşey yapılmış evet
Düşük genelde pıhtılaşmadan dolayı oluyor bende de varmış mesela
Bir de rahimde polip mşyom kist var ise olurmus
Kucaktan inmemesi zor Çünkü hiç uyuyamıyorum ona bakacak enerjim olmuyor böylelikle
Olumlu düşün insallah birdahaki denemede kavuşursun yavruna🙏🙏🙏
Rahim filmi çektirdim. Ultrasona çok kez girdim. Polikistik overim var ama adetimde yumurtlamamda oluyor. Test sonuçlarına göre yol çizicez. Güzel dileklerin için teşekkür ederim. Rabbim bebeğini sağlıkla büyütmeyi nasip etsin.

Emmesi sorun değil
Emip karnı doyunca yerine koyabiliyor muydun
Yoksa memede mi uyumak istiyordu
Beni yoran tek şey bu
Allah bağışlasın yavrunuzu
Ay yok nerde koyabilmek.. memede uyudu hep 6ayilikti hic unutmam ilk kez 4 saat uyanmadan uyumustu :) bnde tam sevindim derken hop yine 15dk arayla meme icin uyanirdi abartmıyorum dakika tutardim. Sonra vazgectim gogusler acik uyuyosun bizamn snra :)))

Ay yok nerde koyabilmek.. memede uyudu hep 6ayilikti hic unutmam ilk kez 4 saat uyanmadan uyumustu :) bnde tam sevindim derken hop yine 15dk arayla meme icin uyanirdi abartmıyorum dakika tutardim. Sonra vazgectim gogusler acik uyuyosun bizamn snra :)))
Sen nasıl uyudun ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X